Şimdi Ara

Teog çalışma programı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar 8.sınıfım bu sene malum teog sınavına iyi bi hazırlık yapmak gerekiyor. Benim programım şu şekilde : 16:00'da ders başlar 19:00'da biter. bu süre boyunca olabildiğince test çözülür,konu anlatımına göz atılır. sonra saat 20:30'da ödev saati gelir ödevler yapılır genelde yarım saate bitiyo tüm ödevler. bunlar haftaiçi. haftasonunda da saat 15 00'de ders başlar 19 00da biter. tabi mola vererek. sonra full serbest. belki akşam ekstra test çözülebilr. benim programım bu sekilde, sizin önerdiğiniz bi calisma programı varmı. bu program biraz hafif gibi, değiştirmeyi düsünüyorum.

• Programı kendine göre belirle nerde eksiğin varsa orda yoğunlaş günde 4 saat yeterli.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende kendi programımı yazayım da belki bir faydalanan olur. 12:00da okuldan çıkıyorum. 12:30da evdeyim ve 14'e kadar yemeğimi yerim, biraz televizyon izlerim. Daha sonra o gün işlediğimiz derslerin tekrarını yaparım. Daha sonrada yarın ki derslere çalışırım. Kalan zamanda ödev varsa onu yaparım yoksa da ayrıca test çözerim kitap okurum vb. Hafta sonları ise Cuma günü bütün ödevleri halletmeye çalışırım. cumartesi-pazar ise TEOG dersleri olan Türkçe-Matematik-Fen-İnkılap-İngiizce-Din derslerini tekrar ederim, soru çözerim, yeni konuya hazırlanırım. Ders dışında kendime ayırdığım serbest saatlerim ise 19:00-20:00 sonrası. Akşam saatlerinde ders çalışamıyorum çünkü. Ve son olarak 21:30da yatıyor ve sabah 6:00 da yeni bir güne uyanıyorum. :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben çalışma saatini az buldum.
    Hayatımızın en önemli senelerinden biri ve kendimizi sıkmamız gerek.

• quote:

Orijinalden alıntı: yunus626emre

Ben çalışma saatini az buldum.

Teog basit bir sinav konulari duzgun tekrar edersen full bile cekersin

• quote:

Orijinalden alıntı: 1s2s

quote:

Orijinalden alıntı: yunus626emre

Ben çalışma saatini az buldum.

Teog basit bir sinav konulari duzgun tekrar edersen full bile cekersin

Okul notları ?
    Kolejler senin önünde başlıyor yarışa.

• @yunus626emre @1s2s

programı değiştirdim arkadaşlar zaten artık belirli vakitlerde çalışacağım. programı yazardım şimdi fakat türkçe sınavına çalışacağım, akşama yazarım. okul notları harbiden sorun oluyor , 6-7.sınıfta yaptığımız üşengeçliğin cezasını çekiyoruz bu yüzden teogdan iyi bi puan almak lazım. ilk sınava da 1 ay kaldı zaten
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.