Şimdi Ara

Telekomu şu şekilde mahkemeye verebilir miyiz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İnternet üzerindeki bir açıkartırma sitesinde bir ürün almak istediniz.Eğer bu ürünü kazanırsanız hazır olan başka bir müşteriye belli bir kar ile satacaksınız. açıkartırmaya katıldınız.,, son andaki rakiplerleı kıran kırana teklifler verildi..Fakat son 30 sn.'de adsl bağlantısı sizden kaynaklanmayan bir sebeple koptu..

Tabii sinir oldunuz,, adsl destek hattına açtınız telefon ve onlar ''şu anda o bölgedeki bir çalışmadan ötürü hizmet veremiyoruz, özür dileriz'' dediler..

Tabii ki bu kaçırdığınız ihaleyi geri getirmeyecek..Ama burada bir '' özür,kusur'' olduğuna göre bunun da bir karşılığı olmalı diye düşünüyorum..

Bu karşılığı mahkemede alabilir miyiz? (Tabii ki açıkartırm olayını ispat etmem gerekir belki ,, ama bu zor olsa bile ''ben özrünüzü kabul etmiyorum, sizi mahkemeye vereceğim'' diyebilir miyiz? Çünkü 1 ay içinde belki 30 dk bu şekilde kayboluyor, heba oluyor..ama biz 30 ytl'yi şıkır şıkır ödüyoruz...)

Sizce?

• bence olur
  • Telekom u mahkemeye verirseniz sadece fatura bedelinizin kesintiye uğrayan zaman hesaplanarak kesinti süresince tazmin etmeniz mümkündür.

Mahkemye ancak manevi tazminat davası açabilirsiniz. Manevi tazminat davalarında ise genelde hakimin takdir hakkını kullanarak sonuca varabilir.
    Mahkemeye her vatandaşın henr türlü sorunu için baş vurma hakkı vardır. Yani yolda yürüyen birisi tükürse ve diyelim ayakkabınızın ucuna tükürük geldi. Karşı tarafı mahkemeye verebilirsiniz. Haaa sonunda ne olur ? Ne telekom davasında nede tükürük olayı gibi bir örnek için ele avuca sığacak yada şöyle diyelim ceviz kabuğunu dolduracak bir şey elde etmek mümkün değil.
  • Ah ulan hukuk mu okusaydım, ya cidden bizim toplum şu hak hukuk konusunda bi bilgilense bence o zaman kalkınmaya başlarız.. böyle hep yerimizde sayıyoruz..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.