Şimdi Ara

TELPA SERVİSİ BEŞ PARA ETMEZ....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • GENERAL MOBİLE DİSCOVERY CEP TELEFONU DOKUNMATİK KISMI KIRILDI,TELPA SERVİSE GÖNDERDİM,EKRANI DEĞİŞİMİ YAPACAĞIZ 180TL DEĞİŞİM BEDELİ VAR,DENİLDİ KABUL ETTİK,DEĞİŞİM YAPILDI.TELEFONA YENİ EKRAN TAKILMIŞ,YALNIZ ÜZERİNDEN ÇIKAN EKRANI DA MUTLAKA BANA GÖNDERİN DİYE YAZI YAZMAMA RAĞMEN ,ÜZERİNDEKİ EKRAN YERİNE BANA FARKLI KİŞİNİN KIRIK EKRANINI GÖNDERMİŞLER,MÜŞTERİ HİZMETLERİNDEN BURCU HANIMLA GÖRÜŞTÜĞÜMÜZDE BANA AİT OLMAYAN EKRANI GERİ GÖNDERMEMİ,TELPANINDA BANA AİT OLANI EKRANI GÖNDERECEĞİNİ SÖYLEDİ.NETİCE OLARAK BEN EKRANI GÖNDERDİM,ARADAN 3 GÜN GEÇTİ BANA YİNE AYNI EKRANI GERİ GÖNDERMİŞLER,TELPA KADAR ART NİYETLİ,İŞİNİ TAKİP ETMEYEN,SORUMSUZ BİR SERVİS GÖRMEDİM.TELPANIN TÜM ÜRÜNLERİNDEN UZAK DURUN,SERVİSİ DÜZGÜN OLMAYAN BİR KURUM ÇİNDE ÜRETTİĞİ MAL NEYE YARAR.ALTTAKİ İKİ FARKLI RESİM İKİ FARKLI EKRAN..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serserikont -- 11 Nisan 2014; 15:50:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: serserikont

GENERAL MOBİLE DİSCOVERY CEP TELEFONU DOKUNMATİK KISMI KIRILDI,TELPA SERVİSE GÖNDERDİM,EKRANI DEĞİŞİMİ YAPACAĞIZ 180TL DEĞİŞİM BEDELİ VAR,DENİLDİ KABUL ETTİK,DEĞİŞİM YAPILDI.TELEFONA YENİ EKRAN TAKILMIŞ,YALNIZ ÜZERİNDEN ÇIKAN EKRANI DA MUTLAKA BANA GÖNDERİN DİYE YAZI YAZMAMA RAĞMEN ,ÜZERİNDEKİ EKRAN YERİNE BANA FARKLI KİŞİNİN KIRIK EKRANINI GÖNDERMİŞLER,MÜŞTERİ HİZMETLERİNDEN BURCU HANIMLA GÖRÜŞTÜĞÜMÜZDE BANA AİT OLMAYAN EKRANI GERİ GÖNDERMEMİ,TELPANINDA BANA AİT OLANI EKRANI GÖNDERECEĞİNİ SÖYLEDİ.NETİCE OLARAK BEN EKRANI GÖNDERDİM,ARADAN 3 GÜN GEÇTİ BANA YİNE AYNI EKRANI GERİ GÖNDERMİŞLER,TELPA KADAR ART NİYETLİ,İŞİNİ TAKİP ETMEYEN,SORUMSUZ BİR SERVİS GÖRMEDİM.TELPANIN TÜM ÜRÜNLERİNDEN UZAK DURUN,SERVİSİ DÜZGÜN OLMAYAN BİR KURUM ÇİNDE ÜRETTİĞİ MAL NEYE YARAR.ALTTAKİ İKİ FARKLI RESİM İKİ FARKLI EKRAN..

ekranı onardılar heralde 180 tl de aldılar.oh mis salla telpenın sahibinin cebine girsin.beş para etmez demişsin ya daha yeni mi anladın beş para etmedigini.biz konusmaktan bıktık artık.konusmuyoruz sadece okuyoruz.

• Bildiğimiz bir şeyi söylemene gerek yok.

#UmudumuZopo!

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ne yapacaktiniz eski ekrani meraktan Soruyorum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Breaak4Love

Hocam ne yapacaktiniz eski ekrani meraktan Soruyorum?

+1
  • Bu gibi şikayetleri pek umursamiyorum yanlis anlamayin ama gende musteririn urundeki hakki var gozetilmeyecek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ekranı sağlamdı,dokunmatik camı üst kısımdan kırıktı,garanti bozulmasın diye gönderdik,yoksa dokunmatik camı 60tl piyasada var ve kendim değiştirebilirdim.Telpanın yaptığı hırsızlıktır...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Garantiden çıkmasa ne yazar zaten her şey için para istiyorlar :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.