Honda Civic veya Toyota arasında bir türlü karar veremiyorum, acil yardımlarınız ltf
Ne kadar paran var,arabadan beklediğin nedir, 0 mı alacaksın ikinci el mi, hangi motor seçeneği ve donanımı tercih edeceksin gibi kriterler belirtirsen soruna daha hızlı ve sağlıklı cevaplar alabirsin kanımca.
Sabah alacaksın arabayı sanırım, bu saatte aciliyetle cevap beklediğine göre
bütçe 36-37 civarı 0 alacağım arabayı 1.6 motor düşünüyorum konuştuğum herkez toyotayı önerdi ancak bayağı kararsız kaldım Honda Civic HB ler in dizaynı feci hoşuma gidiyor ama pahalı Birde düz vites ve triptonik arasında çok bocalıyorum,maalesef toyota yeni corolla larda otomatik yok Bu arada arabayı bi kaç gün içinde alacağım
civic dostum, çünkü çok daha güzel
soruya bak..
civic
Civic daha uygun bir seçim olacaktır. Çevrenizdekilerin Toyota'da hem fikir olmaları ilgincime gitti.
Yine de test sürüşü muhakkak yapın. Şimdiden hayırlı olsun.
Selam ile.
AMA TOYOTANIN DA OTOMATIGI VAR SANIRIM TRIPTONIK MMT SANZUMAN VAR
O YUZDEN CIVIC ILLA DA CIVIC DIYIP HEMEN ALMAYIN...
KI BENCE DE TOYOTA, SERVISI DAHA UYGUN... YEDEK PARCADA HONDA MERCEDESTEN SONRA EN PAHALIDIR HERHALDE :))
Çokkk zor bir seçim. Ben olsam bende ikisi arasında seçim yapamazdım. Hangisinin tipi hoşuna gidiyorsa onu al. Sonuçta 2side teknoloji harikası sorunsuz araçlar
arkadaşım cevabına aynen katılıyorum. karar vermek çok zor.
quote:
Orjinalden alıntı: hasok
Çokkk zor bir seçim. Ben olsam bende ikisi arasında seçim yapamazdım. Hangisinin tipi hoşuna gidiyorsa onu al. Sonuçta 2side teknoloji harikası sorunsuz araçlar
civic daha iyi olur bence tabi bi test surusu yapmadan karar verme
Selam, yeni Toyota Corolla da Honda Civic'de iyi arabalar. Daha önce ailemde ve çevremde Civic ve Corolla sahibi birçok kişi oldu. Aslında her ikisi de Japonlar arasında en optimum arabayı üreten firmalar. Motor performansları ve üretim kaliteleri çok benzer. Burada önemli olan araçların birbirlerinden ayrıldığı noktaları inceleyip karar vermek. Örneğin yeni Civic'in otomatik vitesi gerçekten mükemmel çalışıyor. Fakat Corolla'daki vites tam otomatik değil, Multi-mode denen Opellerdeki sorunlu easytronic vites sistemine benziyor. Corolla almayı düşünen bir arkadaşım test sürüşüne çıktı ve yıllardır otomatik vites kullanmasına rağmen bu arabada rahatsız oldu. Ben şu an bir otomatik City kullanıyorum. Bu araba bile DSG şansımanlı VW'den daha iyi gidiyor. Diğer arkadaşların belirttiği gibi test sürüşünde hangi arabanın sizin için doğru araba olduğunu anlarsınız. Kalite, servis, motor konusunda her iki araba da sorun çıkartmaz.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme