Şimdi Ara

TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular] (197. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Ğökhan Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 2 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.398
Cevap
268
Favori
308.604
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 195196197198199
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ben anlatamadım ya da sen anlamadın heralde, araştırınca çokta aman aman bir fiyat avantajı yok temunun. Ivır zıvır ürünleri yine al temudan al ona kimsenin bir şey dediği yok zaten. Kalkıp şarj kablosunu ben de tr den almak istemem.

Ben uygun fiyatlı TR de garantili muhatabın olduğu garantili ürünü almaktan bahsediyorum. Alıp memnun kalmadığında iade edebildiğin. Örnek verdiğim markaya ürüne niye takılıyorsun ?

Wifi kamera alıp elinde patlayanların parasını verecekmiş gibi avukatlığını yapmayın sadece onu demek istiyorum.

Bana söyleyene kadar kimler neler almış, elinde patlamış sen araştır ondan sonra konuş. Yurt dışına çıkmana da gerek yok bunu için...

• Arkadaşlar merhaba son değişen yasadan sonra hiç alışveriş yapmadım o yüzden sürecide unuttum. Şu an Temu da en fazla ne kadarlık alışveriş yapabiliyoruz alanlar bilgilendirebilir mi? 30 euro sınırı vergiler dahil mi hariç mi? Birde aylık 5 sipariş hakkı devam ediyor mu ve aylık 30 euro mu yoksa sipariş başına 30 euro mu? Bilgilendirirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler.

• alexander vasilievich A kullanıcısına yanıt

aylık 5 sipariş hakkınız var, sipariş başına vergiler hariç 30 euro (1080 tl civarı) alım yapabiliyorsunuz vergilerle 1600-1700e geliyor.

• arkadaşlar temu yada aliexpress den mini projecsiyon olarak fiyat performans ne alabilirim.

• alexander vasilievich A kullanıcısına yanıt

Vergiler hariç 1090 TL'den fazlasına sepette izin vermiyor zaten uyarıyor. Kabaca 1090 TL gibi düşünün

• aliekspresden 30 euroyu aşan ürünü başka yolla türkiyeye kargo yapma imkanı var mı_

• Ya bu temuda bazen mesaj çıkıyor 2 ürün bedava seçtiriyor sonra 1750 tl kredi iadesi diyor 600lük alışverişte. Sayfadan çıkınca bidaha hiçbiyerden çıkmıyor bulamıyorum
  • rockerroll kullanıcısına yanıt

Bana da geliyor da klasik çin kolpalaması gibi. Gün içinde 2-3 kez girerseniz birinde mutlaka geliyor. Bazen de kupon veriyor. Kuponu bir daha yükseltiyor tek bir ürün seçtiriyor falan.

öncelikle giriş yapın sonra siz yazana tikla sonra mesajlar ardından promosyonlar sekmesine gir orada geçmiş olanlara bile tiklasan alirsin kampanyayı
  • Yok çıkmıyor o. Arada geliyor sadece.
    Akıllıca alışveriş yaparsanız indirimli alabiliyorsunuz bazı şeyleri
    Misal ben saat ve kablosuz şarjı 250 küsüre aldım normalde 360
    Atıyorum sepete bekliyorum indirim mesajında mutlaka o geliyor seçeneklerde ekliyorum ordan fiyat düşüyor

Kredi iadesi de iş yapıyor alacakları sepete atıp bekliyorum kredi iadesi gelince ödeme yapıyorum
    Her siparişte 300 400 arası kredi yatırıyor hesaba
    Bir sonrakinde indirim yapıyor otomatikman
  • kartal0067 kullanıcısına yanıt
    Bana hiç promosyon çark vs çıkmıyor neden böyle oluyor bir ayar mı kapalı , arkadaş açtığında çark çıkıyor.
  • Temudan ürün aldığımızda gümrük vergisi ödüyor muyuz?

rebate100 kodu yazarsanız gelir.

Hem Gümrük hızlanmış hem de gümrük şirketi, 5 günde iş bitmiş

TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular]
  • Temu sipariş olusturmak icin minumum 700 tl lik bir şeyler mi almak lazim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fagala -- 27 Eylül 2024; 10:3:3 >
  • fagala kullanıcısına yanıt

Minimum sepet tutarını sepetinizde gösteriyor. Bende 340 TL gösteriyor

• TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular]

hergün geliyor bu 8 kez sipariş vermiş kullanıcıyım
  • bu aralar iyi indirim kodu aldım helal valla.

• Scorpioleo kullanıcısına yanıt

Nasıl alıyoruz acabA?

• Selamünaleyküm arkadaşlar temudan 2 tane kilit siparişi verdim sonra dedim trendyol'a bakayım trendyol'da daha ucuzdu.

Siparişi hemen iptal ettim ama paranın iade edileceği tarih 5 ile 8 Ekim arası diyor gerçekten o kadar bekleyecek miyim?

TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular]
  • m f i kullanıcısına yanıt

Bi kaç güne yatar. İş bankasında o kadar beklemezsiniz.

Daha önce sipariş vermişsiniz. Keşke %30 kredi geri iade kampanyasıyla verseydiniz.

• 
Sayfa: önceki 195196197198199
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.