< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular] (195. sayfa)
-
-
Aldıklarının toplamı 1000 TL ui geçmezse 10 parça da alabilirsin
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
cuma günü Gelen paket gümrükten çıkmış sonunda.Bir iki güne teslim ederler artık.
-
Aldım ben sıkıntı olmadı, kutu toplamı limiti geçmemeli sadece.
-
ve bugün teslim oldu.
Sipariş tarihi 6 eylül. 13 eylül istanbul varış,6 gün sonra teslim.
Veriler güzel ama güncellemeler çok yavaş.
İşin komiği Temu sisteminden Aras kargo kargo takibini tıklayıp,Aras kargo web sitesinde kontrol edince
böyle bir gönderi yok diyor ama aynı saatlerde 2 saate sizdeyiz diye sms gönderiyor aras kargo.
Darısı yeni siparişimin başına, o da çinde uçak bekliyor 17 eylülden beri.
-
1000 tl neden sınır 30 euro değil mi ?
-
30 euro evet küsurati da var
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
10 günde siparişim teslim edildi. Deneme amaçlı ıvır zıvır 3-5 şey aldım 670TL yi doldurmak için. Ayakkabı tabanlığını 5 tane falan aldım o derece.
Çünkü elle tutulur verdiğiniz paraya değecek ürün bulmak gerçekten zor.
Tekstil ürünleri tişörtler falan polyester, pamuklu olanların fiyatı daha yüksek.
Çanta alanlar olmuş dikişler sökülmüş, kaplaması dökülmüş.
El aletleri ürünleri/parçaları tam facia. Korku filmi gibi.
Gözlüklerin çoğu polorize ve uv400 değil.Başlığa aldanıp almayın açıklamasında yazmıyorsa süs içindir sadece.
Yalak yalak yorum yapıp ne aldığını sır gibi saklayan yorum yapan tiplere kanıpta önünüze gelen göze güzel gözüken şeylere sazan gibi atlamayın. Yorumları mutlaka inceleyin.
Sazan demişken balıkçı olanların için büyük nimet site gerçekten...
Yani Ankara'da olup balıkçı olasım geldi, 1 tane ürüne yanlışlıkla bakınca devamını önermesi yüzünden o da.
Sepet tutarı çok saçma bir uygulama bu yüzden bir daha alışveriş yapacağımı sanmam. Gerekli ya da ihtiyaç ürün yanında çinin çöpünü eve doldurmak zorun damıyız yani ?
Bıçak bileyleyicisini TR den daha ucuza aldım mesela. Alacağınız ürünlere %60 vergi ekleyip hesaplamayı unutmayın.
Sepet tutarı şartı yüzünden ihtiyaç fazlası ürün aldtırıp boşu boşuna masrafa sokuyor. İyi eleyip sık dokuyun. Ben çok umutlu değildim zira gelen ürünlerin kalitesi de güzel değil. Almak için aldım, olmasa da olurdu cinsten. Denedik gördük.
Umarım temu sayesinde aliexpress üründen pahalı kargo saçmalığına son verir de özlem son bulur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaMoVe -- 19 Eylül 2024; 22:54:36 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
13. Temu siparişim de geldiiii ;) Detayları birazdan ekleyeceğim, mükemmel şeyler aldım.
65 liraya aldığım saatin kordonu kopuk olduğunu anlayınca iade edeyim dedim 89 TL kargo parası istiyor. Saçmalık.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
6-7 siparişimde hep indirim kodum vardı kullandım. Şimdi kod vermiyorlar benim de sipariş veresim gelmiyor :D
-
Niye saçmalık ? millet burda hem malı alıp ,hemde parayı geri alırken saçmalık değil miydi?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
ne ihitiyacın varsa ve fiyatı uygunsa Temu iyi bir kaynak .
%60 davası onların değil devletin kazığı.
bugüne kadar 4-5 sipariş verdim.İlk siparişlerde tongaya düştüğüm oldu ,saçma sapan ürün almış oldum.
Tabii benim de hatam var,dikkat etmemişim teknik özelliklerine,resime/görsele aldanmışım.
Son siparilerde ince eleyip sıkı dokudum,TR.den çok daha ucuza mal ettiğim ürünleri getirttim.
Mesela balıkçılık malzemeleri ki zaten buradaki dükkanlarda satılanlarda oradan geliyor.
Dış mekan Led şerit siparişim yeni gümrüğe geldi,eğer iyi çıkarsa gerçekten çok çok uyguna güzel ürün almış olacağım.
-
Birader ister yanlış anla ister anlama burada seni ciddiye alacak üye yoktur diye düşünüyorum.
Mayıs 2024 üye olmuşsun, attığın mesajlar 2 elin parmağını geçmiyor, üstüne yok crypto coin yok ref link konuları açmışsın... Kalkıp bana temu güzellemesi yapmaya kalkma sakın. Elimdeki telefonu bile aliexpresten almış adamım hani cevap yazarken ölçüp biçip salla öyle reklam yap olur mu ?
Peşin peşin söyliyim de. Sonra kalbin kırılsın istemem.
-
Seninle muhattap olacak kadar düşük seviyede biri değilim merak etme :) Senin düşüncelerin beni gram ilgilendirmez.
Neresi doğru? Hani sipariste ilk iade ücretsiz idi?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
30 euro üstü sipariş eden var mı
-
var hocam, ettim ben 1 ayda 8 sipariş. Vergisiz olarak 1100 tl limit var, vergiyle 1600-1700 civarına geliyor.
yok hocam öyle değil. Tek sipariş 30 euro üstü olacak. 45 euroluk bir alışveriş yapmam lazım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X