devlet senin temuya ödediğine bakmaz, gümrüğe gelen malın bedeline (vergisiz) bakar. Sonra vergisini ister, gümrük müşavirliği vergiyi ödeyip, gümrükten malı çıkartır. |
TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular] (202. sayfa)
-
-
1 ekimde sipariş verdim,dün gümrükleme bitmiş.Bir iki güne teslim olur.
Süreler çok iyi ama vergi işi bozuyor.
-
Temu zaten devletin belirlediği 30 Euro sınırı koydu. Üstüne istesen de çıkamıyorsun.
Yani fazladan vergi falan çıkmaz gümrükten.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
kısmi iptal ve fiyat düzenlemesi yapmıştım karta gelmedi 5 günü geçti normalde aynı gün yansıyordu bişeyler değişmiş ama ne başına gelen var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Önce açık provizyona düşüyor,mobil bankacılık uygulamanızdan açık provizyon hareketlerinize baktınız mı?
-
hepsipay hocam göstermiyor
Hepsipay bilemiyorum.Hepsiburada müşteri hizm. sorun isterseniz.
Ben yurtiçi yurtdışı tüm a.verişlerimde mutlaka sanalkart kullanıyorum,
Malum güvenlik için.Hatta yurtdışı a.verişler için ayrı bir sanalkart kullanıyorum.
Limitleri filan da kendim belirliyorum.
-
Masaj tabancası %60 vergi dahil:112 lira kaçırmayın fiyat çok iyi,
bana kredi iadesiyle 90 liraya geldi.Normalde vergi dahil en az 400-500lira.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkelvis -- 12 Ekim 2024; 1:51:38 >
-
İyi fiyatmış.
Temu'dan alışveriş yapacaksanız yapı kredi kartı kullanmayın bu arada. Sepette gözüken fiyattan daha fazla para çekiyor. Sanırım döviz çevrimi falan bir katakulli yapıyor. USD ve EU ekstrem de açık olmasına rağmen ısrarla TL'ye çevirip bir şeyler yapıyor.
-
Kablosuz HD güvenlik kamerası 177₺ az önce aldım.
Sabah sepetimdeydi stok bitti tekrar stokta.
Diğer aldığım ürünler
Çekil kokteyl seti 543₺
Dubai çikolatası kalıbı 89₺
Şarj edilebilir ledli bere 132₺
Aynısı amazon da 435₺amazonIşıklı LED bere, ışıklı bere, şarj edilebilir, USB örgü bere, hafif, çıkarılabilir, koşu, kamp, mangal için yıkanabilir, Siyah, Mhttps://www.amazon.com.tr/dp/B09FPQTFYY?ref=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_AT2Y7SFMY8DXNGHCSYVW&ref_=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_AT2Y7SFMY8DXNGHCSYVW&social_share=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_AT2Y7SFMY8DXNGHCSYVW&starsLeft=1&skipTwisterOG=1
Not : Her alışverişte sepet oluşturduktan sonra ana sayfa ürün arama yerine “kredifırsatı” yazın. Sepetinizdeki ürünleri seçin alışverişin %30 bakiyenize geri yüklensin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi troublemakerboy -- 12 Ekim 2024; 4:3:49 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
İade gönderdiğiniz ürün hasarlı arızalı falan mıydı yoksa begenmediginizden vs mi? Sormak istediğim hangi şartlarda vergilerin de iadesini alabiliriz? Siz vergi iadesi almış mıydınız? Bazen ücret iadesi yapıp ürünler sizde kalsın diyorlarmış bunun genelde ne kadarlık ürünlere diyorlar atıyorum genelde 200 TL altı ürünlere ücret iadesini yapacağız ürün sizde kalabilir diyorlar mi? Bisiklet selesi için kılıf almıştım uymadı
İlk kez sipariş vereceğim. Neye dikkat etmem lazım. İndirim kodları vs neler var dostlar ilk sipariş için
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sildim hocam hesabımı. Uygulamayıda kaldırdım. Kredi bakiyeme çökmeye çalıştılar zor bela kurtardım. Tam olarak hatırlamıyorum lakin daha önceki olaylarda sinirlendirdikleri için bozup-kırıp iade ettim tüm ürünleri ben. Vergisiyle beraber almıştım tüm iadeleri. İnanılmaz abanın MH temsilcisine, baskı altına alın. Sonuna kadar zorlayın. En sonunda vereceklerdir. Geri sayfalarda 600 dolar soymuş olanlar var temuyu. Onlar daha iyi bilir her şeyi.
Temu icin kod varmi arkadaslar
-
Ben bu gün satın aldım. Sanirim diğer urinlerden ayrı şekilde farklı ileri bir tarihte yollayacaklar ön sipariş yaziyordu ilanda
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saredsa -- 14 Ekim 2024; 20:13:13 >
İlk indirime girdiğini ben paylaşmıştım.
Benimkinde de ön sipariş yazıyordu,
Bugün kargoya verilmiş,
Bire bir benzer modelleri ülkemizde 500 liraya satılıyor.
Ben hediye de etmek için 3 tane aldım.
100 liraya geldiki 100 lira bir kahve parası bile değil artık,
dolar bazında bile bedava 3 dolar bile değil.
-
e hırsızlık lan bu
-
Temudan bu ay 4 adet alışveriş yaptım. Ayrı ayrı zamanlarda
2 paket teslim edildi. 2 siparişim de 2 gün önce vermiştim. Şimdi baktım her iki siparişde de paketleri bölmüşler 2 ye.
Bireysel de sipariş sınırı 5 diye biliyorum. Toplamda bu ay 4 olacak iken son 2 siparişi böldükleri için 6 paket olacak gibi gözüküyor.
Gümrük bunu sipariş noya göre mi hesaplıyor. Yoksa umurunda değil mi? Sorun yaşar mıyım sizce?
Verdiğim %60 vergilerin tamamı oy verenlere haram zıkkım olsun, çoluğunun çocuğunun boğazından geçmesin.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X