Şimdi Ara

TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular] (350. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: mor1989 Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 15 Misafir (2 Mobil) - 13 Masaüstü3 Mobil
5 sn
7.213
Cevap
368
Favori
486.845
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 348349350351352
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yaaa benim bugün daha yeni harcama itirazım sonuçlandı provizyonda görünüyor 2 aydan sonra. Bir 2 ayda orada mı bekleyeceğiz yaTEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular] 

Bir daha ödeme aracı sipay ise direkt kredi olarak isteyeceğimTEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular] 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cumur C kullanıcısına yanıt

Ben de sanal kart ile alışveriş yaptım, BDDKya ve sikayetvar.com a da yazdım. Ona rağmen 2 ay sürdü düşünün 

Direkt bağlı olunan kredi kartını seçin bence, garanti bankası nasıl bilmiyorum hiç kullanmadım garanti bankasını.

• Fundalinau kullanıcısına yanıt
    Önceden böyle değildi 2 yada 3 güne geçerdi bence temunun halt yemesi bu sürekli aynı kartı kullandım, bi haltlar karıştırdılar yine

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar ben Halkbankası sanal kart kullanıyorum, 1 yada 3 gün içinde karta geliyor,bir ara sanal kartlarıda iptal etmiştim başka sanal karta baş vurmuştum yine sorunsuz gelmişti.

umarım sizlerde sorunsuz çözebilirsiniz.banka ile görüşün.müşteri hizmetleirin özel kartlara bakan bölmü var. yani demek istediğim kart bölmünü şeçtiğinizde bile müşteri hizmetleri göremiyor ,onlarda bir üst bölme aktarıyorlar.bazen havuzda olabiliyor.(eğer para hiç gelmediyse onlar dilekçe felan mı yazıyorlar öyle birşeydi) yani banka devreye giriyor.ben daha önceden sormuştum ama gerek kalmadı ,ertesi gün provizyanda göründü.

keşke yardımcı olabilseydim sizlere

• gorksman G kullanıcısına yanıt
    Hocam önceden anında geçerdi sorun banka olmamalı bu durumda

• dOmi D kullanıcısına yanıt
    Test amaçlı denedim aynen dediğiniz gibi dipsiz kuyu

Ben TEMUdan oldugunu düşünmüyorum Hocam aynı kart ile bu iadeden sonra tekrar iade yaptım aynı gün hesaptaydı, tek fark ödeme aracıydı biri iyzico biri sipaydı. İyzico ödeme aracı olan aynı gün iade etmişti parayı provizyona bile koymadan.

• gorksman G kullanıcısına yanıt

Detaylı bilgilendirme için teşekkürler hocam. Aracım cilalı evet. Ayrıca geçenlerde krem almıştım özel jel şeklinde sizin paylaştıklarınıza benzer yıkadıktan sonra onu uygulayacağım havalar iyice ısınsın. Peki başka rpm dışında dikkat etmem gereken bir şey var mı bu fanlarda?

Baktım da hocam bunlar ince ağızlı. Aslında geniş ağızlı çok kuvvetli ürünler var videolar çıkıyor bazen karşıma. Temuda bulamadım öyle.

• Legolasx kullanıcısına yanıt
    Tam tersi geniş ağızlılar hüsran, bunların başlıkları değişiyor geri sayfalarda hassas tartı ile değerleri paylaştık hep bi bak istersen
    Geniş ağızlı ile hava hedefe gitmeden dağılıyor araçta açık havada hiç işinize yaramaz 👍

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumur -- 11 Mart 2025; 21:30:36 >
  • bu akşam temunun iade ettiği ürün hepsipaya yatmış.
    diğer ürün gönderildi ama win credit çıkmıyor.
    resimdeki gibi görünüyor.

TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular]

TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular]

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Arkadaşlar kredi muhabbeti nasıl bişey bana çark çıktı sonra 3bin tl kredi için şu ürünlerden 3 tane seçip sipariş ver diyor sipariş verdiğimde 3bin tllik daha bedava alışveriş hakkım mı olacak ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• waybe kullanıcısına yanıt
    Alırsınız vergisiz fiyatı baz alacaksınız, alamasanız zaten sistem izin vermez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumur -- 12 Mart 2025; 0:1:58 >

İlginç bir şekilde herkes bunu alıyor heralde :) ben yeğene alacağım arkadaşa gönderdim alınır mı diye o da ben aldım kargoda dedi burada soracaktım sizi gördüm :)

Daha ucuza almanın bir yolunu bulursanız haberdar eder misiniz? Kredi cark vs bir şeyler çıkıyor da aldatmaca gibi geldi. Bu arada beyaz olanı seçerseniz vergi dahil 1100 küsür oluyor sarı pahali

• kml_77 K kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam yorum için, TR'ye göre 1000 TL daha ucuz sanırım temu dan bu yüzden alıyorlar ama şu an vergiyi aşıyor alamıyoruz. bir yolunu bulursam yazarım hocam. beyazı bir deniyeyim olmadı.

Önemli olan vergisiz fiyat mı o zaman hocam? Vergili 1500 TL tutuyor o zaman sorun olmuyor mu gümrükte.

Sarı olan 1580 diyor hocam vergiyle. Gümrükte sorun olmuyor sanırım çünkü 2 tane atınca hata veriyor gümrük politikası vs diye bir tane de sorun çıkmıyor

hocam bende hepsi alınabilir durumda ve fiyatları 1000 tl altı bir daha kontrol et düştü sanırım

hocam vergisiz 1130 tl ye kadar sipariş verebilirsiniz,sonrada vergi eklenecek %60

almadan önce başk satıcıda daha uyguna var mı diye bakın. (reme tıklayın büyüsün sonra büyüteç var ona tıklayın)

sorunsuz alırısnız 1130 tl ye kadar vergisiz olan ürünleri.zaten 1 aya kadar fiyat farkıda verecek eğer aynı üründe düşüş olursa.

• 
Sayfa: önceki 348349350351352
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.