Şimdi Ara

telsim internetten(cep mail) mesaj atmayı kaldırdı(kaldırılmamış yoğunluktanmış)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
14.207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • service unavailable yazınca 2-3 saat servis kaldırıldığını sandım ama servis yoğunluğundan kaynaklanıyormuş..yani kaldırılmamış..sorry..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rapperist -- 19 Şubat 2007; 19:56:41 >

• Arasıra oluyor öyle servis kaldırılmadı
  • Arkadaşlar, böyle başlıklar açarak insanları yanıltmayın. Bu hata mesajı çok sık alınan bi mesaj, yani servisle ilgili bir sıkıntı var, bi kac saat sonra açılır. Yani duyduğunuz yada anlık gördüğünüz bir şeyin, asla araştırmasını yapmadan etmeden, pat diye başlık açıp ortalığı velveleye veriyorsunuz..........

Konuyu açan arkadaş, mesnetsiz ve son derece yanıltıcı başlığını değiştirirmisin lütfen.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noxco -- 19 Şubat 2007; 1:44:43 >
  • kaldırılmadı sadece hata veriyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: rapperist
    Az önce telsimin sitesinden cep mail den msj atmak için girdim ama tıkladığımda inter.telsim.com.tr adresinde Service Unavailable yazıyor..heralde vodafone bu hizmeti kaldırdı..vodafone eğer böyle yaptıysa vodafone türkiye ye geldi diye sevinenlerin sevinci kursaklarında kalacak..ben vodafone büyük yenilikler yapacaklar derken onlar 500 dk sınırı koydu internetten msj ı kaldırdı..hadi hayırlısı bakalım daha neler görcez...

Sadece bakım, onarım çalışmasıdır.
    O arada siz de sakinleşin isterseniz.

Konu başlığını değiştirebilir misiniz?
  • şimdi gönderdim çalışıyor gündemi yanlış haberlerle meşgul etmeyelim..
  • baya bi 2-3 saat hizmet service unavailable diyince kaldırıldı zannettim tamam şu an çalışıo eskiden hiç böyle bana denk gelmemişti ondan böyle bi başlık açtım..yoksa gündemi böyle şeylerle meşgul edecek bi kişi değilim..
  • ARKADASLAR TELSİMİN GUNDE 15 BEDAVA YANİ BELEŞ MESAJ CEKME YERİNİ BULDUM.
  • VODAFONUN BELEŞ MESAJ YERİNİ BULDUM VALAAAAAAHHHbaba

• ARKADASLAR
    TELSİMİN
    BELEŞ
    YERİNİ
    BULDUM

• quote:

Orjinalden alıntı: genc_fener_63

ARKADASLAR
    TELSİMİN
    BELEŞ
    YERİNİ
    BULDUM

iyi bravo sana ii kullanımlar
  • Konu zaman aşımına uğramış, hortlatmanın bir anlamı yok...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.