Şimdi Ara

Tera - Neverwinter

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba bu iki oyunu oynayan arkadaşlara soruyorum sizce hangisi zaman ayrımaya değer? Bu aralar cok boş zamanım var değerlendirmek istiyorum, şimdi ben bi ara neverwinter denedim cok zevkli geldi ama Us indirmiştim fail neyse Eu indirecektim ki burda bi arkadaş her konuya neverwinter p2win yazıp duruyor bende vazgeçtim oynamaktan ciddi p2win mi neverwinter? Hani zaman harcayarak End game gearlarını elde edebilceksem sıkıntı yok ama para vermeden elde edemeyeceksem çöp. Ama çok fazla oynayanı var o oyunun p2win olsa bırakırdı millet hep diye düşünüyorum.

Tera yı hiç denemedim bile ama çok hoş birşeye benziyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Kaliteli sisteme sahipsen tera mükemmel ötesi bir oyundur.Eğer oynicak arkadaşların ve onların kaliteli sistemi varsa tera mükemmel ötesi oyundur.Newer winter çöp

Edit : Terada pvp kalitelidir büyük oranla yeteneğe bakar.Parayı basan düdüğü çalmaz.Oyuna zaman vericeksen tera diyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi healheal -- 15 Ekim 2014; 21:46:23 >
  • Terada son lvle kadar hiç sıkılmadan zevkle geldim.oyun muhteşem.son lvle geldiğimde keşke bi 50 lvl daha olsa da oynasam dedim.oyun sonunda yapacak bişey kalmıyor maalesef
  • Konusunuda açtığım gibi p2w'dir.Emeklede yapılır ama çok uzun sürer herhalde ki o zamana kadar yeni itemler gelir.Forsaken world'tede öyleydi mesela biz level 4 gem dizmek için bir taraflarımızı yırtarken level 5 gem çıkıyordu parası basıp diziyorlardı.
  • Tera iniyor sabaha inmiş olur sanırım hayırlısı

• tera vs eskidi artık archeage i bi dene derim
  • İkisi arasında Tera derim PvE yönünden zayıf kalsada Gw2 gibi PvP amaçlı bir oyun, Neverwinter ı pek oynamadım ısınamadım bana itici gelmişti ama oynayıp keyif alanlarda var P2W diyenlerde. Sen kuvvetle muhtemel yanlız oyuncu olduğun için en kısa zamanda bir türk grup guil falan yakala oyunda yoksa mmorpg sonuçta en az 3 kafa dengi olmadıktan sonra en fazla biraz leveling yapar sıkılırsın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dragon Age Karakter Rehberleri ?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kaneki Ken kullanıcısına yanıt
    Bu tür oyunları solo oynamayı seviyorum ya ben, ne zaman birileriyle oynasam uyuşmuyoz nasıl desem sıkılan oluyo, bütün gün evde oturan adamın bi an da işleri cıkıyo falan o yuzden solo tercih ediyorum, toplu oynadığım oyunlar moba, fps gibi oyunlar onlarda sıkıntı olmuyo tek atımlık çıtır olduğu için. Guild olayıda pek çekici gelmiyor wow da güzeldi guild ortamı tabi ama tera da nasıldır bilemicem. Ben daha çok şey seviyorum hani non target ya tera öyle hatırlıyorum okuduğuma göre. Hani dodge falan yapabiliyoruz ya, yetenekli, hızlı falan olursak damage bile almıyoruz o olay cok hoşuma gidiyor benim o yüzden non target oyunlara bayılıyorum. Hani guild, arkadaş olmazsada olur solo kafası çok zevkli gidiyo bu tür oyunlarda bana göre

• Solo oynayacaksan mmorpg oynama git hikaye modlu oyunlar oyna.Bunu niye söylüyorum çünkü Tera'da solo bir şey yapamazsın nasıl parti kurup zindanlara gireceksin bende ingilizce yok teradaki türklerden de hayır gelmediğini görünce bıraktım oyunu.Neverwinter oyunun kendisi Türkçe ve tek sunucu sistemi var sanırım girişte server falan seçmiyorsun bence iyi olmuş.Tera'da yetenek önemli ama Tera , Vindictus c9 gibi oyunlardan daha farklı oynanışı.Dragon nest mesela dövüş oyunu gibi ama terada mmorpg hissi alıyorum.
  • Umm ingilizcem çok iyi o yönden sıkıntım yok, eğer mecbursa guild olayı bulursam ingiliz aktif friendly bi guild girerim öyleyse. Ama şey yok mu nasıl diyim dungeonlara girmek için Lfg falan illa guild ile mi girmek zorundayız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kage. -- 16 Ekim 2014; 14:08:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: IcyTea Lemon

Umm ingilizcem çok iyi o yönden sıkıntım yok, eğer mecbursa guild olayı bulursam ingiliz aktif friendly bi guild girerim öyleyse. Ama şey yok mu nasıl diyim dungeonlara girmek için Lfg falan illa guild ile mi girmek zorundayız?

O sistem çok iyi bir sistem değil ki çoğu zamanda iyi işlemiyor bence o yüzden her oyunda zor zindanları bitirmek için grup bulman şart oluyor.Grup bulma sistemi olsa bile adam giriyor açık bırakıyor gidiyor iyi oynamıyor ezik oluyor falan sıkıntı çıkarıyor.Grup arama için chat kanalı var oradan kuruluyor genelde partiler ingilizcen iyiyse bulabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 16 Ekim 2014; 14:47:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TearsForFears

quote:

Orijinalden alıntı: IcyTea Lemon

Umm ingilizcem çok iyi o yönden sıkıntım yok, eğer mecbursa guild olayı bulursam ingiliz aktif friendly bi guild girerim öyleyse. Ama şey yok mu nasıl diyim dungeonlara girmek için Lfg falan illa guild ile mi girmek zorundayız?

O sistem çok iyi bir sistem değil ki çoğu zamanda iyi işlemiyor bence o yüzden her oyunda zor zindanları bitirmek için grup bulman şart oluyor.Grup bulma sistemi olsa bile adam giriyor açık bırakıyor gidiyor iyi oynamıyor ezik oluyor falan sıkıntı çıkarıyor.Grup arama için chat kanalı var oradan kuruluyor genelde partiler ingilizcen iyiyse bulabilirsin.

Tamamdır teşekkürler

• bu iki oyunu nasıl karşılaştırırsın hocam yapma :)
    Tera Online 9/10
    Neverwinter 2/10
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.