Şimdi Ara

TEPKİNİ BELİRT TÜRK OLARAK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben bir türk olarak son günlerdeki şehit haberlerine üzülmekteyim ama sadece üzülmek istemiyorum TEPKİMİ bir şekilde belirtmek istiyorum biz TÜRKİYENİN ÇOCUKLARI OLARAK RAHAT UYUYABİLİYORSAK BU O ŞEHİT VATANSEVER EVLATLARIMIZ YÜZÜNDENDİR.ŞEHİTLERİMİZİN MEKANI CENNET OLSUN.BAŞIMIZ SAGOLSUN
    ama TEPKİMİZİ BELİRTELİM Bİ SİTE KURALIM TSK ya mail Atalım TOPLANALIM MİTİNG YAPALIM AMA BİŞEY YAPALIM HERKEZİN FİKRİNİ DUYMAK İSTİYORUM.BİRŞEYLER YAPALIM ARKADAŞLAR BİRŞEYLER
    http://www.tsk.mil.tr/ mail adresi gnkur@tsk.mil.tr <gnkur@tsk.mil.tr>
    http://www.add.org.tr/ mail adresi addgenelmerkez@add.org.tr

• ne saçmaladın sen kime tepkide bulunucaksın TSK yamı sebep ?

yapılması gereken ne varsa yapılıyor emin ol ama dışardan tsk uyuyor hiç bişey yapmıyoruz gibi gözüküyor
  • ben add gençlik kolları ve türkiye gençlik birliği üyesiyim ve bu sabah şehitlerle ilgili olarak ankara yüksel caddesinde tgb'nin yaptığı eylemdeydim
  • bence askerliğin kaldırılıp profesyonel ordu için bir site yada blogspotta blog açalım böyece gençler ölmez.

add vb kurumlara uye olmadım olmamda çünkü buralar siyaset yerleridir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkscan -- 4 Ekim 2008; 20:34:47 >
  • hep aynı muhabbetler
  • biz eylem yaparken teröristler üniversitelerden zeki öğrencileri topluyor. biz bunlarla vakit geçirirken adamlar devletin kilit noktalarına yavaş yavaş kendi adamlarını yerleştirmeye çalışıyor.

öyle 2 bağırıp sonra yatacağımıza, oturup adam gibi çalışıp terör örgütünün devlette ele geçirmeye çalıştığı koltukları biz dolduralım.
  • eylemcilerde ii noktalarda merak etme kaymağını yiyorlar
    özellikle adam toplamayı organize edenler iş olsun burs olsun sağdan soldan sebepleniyorlar babalarının hayrına bu işi yapmıyorlar yanlarınada bi kaç enayi arıyorlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    türk telekom tam bana göre
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: BèRuTTì

ne saçmaladın sen kime tepkide bulunucaksın TSK yamı sebep ?

yapılması gereken ne varsa yapılıyor emin ol ama dışardan tsk uyuyor hiç bişey yapmıyoruz gibi gözüküyor

TSK YA TEPKİ DUYMUYORUM AMA SESİMİ Bİ ARACI İLE YÜKSELTMEM LASIM TSK A TEPKİ DUYMUYORUM YANLIŞ ANLAMIŞŞSIN
  • meclisteki pkk lıların ve adada tatil yapan pkk elebaşının kafaları uçurulmadan hiç bişey olmaz ..
  • quote:

meclisteki pkk lıların ve adada tatil yapan pkk elebaşının kafaları uçurulmadan hiç bişey olmaz ..

• quote:

meclisteki pkk lıların ve adada tatil yapan pkk elebaşının kafaları uçurulmadan hiç bişey olmaz ..

• Belki bilenleriniz vardır. Eskiden terörle mücadele için özel birim vardı ama dağıtıldı. Onlar çok ama çok iyiydi. Araziyi bilen silahı kullanmayı adam gibi bilen özel eğitimli kişilerden oluşuyordu. Onu kaldırdılar yerine Bordoberelileri getirdiler. Bordoberelilerde iyi ama terörle mücadele için kurulan o özel birimin yerini kesinlikle tutmuyor. En kısa sürede benzeri bir birimin kurulması gerekiyor. Öyle profesyonel orduylada olmaz bu iş. Askere sağa sola dönmekyi değil önce adam gibi silah kullanmayı araziyi öğretirsen o zaman bu işle başa çıkılır. Bide bu avrupa birliği uyum yasaları zımbırtısı. Öyle yasalar varki askerlerin elini kolunu bağlayıp mücadelelerine balta vuruyor. Bazı taşlar yerinden oynamadan bu terör belası defedilmez.
  • ADD gibi ergenekonculara mail atacağıma pcyi yakarım daha iyi hala ADD diyolar ya..çok da umurlarındaydı kokonaların peh..
  • Aslında TDK şuan kullandığından çok daha büyük silahlara sahip ama bence kullanmak için büyük savaşları bekliyor.Örneğin uçak veya helikopter baskınları arttırılsa PKK'nın kökü kazanılabilir bence.Tabi o kadar bilgili değilim, ama sonuçta dünyanın en büyük 10 ordusundan biriyiz.
  • quote:

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.