Şimdi Ara

TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular] (356. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
11 Misafir (4 Mobil) - 7 Masaüstü4 Mobil
5 sn
7.179
Cevap
367
Favori
484.817
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 354355356357358
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Sürekli verilen kuponlardan bir alışveriş sonrası aldım ve içinde alt limitsiz 300 tl vardı. Ancak alışveriş esnasında sepetten düşüyor görünüyor ama fiyat yüksek çıkıyor. Aynı ürünleri kuponsuz hesapta almaya çalışınca 10 30 TL gibi bir tutar farkı çıkıyor. Bu Temuda iki kuponlar felan hikaye mi ?

TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular]

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• kayamtky K kullanıcısına yanıt

hocam geçmiş olsun bahsettiğiniz firma burdada aynı.direk herkezin kargosunu güvenliğin yan tarafındaki depoya bırakıyor gidiyorlar.ve bana kargonuz (güvenliğin ismi **** teslim edilmiştir diyor)güvenliğe soruyorum bana birşey verilmedi diyor

ben her zaman kargomu saatlerce bekliyorum .burda birisinin 4 kargosu kayboldu.bende daha önceden arayıp şikayet etmiştim ama değişen birşey olmadı.

***Önemli ---Temudan kargonuz geldiğinde kargo firmasını değerlendirme anketi çıkıyor düşük puan verin sizin bahsettiğiniz firma gelmez .bunu bir kaç kez yapın.gelse bile çok nadir gelecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorksman -- 16 Mart 2025; 13:47:5 >
  • cumur C kullanıcısına yanıt

hocam sizin ürünler efsane biliyorum.bende 200.000 rpm iade ediceğim.çok ısınıyor korkuyorum elimde patlıyacak diye.ikinci kullanışım artık kullanmam.

birde hocam hızlı şarj cihazı ile şarj ediyorum hem cihaz hemde hızlı şarj inanılmaz sıcak (hızlı şarj cihaz 60 küsür dereceleri gördü.) kimseye tavsiye etmiyorum bendeki 200.000 rpm cihazı

• gorksman G kullanıcısına yanıt
    Et abi riske atmaya değmez, yangın falan çıkarır Allah korusun, yani işin özeti bu rpm muhabbeti hikayeymiş onu öğrenmiş olduk, kullanıcı yorumları ve buradaki yorumlara bakacağız birbirimize soracağız en güzeli

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bir siparişim 4 gündür hareketsiz duruyor. Kargoya verildiği gözüküyor ama henüz uçağa verilmedi. Müşteri hizmetlerine yazdığımda para iadesi seçeneği sunuyor. Para iadesini seçersem ürün yine de gelir mi yoksa sipariş iptal mi olur?

Hocam, benim yaşadıklarım ve sizin anlattıklarınızdan sonra kesin bir suçlama yapmak istemiyorum ama Aras' ta bazı kargo çalışanlarının (dürüst çalışanları tenzih ediyorum) art niyetli olduğundan kuşkulanmaya başladım.

Bundan önceki Temu kargom da da bütün gün evde beklememe rağmen gelmediler ve akşam üstü "evde bulamadık, kargonuzu şubeden alabilirsiniz" diye gerçek dışı bir mesaj attılar. Bildiğim kadarıyla 3 gün içinde şubeden almazsam kargo geri iade oluyor, mecbursun yani şubeye gitmeye.

İşimi gücümü bırakıp şubeye gittim, bu seferde şaka gibi kargoyu bulamadılar, "biz size pazartesi günü teslim ederiz" diye başlarından savmaya çalıştılar, ben de "bulamadığın kargoyu nasıl getireceksin ?" diye ısrar edince en sonunda bir eleman kargoyu buldu getirdi ve teslim aldım.

Tahminimce iş sıkışıklığından dolayı teslim edemedikleri kargoları, ya da akşam üstüne kalan yetiştiremedikleri kargoları bilerek sistem açığından (anlaşılıyor ki kullandıkları kargo uygulaması bile açıklarla dolu) faydalanarak ya "sizi bulamadık", ya da "teslim edilmiştir" şeklinde gerçek dışı mesajlar giriyorlar.

Kargoyu yetiştiremediğin için gelememeyi anlayabilirim de, hiç gelmeyen kargoya onay kodu olmadan "teslim edilmiştir" demek ne demek ya, art niyetli bazı elemanlar kargoya mı çökecekler ne yapacaklar anlamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayamtky -- 16 Mart 2025; 14:17:37 >

Falanca kişiye teslim ettik diyorsa muhakkak apartmandan bir komşuya bırakıyorlar 3 kere başıma geldi, yabancı isim varsa önce apartmana sormakta fayda var yada varsa apartman görevlisine

Tamam da onay kodu olmadan bunu yapamaz ki, bulamadığında ilk önce kişiyi telefonla ararsın, yine ulaşamazsan kargo geri şubeye gider ertesi gün tekrar adresine getirmek zorundadır, Yurtiçi kargo da böyle. Başkasına teslim etmek ne demek ya, teslim ettiği kişi art niyetliyse ne olacak...

• turkelvis kullanıcısına yanıt
    Ben hortumsuz çift mafsalli olanı mutfağa aldım çok işimizi görüyor kaliteli, fakat plastik olanlardan uzak durun, özelliklerine bakın full metal olanları almaya çalışın benim aldığım sağa sola dönerek suyun akışını değiştiriyor güzel bi ürün

Orası öyle ama, sürekli aynı yere gelen kurye hemen herkesi tanığı için güvenip bırakıyor, bazen başkası gelirse beni arıyor mesela, aras kargoda ben kendi adıma hiç sıkıntı yaşamadım 2 saat sonra geliyoruz diyorlarsa hep geldiler

Bulunduğum sitede güvenlik prensip olarak asla kargo teslim almaz, ayrıca bugüne kadar benim yerime teslim alacak hiç bir komşum yok ve olmadı da.

Ayrıca 45 dairelik apartmanda tek tek sormak kolaysa sorarız tabii.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayamtky -- 16 Mart 2025; 14:54:45 >
    Sosyal durumunuzu bilemem tabiki, bende büyük bi sitede oturuyorum 220 haneli (14 blok), kargoyu güvenlik almaz ama blok yani apartman içinde bana bırakamaz ise karşı komşuma bırakır, keza onunkide bana gelir o yoksa, tüm apartmanı arayacak hali yok elemanın en yakın komşuna bırakır prensip olarak isterseniz gokdelende oturun fark etmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumur -- 16 Mart 2025; 14:34:54 >

Hadi diyelim ki bir komşu teslim aldı, komşunun iyi niyetli olduğunu varsayarsak kargonun üzerinde benim ismim ve adresim yazdığına göre bana şu ana kadar 2 gün geçti getirmesi lazımdı değil mi, ama kimse gelmedi, demek ki bu sistem yanlış.

Bakalım bu işin arkasından ne çıkacak, belli olursa bilgilendireceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayamtky -- 16 Mart 2025; 14:39:23 >
    Sistemin doğruluğu yanlışlığı elbet tartışılır, ama yaşadığınız ülke bir Almanya değil maalesef, alman prensibini beklememek lazım, bu gibi durumlarda birbirimizi idare ediyoruz, dediğim gibi yabancı kimseye bırakacak hali yok, en yakın kapi komşum ile bende ev ziyareti yapmıyorum sabah akşam merhaba dediğim biri, gelip alır iş saatinden sonra, bende gider alırım geldiğim gibi

Tamam sizi anlıyorum, ama durumumuz ve komşuluk ilişkilerimiz aynı değil.

Bende sizi anlıyorum, ama sadece merhaba dediğim biri yada iyi gunler dediğim biri komşu sınıfına girermi takdir sizin, ben çalışan biri olarak yardımlaşma anlamını yüklüyorum sadece, ama size de sonuna kadar katılıyorum, çarpık sistemi kendimizce düzeltmeye çalışıyoruz topu göğsümüzde yumusatıyoruz, her alanda böyle olunca insan yoruluyor, kaderimiz bu olmamalı tabiki

• Var mı fikri olan ?

Rica ederim,sizin de elinize sağlık.

EyvAllah hocam,benim attığım linkteki sadece hortumu plastik geri kalanı metal yazmışlar yorumlarda,özellikle mutfak,banyo için ideal olduğunu düşünüyorum.Tabii su tazyiğini de artırıyor.

Sıfır lastik ve jant taktırdım. Belki de dediğin gibi sibopta olabilir hocam. Ucuna benzinlikteki gibi aparat alacağım geçen paylaşmıştı burda arkadaş. Onlardan birini alırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 354355356357358
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.