Teşekkürler, bakarım. |
TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular] (348. sayfa)

-
-
hocam merhaba.
daha önceden arkadaşlar paylaşmışlardı.Eğer bilgisayar içinse herhangisini alabilirsiniz.şimdi fiyatları ne durumda bilmiyorum.
Eğer 130.000 rpm ve 200.000 rpm aynı fiyatsa o zaman yüksek rpm olanı alın.çoğu 8000 mah ile batarya ile geliyor.
bir kaç çeşit 10.000 mah batarya ile geliyor.zaten bilgisayar -buzdolabı motoru-klima-araç içi-araç kliması temizlemeniz için yeterince işinizi görür
ben 16.000 rpm olanı aldım memnunum üstünede 20.000 mah olanı sipariş verdim daha gelmedi
130.000 rpm ve bazı 150.000 rpm ayrı ince uç aparat olanı geliyor.20.000 rpm olanlarda gelmiyor
bilgisayarınızda kullanırken çok yakın tutmayın.fanların dönmemesi için tedbirinizi alın.bilgisayarınızı kapadıktan sonra fişden çekin sonra 30 saniye açma tuşuna basınki ,içindeki elektriği tam olarak boşalsın
ethernet kablosuda bağlı olmasın yada monitör hepsini çıkartın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorksman -- 11 Mart 2025; 6:54:38 >
-
-
Hocam zaten almıştınız tekrar neden alma ihtiyacı duydunuz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam yedekte bulunsun .ben her zaman aynı ürünlerden bir kaç tane alırım.(İşime yarıyan devamlı kullanabileceğim ürünleri) Hocam bu hava lastik makinesinden 2 tane daha sipariş vermiştim.onlarda yolda
bazılarını hediye olarak vereceğim ilerde.(çok doktora gidiyoruz sağlık durumlardan dolayı) (bana kalırsa size gösterdiğim ürün daha iyi ve uzun gidiyor) 20.000 mahlık olanı ben kendime saklıyacağım
ondan dolayı hocam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorksman -- 10 Mart 2025; 19:48:41 > -
Bu farmland bir turlu yuzde yuz olmuyor yapabilen varmi:))
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Benimki de Türkiye ye gelmek üzere hocam. Lastik havasını falan nasıl indiriyoruz uygulamalı video çekmiş miydiniz?
Para iadesi ile ilgili sorun yaşayan var mı?
11 ocaktan beri iade alamadım yarın 2 ay olacak
Banka Enpara harcama itirazı da oluşturdum hala sonuç yok, ödeme aracısı sipay.
Aynı banka ile iyzico ödeme yöntemiyle aynı gün iade aldım ne yapmam gerekiyor iade ne zaman yatar bankaya
-
1 aya yakındır oynuyorum. Yapılacak iş değil. İşsizlikten takılıyorum 😂 Hediye için 99.5 doldu. Sanırım son tarladayım. O da 55,30lık kısmı sulandı. Tahminime göre 30 günde anca biter. Tabi yeni bir sürprizle karşılaşmazsak.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben 99,9 dan 100 e geçecekken tekrar 99,5 e düştü. Sanırım bizi kekliyorlar.
-
Bende de aynı sorun var. Aynı şekilde sipay ödeme 26 şubattan beri bekliyor.Fakat bendeki durum daha farklı. Tutar provizyonda bekliyor dönem içi işlemlere de yansımadı ordan da silinmedi. Vakıfbank world kart.
Gerçekten mi? Adi şerefsizler 😂
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Çok teşekkürler hocam aklımdaki tüm sorulara cevap verdiniz.
Ürüne çok sıcak bakıyordum, motorum için alacaktım ancak yazın sıcakta patlama ihtimali bütün hevesimi kaçırdı.O yüzden motor için yine temu dan küçük ayak pompası aldım, aracım içinse çakmaklıktan çalışan bir pompa aldım.Eğer ürünü sürekli aracınızda saklıyorsanız araç içi sıcaklığını göz önünde bulundurup önlem alın zira çinde üretilen bir alet ve içindeki pillerin ne olduğu belli değil.Ha belki ben yanılıyorumdur, boşa evham yapıyorumdur o ayrı.
Bizde meşhur şikayet sitesine bile çokça yazan olmuş. Titan mantığına göre ilerliyor ama o bile kurtarmıyor :)
-
hocam vidyo çekmemiştim sadece fotoğraf ile paylaşmıştım ,
sağ üst tarafta sarı tuş var ona basınca havayı indiriyor.Sibopa takarken vida çevirmeli ,iyice vidayı çevirmeniz gerek.Kullanması çok kolay ve pratik hocam
-
Hocam merhabalar,
kusura bakmayın hocam biraz uzun oldu ama önemli bilgiler .Mümkün olduğunca kısa yazmaya baktım
Dediğiniz doğru, ancak patlama olmaz. Asıl tehlike, çakmaklıktan çalışan kablolu cihazlardır. Size başımdan geçen bir olayı anlatmak isterim. 2014 yılında babamla bankaya gitmiştik. Babam bankaya girdi, ben ise arabada bekledim. O sırada araç motoru çalışmıyordu; yalnızca müzik dinliyor ve telefonumu şarj ediyordum. Aracımda sürekli kullandığım, orijinal telefon kablom çakmaklıktan güç alan şarj cihazına takılıydı. Bir anda bir cızırtı sesi duydum ve kablo aniden tutuşmaya başladı. Hemen müdahale ettim. İyi ki aracın içindeydim; çünkü genelde dışarı çıkıp sigara içerdim. Eğer o an araçta olmasaydım, yangın büyüyebilirdi.
Sonradan incelediğimde, kablonun telefona giren ucunun hafif kırılmış olduğunu fark ettim. Bu hasar, kısa devreye ve dolayısıyla yangına sebep olmuştu. Daha da ilginç olan, bu olay sırasında aracın sigortasının atmamasıdır.
Pilli cihazlar kesinlikle güneşin altında bırakılmamalıdır. Uzun süre aşırı sıcak altında kalan powerbank ve telefon bataryaları şişebilir. Bu durum, aşırı ısınma ve yanlış kullanım nedeniyle oluşur. Ayrıca, araçlarda kullanılan hava kompresörü gibi cihazlar bagajdaki yedek lastik bölümünde muhafaza edilmelidir; araç içinde değil. Yaz aylarında araçların içi inanılmaz derecede ısınır ve bu da kablolu cihazların yanma riskini artırır.
Kaliteli bir kablo aldığınızda —örneğin, pahalı bir HDMI kablosu— ürünün özelliklerinde +25000 gibi rakamlar görebilirsiniz. Bu rakamlar, kablonun kaç kez bükülme ve dayanıklılık testinden geçtiğini gösterir. Kaliteli kablolar, bu tür riskleri minimize etmek adına dayanıklı malzemelerden üretilir.
----sizin için yapay zeka ile bilgi edindim-----------
Lithium piller konusunda dikkat edilmesi gereken bazı önemli noktalar var ama panik yapmaya gerek yok — özellikle de araç içinde lastik şişirme cihazı gibi bir şeyi bırakıyorsanız. Şimdi olayı daha net anlatalım.
1. Güneş Altında Patlama İhtimali:
Lithium pillerin patlaması çok nadir bir durumdur ve genellikle üretim hatası, ciddi hasar ya da aşırı şarj gibi nedenlerden kaynaklanır. Bir lastik şişirme cihazının pili, düzgün üretilmişse ve sağlam durumdaysa, normal koşullarda kolay kolay patlamaz. Ama aracın içindeki sıcaklık yazın 60°C’ye kadar çıkabilir ve bu, pilin sağlığına zarar verebilir. Patlamaktan çok:
Şişme: Pilin aşırı ısınması halinde hücreler gaz üretir ve pil şişmeye başlayabilir. Bu bir arıza belirtisidir.
Kapasite Kaybı: Uzun süre aşırı sıcağa maruz kalan pillerin kapasitesi düşer, yani tam şarjla bile daha az çalışır.
Ömrün Kısalması: Sıcaklık, pilin kimyasal yapısını bozar ve ömrünü kısaltır.
2. Güvenlik Önlemleri:
Direkt Güneş Işığında Bırakmayın: Özellikle yazın aracın ön paneline yakın yerlerde veya cam altında bırakmamak daha iyi olur.
Aşırı Şarj ve Deşarja Dikkat: Tamamen bitmiş bir lithium pili uzun süre şarjsız bırakmak da zarar verir. Aşırı şarj da risklidir.
Fiziksel Hasardan Koruyun: Düşme, darbe gibi durumlar pilin yapısını bozabilir. Bu da güvenlik riski doğurabilir.
zaten cihazın kitapcığında yazar 10 dakikalık kullanımda 30 dakika dinlensin ,bunun sebei ısınan pille ilgilidir.
ısınan pili direk şarj etmek risklidir.
sizden ricam arada sırada uzama kablolu hava lastik şişirme cihazınıza bakın herhangi bir sıkıntı var mı diye
-
rica ederim hocam
-
Bende garanti sanal kart kullandım 1 hafta oldu benimkide gelmedi önceden 3 güne gelirdi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X