hocam eğer aracınız cilalı ise süper,istediğiniz sonucu alırsınız.devamlı cihazı kullanacaksınız diyelim arabaya cila çekme zamanınız yok.o zaman aracınızı kaliteli cilalı şampuan ile yıkayın.yada dediğim hızlı cila spreylerini arada sırada kullanın.Benzin istasyonlardaki şampuan,köpüklerden kaçının.pek kaliteli değiller.ilerleyen zamanlarda aracın boyasında zarar görürsünüz,solma renk atma ,cilalı aracınızn cilasının özelliğinide kaybeder rpm önemli hocam ince uçlu hava üfelemeye gerek yok kurutmada.(ince uç sadece koltuklarda daha iyi sonuç alırsınız aynı yıkamacılardaki hava kompressörü gibi düşünün) rpm her zaman daha önemli şarjları maksimum genelde 10.000 mah daha yüksek olanını bulamazsınız.yüksek devirde olanlar 8000 mahlık pile sahiptir.o da sizi full şarj ile bayağı götütür işinizi görürsünüz. ****konu dışı olacak öenmli bilgi-- mangal yaparken dikkat edin.Eğer lens takıyorsanız yada takan biri varsa mangaldan uzak dursun.yurtdışında lens takan bir kaç kişi kör oldu.lensler sıcaklıktan eriyor.bu sadece cihazı kullanmak için geçerli değil.mangal yapan lens takan herkesi ilgilendirir *****diğer en önemli bilgi hocam .eğer uzun saçlı biri kullanıyorsa çok dikkat etsin.diyelim arka koltuk yada ön koltuğun altını alırken eğilince saçınızın takılma riski çok fazla. yazın diyelim kullandınız uzun müddet şarjı bitti ve hafif ısınma oldu.Şarj bitince direk şarja takmayın bekleyin biraz soğusun sonra şarja takın.(bütün cihazlar için geçerlidir ,telefonlar içinde geçerli.pilde şişme yapar yada bozulma.asla önerilmez.) bu kadar hocam < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorksman -- 12 Mart 2025; 6:53:40 > |
TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular] (351. sayfa)

-
-
hocam benim siparişim gelsin 20.000 mahlık olanı burda da paylaşım yapacağım.bende 16.000 mahlıkta var .her ikisini tekrar paylaşıcağım.
hocam esas en iyi test etme şekli bu . RN19616 aramadan aratın . (Digital El Tipi Rüzgar Hızı Ölçer GM816 30m/s (65MPH))
hassas tartıda olur bendeki tartı bozuk sanırım.ürünleri farklı yanlış test ediyor.olmazsa hassas tartısı olan markete gidip tekrar test ediceğim.
geniş ağızlı olanlar araç kurutmada daha iyi sonuç alırsınız.ince uçlarda iyi ama daha fazla zamanınızı alır.örnek vermek olursa 20 adet damla su yanyana diyelim.geniş ağızlığıda bu damla suların yarısını aynı anda üfler ince uç bir kaç tanesini üfler ,denemek gerek hocam burda tam detaylı anlatamıyorum anlatsamda çok uzun oluyor yazılarım.
şöyle örnek verim .bende daha öncedene uzun müddet kullandığım elektrikli hava üfleme makinesi vardı. 650 watt .ağzı geniş olan .o zaman aracım hep cilalıydı.aracı 2-3 dakikada kurutuyordu.tam detaylı kurutma 5 dakika bile sürmüyordu.
aynısını tabanca hava kompresörü ile yaptığımda bu sonuç 10 dakikadan fazla alıyordu ve ayrıca hava kompresörün tankındaki havada o kadar dayanmıyordu.her dolması için 5 dakikaya zaman bekliyordum.
bunları senelerce deneyip tecrübe sahibi olduğumdan paylaşıyorum.
-
Evet vergisiz fiyatı önemli olan, ayrıca temu alamayacağınız şeyi size göstermez ki, görüyorsanız alabilirsiniz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aynı durum bende de var. Mh ye yazdım inceliyoruz durumu dediler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bugün arkadaşa wincredit 600 tl olarak çıktı düşürdüler sanırım.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
bende 4 martta bir iptal yaptım fakat hala iş bankası sanal kartıma iade edilmemiş. temu ile iletişime geçtiğimde İptal edilen ürünler için para iadesi Temu tarafından gerçekleştirildi. Finansal kurumunuz tarafından işlenmesi gerekir hep bunu yazıp duruyorlar. bankayı aradım iade gözükmüyor diyor. nasıl bir yol çizmeliyim. güvenilirliğini azalttı temu
-
Teşekkürler bilgilendirme için hocam.
Bana sizin o kullandığınız geniş ağızlı olan tarzda lazım. Mümkünse link verirseniz makbule geçer.
Teşekkürler.
-
Hocam kafasını söküyorsun geniş ağızlı oluyor işte yazdım ya size o kafalar manyetik yapışıyor sabit değil
Hiç ürünlerin videosuna resimlerine bakmadınız mı ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumur -- 12 Mart 2025; 11:18:18 >
Bankanızdan harcama itirazı oluşturun, şikayetvar a yazın, benim 2 aydan sonra bugün geldi iade hesabıma.
Arkadaşlar sadece tavsiye eder misiniz. Harici hdd olarak kullanıcam.
Bugün bankaya harcama itiraz dilekçesi verdim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K4TL14M -- 12 Mart 2025; 12:52:40 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Benim baktıklarımda geniş ağızlı olduğuna dair bir görsel göremedim hocam. Bir de siz birebir kullanan birisi olarak araç kuruluma için denemedim ama olmayabilir diyince aklıma yatmamıştı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legolasx -- 12 Mart 2025; 13:29:22 >
İki kez wincredit kullandım ama üçüncü kez çıkmıyor ayrıca adam akıllı kampanya da vermiyor. Kredi olduğu için fiyatlar yüksek gözüküyor. Wincredit vs kullanmak pek mantıklı değil gibi.
Hemen hepsinin ağzı çıkıyor rahat olun manyetik hepsi, araç kurulumada ben denemedim dediğim gibi o yüzden yorum yapmadım, ama temu daki yorumları okudum ve kimse araç için memnun değil ona istinaden uyardım sizi, sizde oradaki yorumlara bakabilirsiniz fikir verebilir
En iyisi almamak :) teşekkür ederim hocam
Sadece araç su itme için alacaksanız bilemem, ama araç filtre ve klima kanalı temizliği, evdeki süpürgelerin filtresi, klima iç dış ünite temizliği, bilgisayar temizliği ve buzdolabı motor temizliği gibi işlerde baş kurtarıcı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumur -- 12 Mart 2025; 14:41:55 >
-
Bu değil hocam. Wincredit olarak aratın. Müsaitseniz iki parça toplamda 1000 liralık vergi hariç alışveriş, kargolama sonrası 1000 lira kredi iadesi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X