Şimdi Ara

TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular] (354. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: makasci Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 11 Misafir (2 Mobil) - 10 Masaüstü2 Mobil
5 sn
7.196
Cevap
368
Favori
485.768
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 352353354355356
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dieselsingle

Merhaba hocam, kamp ürünleri aldım genelde, titanyum kamp malzemeleri

Kaliteli mi peki gelenler

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • brutal55 kullanıcısına yanıt

Evet kesinlikle tavsiye ederim. Bondless Voyage diye bir marka var, oradan set duzuyordum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neredeyse 4 gün olacak ve hiçbir hareket yok. Normal mi sizce?

TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular]

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Temu ya iade ürün gönderdim. Kendi hesabımdan gönderdiğim ürün kargoya verildiği anda bakiye olarak hesabıma yansıdı. Eşimin hesabından iadeye gönderdiğim ürün ise 2 gün önce depolarına ulaştı ancak iadeyi hala onaylamıyorlar onda da daha çabuk iade almak için kredi bakiyesini seçmiştim. Temu nun çalışma prensibini çözemedim gerçekten. Müşteri hizmetlerine yazdım bir sonuç alamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legolasx -- 14 Mart 2025; 23:11:54 >

• 45 gündür para iademi alamıyorum. 10 gündür konuşmadığım temsilci kalmadı. Üst ekipten beş tane talepi oluşturduk. Hepsi aynı biz iadeyi yaptık deyip aynı işe yaramaz görseli atıyor. Banka iade yok diyor. Şikayetvar buna benzer şikayetlerle dolu. Ekstre istediler sözde onu da attık o bir şey çözmedi. Banka yapı kredi. Yatarsa iade hemen sileceğim hesabı resmen köpek gibi paramızın peşinden koşuyoruz.

• antrepocu A kullanıcısına yanıt
    Allah sabır versin. Hiçbir şey işe yaramıyor. Ben 45 i gündeyim.

• efsane190789 kullanıcısına yanıt
    Normal.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • El-Turko_67 kullanıcısına yanıt

bende 30 gün oldu halen 3 iadem var 2500 tl param var iade edilmiyor. yapıkredi benimde. bddk bile şikayet ettim sonuç yok.

• sekobaba kullanıcısına yanıt
    Bende bankayı aradım sanal kart için şubeden itiraz edebilirmişim, temuya mh ne sordum uluslar arası olduğu için transferler uzun sürüyormuş dedim daha önce böyle değildi ne değişti, sonra keşke temu bakiyesi olarak alsaydınız falan dedi, jeton düştü, bilerek geciktiriyorlar arkadaşlar, bidahaki sefere temu bakiyesi yapalım diye ağzından kaçırdı işte, heriflerin mantığı para hep onlarda kalsın sürekli alışveriş yap

• Arkadaşlar anladığım kadarıyla para iadesi konusunda çoğu kişi şikayetçi. Peki benim gibi şöyle bir durum yaşayan var mı? 20 gündür provizyonda gözüküyor dönem içi işlemlere de yansımadı ordan da silinmedi.

• Bende paramı alamadım. Harcama itirazı dilekçesi doldurup gönderdim

• cumur C kullanıcısına yanıt
    Sadece oyalıyorlar ekstre istediler attım bu sefer de bankadan yazı istiyorlar o gelse başka bir şey istiyorlar. Hep oyalama. 46 günden iadesiz devam. İade alacaksanız kesinlikle kredi olarak alın başıma gelmez demeyin gelir bizim gibi sürünürsünüz arkadaşlar

• mor1989 kullanıcısına yanıt
    İşe yararsa lütfen haber edin

• TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular] o kadar çok uğraştım ki paramı almak için artık direkt Türk bankalarını suçlu bulmaya başladılar.

Benden istemediler ama oyalamak için yaptıkları kesin parayı işletiyorlar, banka daha bize ulaşan bişey yok diyor

• Vay be, bunu da gördük, Temu kargosunu getiren Aras kargo kargoyu teslim etmediği halde telefonuma "2 saat sonra adresinizdeyiz" sonra da "a...a... ya teslim edilmiştir" diye mesaj göndermiş, işin tuhafı ailemizde adı-soyadı "a" başlayan kimse yok. Temu ya da teslim edildi diye işlenmiş.

İşim gücüm yok pazartesi günü kargoyu teslim almadığımı ispatlayacağım, gerçekten Aras kötü bir kargo şirketi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayamtky -- 16 Mart 2025; 2:21:19 >

Az önce iade yaptim karta haberim olsaydi hesaba alirdim iadeyi umarım uğraşmam

• gorksman G kullanıcısına yanıt

Ben de sizin modelden (HYTAIS TS-10B) almaya karar verdim. Neticede oldukça detaylı yazmışsınız ve elektrikçiniz geldikten sonraki yazı ve videonuzu da takip edeceğim. Neticede bu tip cihazla kimilerince küçümsenebilir ama yüzbinlik beyaz eşya ve bir o kadar pc parçaları vs işin içine girince lafı bile olmaz. Bu ürünü bir fransız, alman veya ingiliz üretse almazdım çünkü önceden Merlin Gerin güç kaynağı almak gibi bir hata yapmıştım. Malum elektrik sistemimiz onlardaki gibi stabil değil ve 230 sonrasını desetklemediği için güç kaynağının kendine faydası olmuyordu ve 300usd çöpe gitti. Tunçmatik in kıymetini o zaman anladım. Sizdeki bu test cihazın volt aralıkları kabul edilebilir düzeyde. Tek endişem olumsuz yorum yazanların paylaştıkları.

Kısmetse yarın sipariş vereceğim (dedim ama az önce verdim). :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi someone74 -- 16 Mart 2025; 2:20:33 >
  • harcama itirazı yapmanızın bir faydası olmaz. bu konuda bankanın yapabileceği bir şey yok. zaten harcamayı yapmışsın hatta 3d ile dogrulamışsın... banka ne yapsın buna, anlaşmaya göre bazen ertesi gün, bazen 10-15 gün içinde firmaya parasını yatırıyor. ancak mimli , üçkağıtçı sitelerde o da belki.

• 
Sayfa: önceki 352353354355356
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.