Şimdi Ara

Telsim tabelası Vodafone oldu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uzan Grubu’nun borçları nedeniyle Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu’na (TMSF) devredilen Telsim’i, Aralık 2005’te düzenlenen ihaleyle satın alan İngiliz telekomünikasyon devi Vodafone, Güneşli’deki merkez binasına yeni tabelasını dün astı.

İhalenin sonuçlanmasının ardından kaldırılan "Telsim" yazısının yerine "Vodafone Telekominikasyon A.Ş." yazısını monte ettiler. Vodafone, 13 Aralık 2005’te yapılan ihalede Telsim’e 4 milyar 550 milyon dolar vermişti.

Hürriyet

• zaten resmi devir teslimden beri şirket ismi "Vodafone Telekominikasyon A.Ş." olarak değişmişti. sadece operatör ismi ve kalite değişmedi...
  • buna katılmıyorum yani kalitenin değişmediğine ben 7 senedir telsim kullanıyorum ve şu an da kalite çok ii durumda sen neden böyle bir şey soyledin anlmamadım en azından meşgul ulaşılmıyo vb hiç bir sorun yok sms ler dede bir sorun yok
  • son 2yıldır tık yok nerdeyse.ben 6yıldır kullanıyorum önceden çok şikayetçiydim.sonra tam düzeldi derken son 1yıldır her yerde yerinde sayıyor.ayrıca bulunduğun yere göre çok değişken.benim olduğum gibi memnun olmayan çok kişi var.sorunsuz kullanabiliyorsan ne mutlu sana....
  • benim evde sağlıklı çekmiyor,sadece özel bir yer var orada çekiyor.çok uzaklardan çekiyor telefon.
  • son 2 yıldır tık olmayabilir. ama vodafone telsimi daha yeni henüz haziran ayında teslim aldı. bundan önce tmsf yönetiminde olduğundan yeteri kadar kadar yatırım yapılamamış olabilir.
    quote:

Orjinalden alıntı: netcii

son 2yıldır tık yok nerdeyse.ben 6yıldır kullanıyorum önceden çok şikayetçiydim.sonra tam düzeldi derken son 1yıldır her yerde yerinde sayıyor.ayrıca bulunduğun yere göre çok değişken.benim olduğum gibi memnun olmayan çok kişi var.sorunsuz kullanabiliyorsan ne mutlu sana....
  • avea da haziran da 1000adet yeni verici aldı ve şu an avea çok daha fazla yerde çekiyor.ayrıca yaz başından beri yaptığı revizelerle çoğu yerde şebekeyi düzeltti.toplam yaptığı yatırım 300milyon dolar.
    telsim 1milyar dolar yatırım yapcaz diyodu ki bu da edge içeren en az 3000verici eder ama tık yok.
    haziranda devralması bahane değil yani.
  • avea 1000 tane vericiyi almadan önce de telsime göre daha geniş kapsama alanı vardı. ancak telsim tmsf yönetiminde olduğu için 2 yıldır yatırım yapılmıyor. vadafone 4.55 milyar dolar ödedi telsimi peşin satın aldı. birde bunun dışında 1.2 milyar dolar yatırım yapacaklarını söylediler. ama bu kadar parayı bir anda çıkarıp ortaya koymaları o kadar kolay bir iş değil. aveanın yönetimi yıllardır türkiyede. ama vadafone henüz yeni. ayrıca telsimin kapsama alanı sorunu düzelip daha kaliteli bir hizmet vermediği sürece vadafone ismine layık bir şirket olamaz. vadafone bütün açıklamalarında önce alt yapıyı düzelteceklerini söyledi. ancak türkiye pazarına yeni girmiş bir şirketin bir anda 4.55 milyar sonrada 1.2 milyar ortaya koyması bunun yanısıra faailiyet gösterdiği 41 ülkedeki diğer şirketlerini idare etmeleri çok büyük bir iş. onlar ne yapıcaklarını nasıl yapıcaklarını ve ne zaman yapacaklarını senden daha iyi biliyorlar merak etme. senin avea tercihin olabilir. ama telsimi de kötülemen gerekmez. avea personel tarifesi sayesinde ayakta duruyor. şundan eminim ki zamanla telsim (vodafone ) avea dan hatta türkcell den bile daha iyi bir şirket olacak.
    quote:

Orjinalden alıntı: netcii

avea da haziran da 1000adet yeni verici aldı ve şu an avea çok daha fazla yerde çekiyor.ayrıca yaz başından beri yaptığı revizelerle çoğu yerde şebekeyi düzeltti.toplam yaptığı yatırım 300milyon dolar.
    telsim 1milyar dolar yatırım yapcaz diyodu ki bu da edge içeren en az 3000verici eder ama tık yok.
    haziranda devralması bahane değil yani.

• Vodafone belki 1 haziranda devir aldı ama çalışmalarını aylar öncesinden yaptı..Unutmayın bunu
  • bunu netcii adlı arkadaşa söyle.
    quote:

Orjinalden alıntı: s.volkan

Vodafone belki 1 haziranda devir aldı ama çalışmalarını aylar öncesinden yaptı..Unutmayın bunu
  • Ben telsimin görüşmelerinden hiç memnun değilim,yani görüşme kalitesinden.Özellikle de cep öğrenci cep aile cep partner gibi tarifelerinden.Öünkü hepsinide kullandım arkadaşlar ve hiçbirinden de memnun değildim.Neymiş efendim yoğunmuş uygun olduğu için,e madem biliyosunuz yoğun ve normalde yoğun olması neden ozaman hiçbir iyileştirme çabasında bulunmuyorsunuz
    Herkesibilmem ama ben indirimli tarifelerinden memnun değilim
    Diğer hatları arıyorsuuz çok kontör gidenleri süper bi kaliteyle görüşüyorsunuz ama indirimliyi arayınca 24 saat kalitesiz

• telsim 2 yıldır tmsf yönetiminde kaldı bu süre içinde telsime yatırım yapılmadı. şimdi haziran ayında vadafone telsime devredildi onlar adlarına yakışır yatırımlar yapacaklar bu konuda kimsenin endişesi olmasın.
    quote:

Orjinalden alıntı: ASIRI_YAKISIKLI

Ben telsimin görüşmelerinden hiç memnun değilim,yani görüşme kalitesinden.Özellikle de cep öğrenci cep aile cep partner gibi tarifelerinden.Öünkü hepsinide kullandım arkadaşlar ve hiçbirinden de memnun değildim.Neymiş efendim yoğunmuş uygun olduğu için,e madem biliyosunuz yoğun ve normalde yoğun olması neden ozaman hiçbir iyileştirme çabasında bulunmuyorsunuz
    Herkesibilmem ama ben indirimli tarifelerinden memnun değilim
    Diğer hatları arıyorsuuz çok kontör gidenleri süper bi kaliteyle görüşüyorsunuz ama indirimliyi arayınca 24 saat kalitesiz

• arkadaşlar telsim yaklaşık bir yıl önce satıldı vodafone a ama devir işlemleri bitmediği için gelmeleri,telsimin vodafone devri ve müdahele yetkisi ancak 3-4 ay önce başladı bunun öncesinde telsim tmsf ye aitti ne olacaksa bundan sonra olacak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.