halen yatmadı bende de |
TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular] (349. sayfa)

-
-
Geçenlerde incelemiştim ürünü paylaştığınızda ve sibopa takılan yerinin çevirmeli vidalı tarz olması aslında dezavantaj sanki, çünkü o esnada biraz hava kaçırıyor hızlı olmak lazım. Onun içinde hem kısa kablo ucu mekanizmalı olan hortumlar görmüştüm veya direk uca takılan metal bir aparat var tutturma kancalı şeklinde bence onlardan edinmek faydalı olabilir.
-
Varsa link alabilir miyim? O dediğiniz tarzda bir ürün
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Turbo jet fanı araç yıkadıktan sonra kullanmak için tavsiye edeceğin bir model var mı? Güçlü olması gerekiyor suyu itmesi için.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legolasx -- 11 Mart 2025; 11:36:7 >
Tabi bende sepetime ekledim sonraki bir siparişimde bende alacağım elimizde bulunsun diye, şu alttaki ürünler benim bahsettiklerim.
-
Hocam ürün tükendi yazıyor. Ürün kodlarını paylaşabilir misin rica etsem.
Hepsipay ile ödememin iadesi aynı gün 25 şubatta olmuştu hala hesaba gelmedi. Kayıt açtım. Bize ulaşan bir iade yok diyorlar. Ne yapılması lazım cidden
Ürün Numarası: KB65840
Ürün Numarası: QW175303
Ürün Numarası: NC822312
@gorksman bu uçlardan da olsa nasıl olur sence?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TeNNiSeR -- 11 Mart 2025; 13:34:6 > -
Teşekkürler.
-
bu peşin para iadesi ne oluyor kargoya verir vermez para iadesi yapıldı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
bu temuda eskiden 600e 300 800'e 400 falan bişiler iniyordu öyle şeyler yok mu hiç?
hiçbir indirim kalmamış sepete olan, ne var kullanılan? farmland, ücretsiz ürün falan alayı sahtekarlık hiçbirinde vermiyorlar ödül boşa amele gibi heveslenip oyun oynamaya çalışmayın, milleti çağırman onların üye olup bir ton alışveriş falan yapması lazım.
başta ilerletiyor sonlara geldikçe sonsuza kadar sürecek şekilde 0.001 ilerleme falan yaptırıyor ki 100 olmasın. sakın aldanmayın, bedavaya mal yok.
-
merhaba hocam
Aynen dediğiniz çok doğru .Hızlı olmak gerek.Çok az hava kaçırıyor.Bende her iki modeli var.Diğeride dediğiniz gibi kancalı.ondada çok az hava kaçırıyor.Bu arada hortumları kısa uzun değiller.(1 saniye hava kaçırması o kadar fark yaratmıyor hocam.ben her gün araç kullanıyorum hergün aracın göstergesine baktığımda hava bastığım rakamlar aynı,ancak bildiğiniz gibi yazın ve kışın basılan barlar fark etmektedirler.Havanın genleşmesinden dolayı.Yazın daha düşük hava basılmalı kışında bir kaç bar yüksek basılmasında sorun olmuyor)
Benzinliklerdekilerden çok çok daha iyiler.benzin istasyonlarında elinizle tutmanız lazım hele birde uzun müddet hava basınca beli zamandan sonra parmağınızda ağrımaya başlıyor.(çoğu benzinlıkler herbirinden farklı şekilde hava basıyor ve kaçırıyor)
özür dilerim yine biraz yazım uzun oldu . Bu arada hocam zaten hortum başlıklar her birbirine uyumlular.İstediğiniz zaman değiştirme imkanınız oluyor.En önemlisi kısa hortumlu olanlar.Ama kombi içinse uzun kablo yada uzatma olanlar tercih edilmelidir. (zaten kombiler en fazla 1 yada 1.2 bar basılmalı bazılarında .7 bar diye geçer )
-
Merhaba hocam .Bende 160.000 rpm olanı var. Birde 20.000 rpm sipariş verdim.Ürün gelince her iksini tekrar test edip paylaşıcağım.
Eğer aracınızı kurutma amaçlı ürün bakıyorsanız hocam .Aracınızda cila olması gerek.Eğer hiç aracınızda cila yoksa hiç bir ürün işinizi görmez.
zaten tanıtım vidyolardaki araçların hepsi cilalı.Türkiyede tanıtan youtuber vidyolara baktım.Adamın aracında cila yok test ediyor ve insanlar yanlış algılıyor.sanki sahtekar ürünmüş gibi.
Mesela ben bu ürünü sipariş vermiştim daha ürün ulaşmadı.Kullandığım zaman burda paylaşım yapacağım hocam. ( JB983841 ) Bu ürünü eğer kullanırsanız bir kaç gün yıkama yapmayın ve asla köpük kullanmayın .Köpük şampuan her zaman özelliğini yitirir. bu ürünü kullanamsı çok pıratik ancak güneş altında yapmayın .Bu bütün ürünler için geçerlidir
Dediğim gibi aracınız cilalı yada seramik kaplama olursa daha iyi sonuç alırsınız.Yoksa isterse 100.0000 rpm olsun,iyi sonuç almazsınız hocam
bu arada camlar içinde var buda camlar için hocam . TF272674
size ilk söylediğim 3+1 olanı camda da kullanbilirsiniz.(dikkat etmeniz konu sakın ama sakın plastik yüzeylere sürmeyin iz yapar sadece boya ve cam+far )
Hocam bu da en profesyonel ürün AC539531 .bunu önermem .çünkü aracınızda çizikler ilk önce giderilmeli sonra bunu sürüyorsunuz.zaten 30 ml çok az var içinde .2 sene götürüyor
3+1 en iyisi ve pratik uzun süre götürür sizi .olmazsa her 6 ayda tekrarlayabilirsiniz . (size kalmış) içinde özel sünger var.daha önce kullandım.çizikleride alıyor hatta farınız sararmışsa sadece mavi tarafı farın üstündeki sarılığı bir kaç sürtmede almakta.onun içinde özel macunlar var.zımpara yapmanıza gerek yok.
kusura bakmayın uzun oldu.bütün yararlı bilgileri paylaştım size hocam .Alacaksanız 160.000 yada 200.000 rpm olanı alın.memnun kalırsınız.diğerleride işinizi görecektir 130.000 rpm ince uçlu olanlar.Ama unutmayın ilk önce cilalı olmalı aracınız
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorksman -- 11 Mart 2025; 20:27:28 >
-
Bizim yani çoğunluğun aldığı ürün güzel kuvvetli malzeme kalitesi de iyi ama araç su itme işi için uygun olacağını düşünmüyorum denemedim açıkçası, 130.000 rpm 10.000 mah batarya fırça seti hediyeli
Edit : FR387671 ürün kodu bu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumur -- 11 Mart 2025; 20:57:15 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hocam ürün kodu yanlış olanı paylaşmışsınız (JB983841) benim daha önce verdiğim 3+1 cila boya koruma ürünü
-
Ben cihazın kodunu verdim cihaz sormuş vatandaş,
Pardon o nasıl oldu ya yanlış alıntı mi oldu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumur -- 11 Mart 2025; 20:56:13 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
merhabalar,
wincredit döngüsünden 707+340 tl’lik iki ürün almıştım.bugün ürünlerden 707tl olanı iptal etti temu.
313 tl kredi yüklemiş kalanı bankaya iade diyor.
hepsipay sıkıntılı zaten uğraşacağız ama ne kadar yollayacaklarını da bilmiyorum.
bir de diğer ürün yollanınca wincredit tekrar gelir mi?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bana az önce enparadan bildirim gelmiş, harcama itirazım olumlu sonuçlanmış, provizyonda görünüyor tutar 2 ayın sonunda.
Eğer provizyonda vs görünmüyorsa vakit geçmeden harcama itirazı oluşturun derim, benim bugün yani iade yaptıktan 2 ay sonra harcama itirazım sonuçlanmış şu an tutar provizyonda görünüyor.
Sanal kart ile nasıl itiraz edebiliriz garanti bankası sanal kart eklememişler
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X