< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular] (353. sayfa)

-
-
Bugün arabada denedim, 2 sene önce pasta cıla yaptırmıştım . Video daki gibi olmadı malesef ama kurularken sanki bez biraz daha az ıslandı :) Cihazım Hstop un 481 TL ye sattığı mavi renkli modeli
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hocam 2 sene önceki yapılan cila ile yeni yapılan cila arasında çok fark olur.zaten cilaların ömürleri 3-6-maksimum 1 senedir.ciladan cilaya kalite değişir ve ne kadar aracınız güneş altında kalmış,2 senede toplam kaç kere araç yıkanmış,yapılan ciladan sonra eğer benzin yıkama istasyonlarında devamlı köpük ile yıkadıysanız cilanın ömrü dahada kısalır.
zaten cila çekenlerde size söylerler bunun ömrü 6 -12 ay diye.(aracı benziklikteki köpük ile yıkamayın der )
en iyi sonuçları alabilmeniz için yeni cila çekilmiş olacak yada seramik kaplama olmalı.seramik kaplama daha uzun süre gider.
sizden ricam eğer birdaha cila çektirecek olacaksanız yada aracı yıkadıktan sonra hızlı cila kullanın durulamadan sonra.tekrar aracı ıslatıp test edin.
yada hocam özel cilalı şampuanlar var onlarda iyi.ben hepsini denedim şimdiye kadar.en pıratiği bence cilalı kaliteli şampuan .her yıkamada özelliği kaybolmuyor yenileniyor.diğerleri gibi hem masraflı değiller hemde aracınızn saatlerce bırakmak zorunda değilsiniz.1 litre cialalı şampuan size uzun müddet gider
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorksman -- 14 Mart 2025; 1:58:51 >
-
"Voltmetre, prizlerdeki gerilimi ölçer ama prizlerin doğru bağlanıp bağlanmadığını, yani faz, nötr ve toprak hattının yerlerinin doğru olup olmadığını göstermez. Standart soket test cihazı ise tam da bu işi yapar; bağlantı hatalarını, topraklama problemlerini ve faz-nötr karışıklıklarını doğrudan gösterir. Bana gelen Elektrikçilerin voltmetreyle ölçüm yaptığında gerilimde sorun olmadığını söylemiş olabilir, ama bu prizlerin doğru bağlandığı anlamına gelmez. Dolayısıyla bu iki cihaz aynı görevi yapmaz, birbirini tamamlayan farklı işlevleri vardır."
Hocam O sizin görüşünüz.Ben burda tecrübemden dolayı bilgileri paylaşıyorum.
kaç kere yazdım 4 defa elektrikçiler geldi test ettiler.(onlarda sizin deidğiniz voltmetre ile gelip ölçtüler ,gittiler) sorun yok dediler.yok benim kullandığım kablodanmış.yok elektrik pano sitemize yakınmış.yok herkesin topraklaması tek bir yerdeymiş.yok kablo kalitesizmiş.
bunun gibi sebepler söyleyip sorunumu çözmeden gittiler.
bence hiçde gereksiz değil O sizin görüşünüz.Bu arada voltmetreyi herkes kullanmasını bilmiyor,açıkcası bende hiç kullanmadım.bu tür cihazlar daha pratikler.7 den 77 ye herkes kolay şekilde kullanabilir.
neyse ben bu hafta elektrikçiyi çağıracağım bunun içinde resim ve vidyo paylaşıcağım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorksman -- 14 Mart 2025; 1:44:48 >
-
Bana da artık çıkmıyor. Yöntemi vs var mı acaba?
-
hocam bir yerde duymuştum .yanlış hatırlamıyorsam hesabınızı silip sonra tekrar yükleyin birde öyle denermisiniz lütfen .ama biraz bekleyin hemen tekrar yüklemeyin.(uygulamadaki cookileri felanda silin yani temiz kurulum olsun)sanki yeni üyeymiş gibi
banada oluyor dediğiniz ben mart 26 sından sonra sipariş verebileceğimden dolayı bu uzun müddet içinde sonra tekrar karşıma çıkıyorlar kampanyalar ,ödüller.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorksman -- 14 Mart 2025; 2:18:59 > -
Iadem akbank kartima 1 aydir yansimadi. Temu biz yaptik diyor, akbank bize gelen bisi yok diyor. Harcama itirazinda bulundum sonuc yok, 2k gitti. Var mi fikri olan.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam ben halkbankası kullanıyorum.1-3 günde iade gelmişti.bir karesinde 3 günüde geçmişti.müşteri hizmetlerini aradım.kart bölmüne bağlandım.
kart bölmündeki müşteri hizmetleri sizin gördüğünüzü görmekte.bana bir üste bağladılar.onlarda tam yetki var.sizin ve müşteri hizmetlerin göremediğini görmekte.
demek istediğim kart bölmindeki müşteri hizmetleri yardımcı olamıyorsa onlara bir üste bağlamanızı rica edin.Her müşteri hizmetleri çok bilgiye sahip değiller.
üst mevkidekiler bana demiştiki bir kaç gün daha bekleyin olmazsa biz devreye gireriz karşı tarafla.bilmiyorum anlatabildim mi (ertesi gün iade gelmişti gerek bile kalmadı)
dediğimi yapın lütfen .eğer kart bölmündeki müşteri hizmeti yok biz sadece bakıyoruz derse teşekkür edin.tekrar arayın taki sizi üst bölme bağlayana kadar.
bazen havuzda oluyor.havuzda olmazsa dediğim gibi onlar devreye giriyorlar.onlara ekran görüntüsünün olduğunuda söyleyin.ödeme yaptıklarını.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorksman -- 14 Mart 2025; 4:52:3 >
-
İş bankası ile aynı sorunu yaşıyorum. Yaptıklarını söylüyorlar ama olmadı. Bir kayıt açıldı onun üstünden yazışıyoruz. İadenizi 5 martta tekrar tetikledik yazmışlar. Neredeyse her gün yazıyorum. İnşallah çözülür. Yoksa harcama itirazının incelenmesi ve çözülmesi iki ayı geçebiliyormuş gördüğüm kadarıyla.
-
Kesin alışveriş yaparım diyorsanız kredi bakiyesi olarak alın iadenizi ben artık öyle yapıcam.
-
Bu ay 5. siparişimi 2 parçaya bölmüşler. Sıkıntı olur mu?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
enpara 2 aydir yansimadi
Maşallah batırmışsın temuyu
-
şu wincredit olayını bir ben anlamadım ya.
-
genelde hastayken ateşimizi ölçebileceğim doğru ölçen bir ürün bulabilir miyim sizce temuda
Hocam ne alıyorsun bu kadar ya çer çöp dışında kaliteli bir ürün söylermisin cidden alıcamquote:
Orijinalden alıntı: dieselsingle
Bu mesaj silindi.
Merhaba hocam, kamp ürünleri aldım genelde, titanyum kamp malzemeleri
Yok hocam yorumlara bakarsan en pahalısı da işe yaramıyor, söylemiştim daha önce, kafasını Sökmen de bişey değiştirmez, bence daha kötü olur fizik konunu devreye girerse,
Araba su itmeye denk gelmedim ama kışın kar üfleme için alanlar memnun oda karın ıslak olmaması kaydı ile
Limitten dolayı göremiyoruz belki daha profesyonel olan cihazlar vardır.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X