TERCİH KONUSUNDA YARDIM LÜTFEN!!
-
-
Tucson 5 yıl da garanti var
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İsinizi captur goruyorsa, hrv ye de baksaniza.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Evet ama Honda Hrv atmosferik ve güçsüz bir tork değeri var gibi geldi , captur 1.3 160bg , Tucson 1.6 daha iyi yakıt değerleri olur uzun yolda..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hrv tam hibrit bir araç atmosferik değil.
sürüşünün yüzde 80e yakınını 253 nm torka sahip elektrik motoru ile yapıyor.
üstelik bu torku 1 km ile giderken de 180 ile giderken de kullanabiliyor.
şehir içinde 4-4,5 yakması da cabası.
üstelik ilerde başınızı ağrıtacak bir şanzımana da sahip değil.
hayırlı günler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 15 Ekim 2024; 17:49:4 > -
Anladım hemen ayrıntılı inceleyeceğim tekrar çok teşekkürler ilginize 🙂
rica ederim, biraz pahalı ama eşdeğer teknolojili araçlarla kıyaslamak lazım fiyatını
-
elbette tucson.
Yeter honda adam. Yeter hayır jazz veya hrv almayacak.
Tucson lakin bu tucson farları led mi? Bir miktar donanıma bakın. Eğer hayati önem yoksa düpedüz düşünmeden tucson derim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metufkcr -- 17 Ekim 2024; 0:52:44 >
Yenilenen Renault Captur'da İç tasarımda iyileştirmeler var ve en beğendiğim özellik ise bir çok C ve D sınıfı otomobilde bile olmayan arka koltukların biraz öne doğru kaydırılması ve böylece bagaj hacminin artırılması düşünülmüş.
Donanım olarak Esprit Alpine + ( Gelişmiş park paketi ve Güvenlik paketi ) eklettiğinizde ve günümüzde satılan bir çok C ve D sınıfı Suv modellerinde olmayan özelliklere sahip oluyorsunuz.En çok beğendiğim özelik ise Android Automotive OS (AAOS) tabanlı ( AAOS, araba üreticileri tarafından araçlarda yerleşik olarak bulunan bir bilgi-eğlence sistemidir ) bir multi media ve sesli komut sistemi ile bir çok şeyler yapıp yerleşik Google Navigasyonu kullanabiliyorsunuz
Herkese göre değişir ama dış tasarımını beğendim ben.
Malzeme kalitesi vede öndeki ekranın konumlandırılan yerini beğenmeyenler olabilir.Zevkler ve renkler tartışılmaz.Mutlaka canlı olarak iç ve dışını inceleyiniz.Sonuçta az para verip alınmıyor.
Şu konuda çoğu kişi haklı Yenilenen Renault Captur fiyatları rekabetçi değil.İnternet liste fiyatlarını baz alsak bile bayillerde biraz daha uygun ederlere pazarlıkla verildiğini hepimiz biliyoruz tüm markalar için.Buna ramen bile yüksek ederlerde bencede Renault Captur.
Bu arada Tucson güzel ama en boş olanı alınmaz ve yakıttı sizi üzebilir.
Karar vermekte zorlanıyorsanız size tavsiyem şimdi yada yıl sonunda alacak olsanız bile şimdiden yaşadığınız yerdeki bayilere gidin 2 otomobili canlı inceleyin ve merak ettiğiniz konularda bilgi alın.Sonrasında test sürüşleri yapın ve karar veriniz.
Yıl sonunda mutlaka % 0 Faizli kampanyalar vede indirimler mutlaka olacaktır diye düşünüyorum bir çok markalar için.
Almayı düşündüğünüzde mutlaka pazarlıkda yapınız.
-
Yakıt hariç her türlü tucson. Captur’un 2. Eli de zayıf, kalitesi de.
Tucson ve Captur ikisinde de çift kavramalı yarı otomatik şanzıman var. Tucson'dakine sıcaklık sensörü konmuş ısınınca kenara çekip şanzımanı soğutun diye uyarı veriyor. Model olarak Tucson'u çok beğeniyorum, Bayon ve İ20'lerde kullanılan 6 ileri tam otomatik şanzıman ile gelse direkt alırdım. Çift kavramalı şanzımanlarin çok hassas kullanım gerektirdiğini ve olmadık yerde sorun çıkarma potansiyeli olduğunu düşünmem nedeniyle bu şanzımana sahip bir aracın benim için uygun olmadığını düşünüyorum. Hrv bu nedenle daha mantıklı bir seçim olabilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Yeter honda adam. Yeter hayır jazz veya hrv almayacak.
Tucson lakin bu tucson farları led mi? Bir miktar donanıma bakın. Eğer hayati önem yoksa düpedüz düşünmeden tucson derim |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X