Bildirim
telsim internetten(cep mail) mesaj atmayı kaldırdı(kaldırılmamış yoğunluktanmış)
Selpak Tuvalet Kağıdı, 3 Katlı, 32'li, 1 Paket (1 x 32 Adet) : Amazon.com.tr
https://www.amazon.com.tr/dp/B07KCZF96P
3 yıl önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Arasıra oluyor öyle servis kaldırılmadı -
Arkadaşlar, böyle başlıklar açarak insanları yanıltmayın. Bu hata mesajı çok sık alınan bi mesaj, yani servisle ilgili bir sıkıntı var, bi kac saat sonra açılır. Yani duyduğunuz yada anlık gördüğünüz bir şeyin, asla araştırmasını yapmadan etmeden, pat diye başlık açıp ortalığı velveleye veriyorsunuz..........
Konuyu açan arkadaş, mesnetsiz ve son derece yanıltıcı başlığını değiştirirmisin lütfen.....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noxco -- 19 Şubat 2007; 1:44:43 > -
kaldırılmadı sadece hata veriyor -
quote:
Orjinalden alıntı: rapperist
Az önce telsimin sitesinden cep mail den msj atmak için girdim ama tıkladığımda inter.telsim.com.tr adresinde Service Unavailable yazıyor..heralde vodafone bu hizmeti kaldırdı..vodafone eğer böyle yaptıysa vodafone türkiye ye geldi diye sevinenlerin sevinci kursaklarında kalacak..ben vodafone büyük yenilikler yapacaklar derken onlar 500 dk sınırı koydu internetten msj ı kaldırdı..hadi hayırlısı bakalım daha neler görcez...
Sadece bakım, onarım çalışmasıdır.
O arada siz de sakinleşin isterseniz.
Konu başlığını değiştirebilir misiniz? -
şimdi gönderdim çalışıyor gündemi yanlış haberlerle meşgul etmeyelim.. -
baya bi 2-3 saat hizmet service unavailable diyince kaldırıldı zannettim tamam şu an çalışıo eskiden hiç böyle bana denk gelmemişti ondan böyle bi başlık açtım..yoksa gündemi böyle şeylerle meşgul edecek bi kişi değilim.. -
ARKADASLAR TELSİMİN GUNDE 15 BEDAVA YANİ BELEŞ MESAJ CEKME YERİNİ BULDUM. -
-
ARKADASLAR
TELSİMİN
BELEŞ
YERİNİ
BULDUM
-
quote:
Orjinalden alıntı: genc_fener_63
ARKADASLAR
TELSİMİN
BELEŞ
YERİNİ
BULDUM
iyi bravo sana ii kullanımlar -
Konu zaman aşımına uğramış, hortlatmanın bir anlamı yok...
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- vodafone şehrine özel
- evimde telefon çekmiyor ne yapabilirim
- yeni numaram mesajı örnekleri
- vodafone sim menü kapatma
- vodafone sistemimiz geçici olarak servis dışı ne demek
- telefonla konuşurken gelen aramayı görme
- hat takılı ama şebeke yok
- telsiz kullanım ücreti 2024
- vodafone hediye internet
- turkcell ekrana gelen bildirimi kapatma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X