trendyol expresste başıma geldi: kurye gidip aynı sitede başka binaya bırakmış kapıya bırakıldı vs diye mesaj gelince dellendim tabi. 2 gün sonra bıraktığı adresten alıp bana getirmişti. aynı şeyi ben de düşündüm üzerinde adım yazıyor adresim yazıyor aynı sitede 20 metrelik uzaklıktayız ama muhtemelen 1-2 gün daha ses seda çıkmasaydı komşu üzerine yatacaktı. |
TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular] (357. sayfa)

-
-
Eğer bir sonuç alamazsam tüketici hakem heyetine şikayet edeceğim, oradan da bir sonuç alamazsam üzerine soğuk su içeceğim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayamtky -- 16 Mart 2025; 16:47:37 > -
burada fiyatin 1000 tl kusur izerinde vergiyi alması düşmemesi kuponun anlamı kalmıyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Başına gelen , bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim.quote:
Orijinalden alıntı: tiggo3
Bir siparişim 4 gündür hareketsiz duruyor. Kargoya verildiği gözüküyor ama henüz uçağa verilmedi. Müşteri hizmetlerine yazdığımda para iadesi seçeneği sunuyor. Para iadesini seçersem ürün yine de gelir mi yoksa sipariş iptal mi olur?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Temudan bazıları 4bin liralık 5bin liralık ürünler alıyorlar nasıl oluyor?
27 euro degilmi limit nasıl 5 binliralık ürünleri gümrükten getirtebiliyonuz?
27euro limiti aştıgın anda "Ticari" statüsüne girip çok yüksek vergiler ve farklı prosedürler devreye girmiyormu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GenqhisKhaan89 -- 16 Mart 2025; 17:15:38 > -
Hocam ilk siparişin mi? Normal bir kaç güne hareketlenir tekrardan, iptal ederseniz tabiki kargo gelmez.
Hayır hocam ilk siparişim değil. Daha önce benzer durumda sadece kargoya hızlandır seçeneği çıkıyordu. Şimdi para iadesi de çıkınca ilginç geldi. Okuyorum burdan bazen gecikmelerde özür mahiyetinde parayı iade edip ürünü de gönderiyorlarmış. Ha benim illa ücret iadesi gibi bir isteğim yok ürün gelsin istiyorum. Ama böyle bir jest yaparlarsa da hayır demem.
Arkadaşlar gücünü göstermek açısından video ekliyorum htstop 2. Kademe
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumur -- 16 Mart 2025; 18:12:7 >
Aynen hocam, sizin de dediğiniz gibi en güvenlisi kullanıcı yorumlarına ve deneyimlere bakmak. Deneyerek tecrübe edinmek iyi ama risk almaya değmez, hele ki güvenlik söz konusuysa.
ben hem süpürge hemde hava üfleme cihazı vereceğim mart 27 sinde- 2 si 1 arada.bakalım onlar nasıllar
-
Hocam sizi çok çok iyi anlıyorum ben.daha öncedende bahsettiğim gibi burda 2 firma kargoyu güvenliğin yan odasındaki depoya koyuyorlar sonra mesaj geliyor.kargonuz teslim edilmiştir diye
burdaki ptt ve mng kargolar artık beni çok iyi tanıyorlar.geldiği zamanı bile biliyorum.onlara çok teşekkür edeirm kargomu yan koltuğunda getiriyorlar.hem onlar zaman kaybetmiyor hemde kargolarım çok güzel temiz hasarsız geliyorlar.Ptt ve Mng kargo firması gelmeden 2 saat önceden aşağıya inip heyecanla onların gelmelerini bekliyorum hemde bu arada diğer gelen kargolar da beni tanıyıp güvenlik odasında bekleyince onlarında kargolarını güvenlik odasına teslim ediyorlar ben varken.ben yoken dediğim gibi depoya koyuyorlar.
bu arada bahsettiğiniz firma ve firmalar yetiştiremiyorlar.onlara 1 günde 100 lerce kargo verilince yetiştiremeyince kargo teslim edilmiştir gibi mesajlar gelmekte.bana daha önceden çok oldu.çok şikayette bulundum.daha önceden pahalı bilgisayar parçaları ve pahalı ürünler sipariş veriyordum
bende bu konuda çok şikayetçiyim.
sizin bahsettiğiniz mesajların hepsi banada denk geldi.sizi bulamadık yada yanlış adres gibi.
yapabilecek tek birşey var müşteeri hizmetlerini arayıp şikayette bulunmak yada hocam siz siz olun eğer kargoculara denk gelirseniz telefonlarını alın.(bende hepsinin telefonları var)
burda en iyi firmalar ptt-mng-trendyol-hepsiburada-yutiçikargo
hocam uzun oldu özüer dilerim.dediğim gibi denk gelince arkadaşların telefon numaralarını isteyin .
-
hocam jantınız hayırlı olsun iyi günlerde kullanın.siboplardan dolayı hocam .
bunun sağlamasını şu şekildede yapabilirsiniz.Benzin istasyonuna gidin müsait olunca orda lastiğinize de hava basmaya çalışın.zorlanacakmısınız.
siboplar tozlanıyor ,çamur oluyorlar uzun zaman kullanılmayınca aldığınız üründe zorlanıyorsunuz.dediğim gibi hocam bende hiç zorlanma olmadı.hava kaçırma diğerindede var .
lütfen siboplara baktırın ve burda paylaşın hocam
bu arada hocam kancalı larda bir kaç şeye dikkat edin.Lastik şişireceğiniz zaman tam oturduğundan emin olun ve üstündeki pini (diyelim ,bükülen şey) sonra bükün
tam oturmadan bükmeye çalışıp yada güç kullanırsanız siboplara zarar verebilirsiniz.
Diğer önemli olan bazen pini bükünce janta geliyor ve çizme yapabiliyor yada parmağınızda sıkışabiliyor ona göre ayarlamanızı yapın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorksman -- 16 Mart 2025; 19:49:59 > -
hocam kargonuz aras mı bugün banada mesaj geldi uçuş beklemekte diye.benim 2 kargom var 9 mart ve 10 marttan beridir hareketlilik yoktu bugün uçuşları var.yarına Türkiyeye inmiş olur.
-
hocam breakdance gibi dans ediyor
güçlü cihaz sesinden belli ve 2.ci kademe
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorksman -- 16 Mart 2025; 19:42:49 > -
Tamam deneyeceğim teşekkürler hocam. İki mesaj yukarıda süpürgeden bahsetmişsiniz. Ben de araç için alacağım süpürge sizde mi araç için düşünüyorsunuz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet hocam araç süpürgesi düşünüyorum .geçenlerde vestel 190 ekran qled aldım vestelden S30 B süpürge hediye verdiler.kampanyaya denk gelmişim ,çok iyi oldu
vestelin süpürgesi çok iyi ve güçlü ama biraz büyük araç için .bende Temudaki ürünlere baktım,bayağı bir seçenek var kararsız kaldım.Mart 27 sine kadar araştırmamı yapıcağım hemen sipariş vereceğim.
iyi araştırmam yapmam gerek bütün yorumları okuyacağım ona göre sipariş vereceğim
bunlarda 15000-16000-17000 pa diye geçiyor emiş gücü pek bilgim de yok açıkcası
---yapay zekaya sordum PA yüksek olanlar daha güçlüymüş iyice araştırım sipariş verip geldiğinde burda paylaşıcağım ancak Nisan ayın ortasında olur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorksman -- 16 Mart 2025; 20:43:55 > -
Eakiden watt olarak bakılıyordu şimdi pa ama temudakilerin çoğu kalitesiz ve yazılan emiş gücünde çekmiyor. Piyasada türk malı olanlar var iş görür genede siz bilirsiniz
Geçenlerde araç sayfasında biri sinbonun bi ürününü paylaştı, dalga geçtiler hatta, sonra bir video attı taş kum ne varsa götürdü cihaz, bimden almış, o videodan sonra ürün stokları tükendi bulursam eklerim linkini
Buldum
süpürge
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumur -- 16 Mart 2025; 23:4:28 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Ben sizin dediğiniz tarzda olanları araştırdım daha ufak elde taşımaya uygun ancak çalışma süreleri çok kısa genel olarak. O yüzden şu tarz bir şeylere yöneldim yorumlar iyi aksesuarda bir hayli fazla uç olarak.
Ürün kodu :EX77212
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Her türlü verdiği kupon indirim vs sonucunda hep yakın paralar ödüyoruz. Salak zannediyorlar adamı
Evet hocam Aras benim kargo da.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X