< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular] (199. sayfa)
-
-
4 saat bazen 2 gün
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
30 euro sinir ürün adet farketmez tek paket olarak gelir geçer
uygulama dan siz tiklq mesaj sonra promosyon orqdq kredi iadesi tikla üstte al butonu gelir
doğru 6. sipariş olursa iptal edilir aylik 5 sinir
Hemen hemen hergün mesaj geliyor
gelmesse mesajlara girin herhangi bir kredi iadesi mesajına girin ordan Al seçeneği aktifse ordan alabilirsiniz kazandıklarınızı totalde 7 güne bölüyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben farklı bir üründen 3 tane aldım sıkıntı olmadı,sanmıyorun sıkıntı olacağını
Aylık 5 sipariş saçma zaten bana göre
Bence tamamen yıldırma politikası var insanlar uğraşıp almasın içerden devam etsinler diye
Benim mantığıma sığmıyor
Gümrük tek seferseki 150 euroluk alışverişten tek paketle meşgul olacakken 5*30 euroluk 5 paketle meşgul oluyor
Gümrük şişiyor ürünler gecikiyor gümrüğün iş yükü artıyor vs vs
Zaten kol gibi %60 vergi var birde üstüne ıvır zıvır işlerle insanlar uğraşmak zorunda
Ama herşeye rağmen bazı şeyler hala çok ucuza geliyor Türkiye piyasasından
Ama bazı ürünlerde trendyolda daha ucuz mesela
İyi araştırmak gerekli
-
Arkadaşlar hala takip eden var mı acaba bilmiyorum ama yazayım 27 temmuzlu kargom geldi şimdi ücret iadesi almıştım. :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar 1740 lira kupon iadesi kampanyası mevcut sepetimde? Sepet toplamında 1740 TL kupon iadesi diye ürünlerin yanında mevcut. Bu nedir tam olarak?
-
Arkadaslar bana hic kupon gelmiyor nedeni nedir ?
Ben bekliyorum 6 ağustostan beri tık yok darısı başıma diyelim🤣
ben halen 14 temmuzu bekliyorum hocam, aşamalara ilişkin ekran görüntüsü atabilir misin? benim en son 13 eylülde kargo şirketine teslim için gümrükten çekildiği şeklinde kaldı.
-
Hocam bazı yerlerde okudum 2 den fazla aynı ürün ticari olarak geçer falan gümrükten geçmez diye ondan kafam karıştı
Hocam bu aylık 5 sipariş olayı nasıl mesela yeni aya girdik şimdi 5 hakkımız var mı yoksa herhangi 30 gün içinde 5 hak mı veriyor
Ama aynı üründen diye merak ettim hocam sıkıntı olmazsa iyi de bilemedim
Gümrüğe giren ilk siparişin 1.sipariş oluyor. O tarihten itibaren ay süren başlıyor.
-
10 gün içinde 2 ayrı TEMU siparişim oldu.
ilk siparişim 5 günde uçakla istanbul'a geldi.5 gündür gümrükte bekliyor.
İkinci siparişimi daha sonra verdim.4 günde istanbul'a geldi.4 gün gümrükte bekledikten sonra kargoya verilmiş.
Şimdi sorarım sizce gümrük firmaları ve çalışanlarının kazançları helalmidir?
Zaten sözde hükümet,vatandaşına haraç bağlamış gibi havadan %60 vergi alıyor.
Onlara zaten hakkım ve verdiğim vergiler haram-zıkkım olsun,beddua etmesini sevmeyen biri olarak Allah belalarını versin!
Zorunlu edit;1-2 ay gümrükte siparişleri bekletilen arkadaşlar olmuş,ben şuan şanslı azınlıktayım.Burada tabiiki sorgulanması gereken,siparişi gönderen firma TEMU 3-4 günde uçakla siparişi ülkene çok hızlı şekilde sokmuş,ama gümrük denen garabette 1-2 ay beklemiş,özel gümrük firmaları ve çalışanları zaten bir dünya maaş alıyorlar,hükümet de bedavaya %60 vergisini alıyor.Buna rağmen görevlerini layıkıyla yapmıyorlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkelvis -- 2 Ekim 2024; 20:21:36 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X