Şimdi Ara

Teleservice e verdiğim Cihazımı Takip Edemiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
2.289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben izmirden teslim ettim arızalı telefonumu sitesinden ne de telefondan cihaz takibi yapamıyorum? İmei istiyor yazıyorm ama yanlış imei yada kayıtlı değil sistemde diyor :S bu saçmalık nedir bilen var mı

• quote:

Orijinalden alıntı: melihgezer

Arkadaşlar ben izmirden teslim ettim arızalı telefonumu sitesinden ne de telefondan cihaz takibi yapamıyorum? İmei istiyor yazıyorm ama yanlış imei yada kayıtlı değil sistemde diyor :S bu saçmalık nedir bilen var mı

Resmi face sayfasına sorun isterseniz onlar yardımcı olur.
  • quote:

Arkadaşlar ben izmirden teslim ettim arızalı telefonumu sitesinden ne de telefondan cihaz takibi yapamıyorum? İmei istiyor yazıyorm ama yanlış imei yada kayıtlı değil sistemde diyor :S bu saçmalık nedir bilen var mı

Yeni vermis oldugun icin daha gozukmez. Benim telefonum da oyle idi kafadan bir hafta gozukmedi ne zaman sira senin telefonuna geliyor o zaman sisteme giriyorlar imei ni .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler
  • quote:

cihazı teslim ederken verdiğiniz telefon numarasına mesaj geldi mi? geldiyse sisteme girmiştir v sana verdikleri formda yazan numaraları doğru girerseniz görmeniz lazım.
  • Birkaç ay önce ben de bir cihaz vermiştim. Vermiş oldukları takip ıd ve şifresini her girdiğimde yanlış cevabı aldım. Akışına bıraktım sonra olayı. Geldiğinde mesaj attılar gittim aldım
  • teleservice de şehir sırasına göre açıyorlar ben bursa.dan pazartesi gönderiyordum salı sabah ellerinde anca cuma günü açılıyordu mesaj gelecek sana mesaj gelince bakarsın

imkan olsa elden vermek mantıklı çünkü aynı gün içinde açılıyor cihaz işleme alınıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Elden verdim hocam izmirde de teleservice var
  • quote:

Elden verdim hocam izmirde de teleservice var

2 ay öncesine kadar yoktu da yani varsada ben bilmiyordum :)

elden verdiyseniz aynı gün açılması lazımdı İstanbul öle çalışıyor çünkü

7 defa gönderdiğim için biliyorum :)
    Hocam serviste gişede teslim alan kadın imei sorgulamak için arama menüsünü bulamadı bile ben tarif ettim,bilmeyen insanları çalıştırdıklarından belli zaten servisin kalitesi.Ben şuan her şeyden şüpeliyim o yüzden böyle sordum :D
  • quote:

Hocam serviste gişede teslim alan kadın imei sorgulamak için arama menüsünü bulamadı bile ben tarif ettim,bilmeyen insanları çalıştırdıklarından belli zaten servisin kalitesi.Ben şuan her şeyden şüpeliyim o yüzden böyle sordum :D

Biliyorum biliyorum 525i duzeltemediklerinden 😁

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teleservis denen firma rezalet bir firmadır. bütün kendine sövdürmek isteyenler orada çalışıyor. lenovo türkiye ye geldi şayet o wp li bir telefon çıkarırsa yada lg microsftun cihazlarını almayı düşünmem bile.
  • Çökmüştür tahminimce telefona. Şaka şaka bilmiyorum ama sen yine de soğuk bi su iç.
  • GOTHAM CITY kullanıcısına yanıt
    Sen yorum yapma lütfen
  • Telefon geldi sorunsuz bir şekilde,bataryayı değiştirmemişler yalnız nfc çalışmıyordu flex kablo değiştirmişler.Sorun yok.
  • Bir çok tanınmış firma ürünü burada tamir oluyor sanki olanlar sadece nokia telefonlara :) elma yada robot sanki çok iyi servis konusunda :) birinde sıra bile alamazsın digeri bozulsa zaten servisi yok cogu dandig firma oldugundan :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fsh77 -- 4 Şubat 2015; 15:50:38 >
  • quote:

Telefon geldi sorunsuz bir şekilde,bataryayı değiştirmemişler yalnız nfc çalışmıyordu flex kablo değiştirmişler.Sorun yok.

telefonda vidalarda zedelenme falan var mı?
    nasıl açmışlar açıldığı belli oluyormu peki
    Kesinlikle nokta bile yok,ben çok titiz adamımdır telefonu alır almaz kontrol ettim tuşları vs açma izleri gibi bir şey yok bende şaşırdım.
  • Ya aynı sorun bende de vardı aslında!

Nokia care noktasına bırakmıştım telefonumu.
    Bana bir arıza formu verdiler.

Üzerindeki kod sadece nokia care servis noktasının internet sitesinde çalışıyor.
    Hiçbir şekilde teleservis'in sitesinde kullanılamıyor gii bir durum var.

Allahtan kod vermişler orada...40 gün boyunca hiç ama hiç güncellenmedi!

Nokia ile hakem heyetinde görüşeceğiz. Aralık ayından beri bekliyorum ses çıkmadı kaymakamlıktan.
    Maşallah.. Bu dünyaya parasız gelirsen vah haline!
    Paramızla gidip kendimize yeni bir Lumia aldık.. (Nokia yine kazandı iyi mi)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.