Şimdi Ara

Telsiz kullanım ücreti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
6.087
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Telsiz kullanım ücreti 1.56 tl olmuş her ay otomatik çekiyorlar bu parayı ama mesela ben avea kullanıyorum vodafone veya turkcell geçip tekrar aveaya dönersem yılbaşına kadar bu ücret alınmıyor
    Ben şuan bimcell kullanıyorum avea numara taşısam tekrar bimcelle gecsem bu ücret alınır mı
    Sonuçta bimcell avea ile çalışıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: bursagsli

Telsiz kullanım ücreti 1.56 tl olmuş her ay otomatik çekiyorlar bu parayı ama mesela ben avea kullanıyorum vodafone veya turkcell geçip tekrar aveaya dönersem yılbaşına kadar bu ücret alınmıyor
    Ben şuan bimcell kullanıyorum avea numara taşısam tekrar bimcelle gecsem bu ücret alınır mı

Aveaya geçince alınmaya devam edilir Turkcell yada Vodafone geçmeniz lazım.İlaveten numara taşıma yaparken hatta bakiye kalırsa bunu da telsiz kullanım ücretine kesiyorlar bilginiz olsun bitirip öyle taşıyın iade alma gibi durumunuz olmaz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gefe16

quote:

Telsiz kullanım ücreti 1.56 tl olmuş her ay otomatik çekiyorlar bu parayı ama mesela ben avea kullanıyorum vodafone veya turkcell geçip tekrar aveaya dönersem yılbaşına kadar bu ücret alınmıyor

Aveaya geçince alınmaya devam edilir Turkcell yada Vodafone geçmeniz lazım.İlaveten numara taşıma yaparken hatta bakiye kalırsa bunu da telsiz kullanım ücretine kesiyorlar bilginiz olsun bitirip öyle taşıyın iade alma gibi durumunuz olmaz
    4 ay yüklemedim lira, yükledikden sonra 4 ayın birden kesiyorlar. haberin olsun. geçişler hakkında bilgim yok.

• quote:

bimcellden aveaya geçersen telsiz kullanım ucreti alınır..
    Hatta şöyle de bir sıkıntı yaşarsın hattın bimcell diyelim ki..

avea bayi senden hat yenileme icin para talep eder simkart ücreti ister..:)

baska operatöre geç en iyisi.. avea olmayan... sonra geri gecersin.
  • vodafone a ya da turkcell e taşıyıp numaranızı değiştirip tekrar avea ya dönerseniz de kesilmiyor :)
    geçen yıllarda forumda yapanlar olmuştu..
    Nefret ettiğimiz birşey ama bu kadar uğraşmaya değer mi bilmem :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: man utd

vodafone a ya da turkcell e taşıyıp numaranızı değiştirip tekrar avea ya dönerseniz de kesilmiyor :)
    geçen yıllarda forumda yapanlar olmuştu..
    Nefret ettiğimiz birşey ama bu kadar uğraşmaya değer mi bilmem :)
    Arkadaşlar Avea idim, 2014 Nisan Mayıs (net hatırlamıyorum) gibi Vodafone'a geçtim. Hala da Vodafone kullanıyorum.

2015 e kadar telsiz kullanım ücreti alınmadı.

Bu da normal bi durum mu?
  • ~hsyn~ ~ kullanıcısına yanıt
    Telsiz kullanım ücretleri operatörler tarafından her yılın ocak ayında devlete yıllık olarak ödeniyor. Eski operatörünüz sizin 2014 ücretini ödediği için yeni operatörünüzün tahsil etmesine gerek kalmıyor. 2015 yılından itibaren tahsil edilmeye başlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hat Devir Ücreti Nedir?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Boone

Telsiz kullanım ücretleri operatörler tarafından her yılın ocak ayında devlete yıllık olarak ödeniyor. Eski operatörünüz sizin 2014 ücretini ödediği için yeni operatörünüzün tahsil etmesine gerek kalmıyor. 2015 yılından itibaren tahsil edilmeye başlar.

Eski operatörümümdeki hattım faturalıydı ve şubat ayında başka operatöre taşıdım. Şimdi son faturasını bekliyorum. Acaba benden 2015 sonuna kadarki Telsiz ücretini toptan tahsil edeceklermi?
  • BaYRoLeX kullanıcısına yanıt
    Maalesef evet.
  • quote:

Maalesef evet.

Faturam çıktı. Sadece 1 aylık Telsiz Kullanım Ücreti kesmişler. Acaba bir hatamı var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BaYRoLeX

quote:

Maalesef evet.

Faturam çıktı. Sadece 1 aylık Telsiz Kullanım Ücreti kesmişler. Acaba bir hatamı var?

Alıntıları Göster
    turkcell 30 tl kontörlüden
    avea 17 tl kontörlüye geçtim

kesinti olacakmı
    kaç para yatırayım
    yarın aktif olacak hattım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertemli

turkcell 30 tl kontörlüden
    avea 17 tl kontörlüye geçtim

kesinti olacakmı
    kaç para yatırayım
    yarın aktif olacak hattım..

2015 Yılında ilk kez Avea ya geliyorsan, almamaları lazım. Zaten mecburen 20 yükleyeceksin.
  • Aynen 20 tl yüklemem lazım
    Ama satan kız alınıyor dedi hem de her ay..

• avea'ya bu yıl yeni numara taşıdıysanız 31 aralık'a kadar telsiz kullanım vergisi alınmaz. Bayideki çalışanlar her ihtimale karşı alınır diyorlar. Taşıdığınız kampayanın detaylarını aveanın sitesinden okuyun. Orada telsiz kullanım vergisinden hangi şartlarda muaf olunacağı yazıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: effect68

avea'ya bu yıl yeni numara taşıdıysanız 31 aralık'a kadar telsiz kullanım vergisi alınmaz. Bayideki çalışanlar her ihtimale karşı alınır diyorlar. Taşıdığınız kampayanın detaylarını aveanın sitesinden okuyun. Orada telsiz kullanım vergisinden hangi şartlarda muaf olunacağı yazıyor.
    Büyük Fırsat 1 GB Paketi
    Şimdi Avea’ya gelenlere Her Yöne 500 DK, Her Yöne 1000 SMS ve 1 GB Cepten İnternet sadece 17 TL!
    http://www.avea.com.tr/web/KonusMesajlas/Paketler/BuyukFirsat1GBYeniMusteri

Büyük Fırsat 1 GB Paketi’nin fiyatı, son 30 gün içinde yeni hat alarak veya numara taşıyarak gelen müşteriler için aylık 17 TL, mevcut Avea müşterileri için aylık 21 TL’dir.
    Pakete kayıt SMS ile veya Müşteri Hizmetleri aracılığıyla yapılabilir.
    Paket kapsamındaki faydaların geçerlilik süresi 30 gündür, kullanılmayan faydalar bu süre sonunda silinecektir.
    Paketler, 30 gün sonunda otomatik olarak yenilenecektir. Paket alım sırasında yeterli bakiyesi olmayan müşterilere, 29 gün içinde yeterli bakiyesi olması durumunda paket tanımlanır.
    Büyük Fırsat 1 GB Paketi’nden yararlanacak numara eğer daha önce Avea numarası ise, numaranın tekrar Avea'ya taşındığı tarih ile numaranın Avea'dan taşınmış olduğu tarih arasında en az 90 gün geçmiş olmalıdır.
    Faydaların 3. şahıslara transferi mümkün değildir.
    Büyük Fırsat 1 GB Paketi’nden Mobil Ofis, Faturasız Bayi, Katlayan, Standart haricindeki bireysel faturasız tarifelerdeki müşteriler ve taraftar hat sahibi müşteriler yararlanabilir.
    BİMcell, POCELL, Pttcell tarifelerinde bulunan müşteriler yararlanamazlar.
    Her yöne dakikaların ücretlendirme periyodu 60 saniyedir.
    Avea paket fiyatında değişiklik yapma hakkını saklı tutar. Fiyatlara KDV, ÖİV dahildir.
    Paket kapsamında sunulan dakika, SMS ve veri kullanım hakları sadece yurt içi kullanımda geçerlidir.
    Söz konusu haklar, KKTC ve yurt dışı kullanımları kapsamamaktadır. Paket kapsamındaki ücretsiz görüşme süreleri 444 ile başlayan ve 1 ile başlayan 3 haneli aramaları ve görüntülü görüşmeleri kapsamaktadır. Paket aşımı durumunda yapılan arama ve SMS gönderimleri her abonenin kendi tarifesi üzerinden ücretlendirilecektir. Paket kapsamındaki internet kullanım hakkı tüketildiğinde 2KR/100KB ile ücretlendirme yapılacaktır.

• Görende çok büyük bir para diyecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 360p

Görende çok büyük bir para diyecek.
    Tartışma içeren mesajlar silinmiştir.

İyi forumlar,
  • quote:

Orijinalden alıntı: DENIZCISERKAN

Tartışma içeren mesajlar silinmiştir.

İyi forumlar,

Alıntıları Göster
    İyi akşamlar, numara taşımaya bu aralarda başvursak hat 1 - 2 ocak gibi taşınmış olursa gene vergi kesilir mi ? Yoksa yeni operatöre ocak ayında geçeceği için vergiden muaf mı olur? Bilgisi olanlar cevaplarsa ona göre başvuruda bulunmayı düşünüyorum.
  • şansölye Ş kullanıcısına yanıt
    Bugün Avea'dan Vodafone'ye taşıdım bu soruyu sormak aklima gelmedi yav... Bilen biri varsa alıntılasın lütfen.

• quote:

Orijinalden alıntı: şansölye

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    2 OCAK 2016 İTİBARİ İLE NUMARAMI VODAFONEDEN AVEA YA TAŞIMA BAŞVURUDUM 2016 YILINDA BENDEN TELSİZ KULLANIM ÜCRET KESİLECEKMİ
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.