Tercihi yaptım beyler. listemdeki yalnızca tutma imkanı olan yerleri yazıyorum sıralamam 56k sizce hangisi olur
1-Dokuz eylül iö inşaat 45800 2-uludağ makine 46200 3- dokuz eylül iö makine 48500 4-kocaeli makine 51600 5-kocaeli iö inşaat 53600 6-kocaeli iö makine 63400 7-ondokuz mayıs inşaat 61900 8-ondokuz mayıs iö inşaat 80000
Kocaeline gidersin...
MAkine ile inşaat tamamen farklı şeyler. Bence ilk önce ne yapmak istediğine karar ver. Ortaya karışık bir şey yapmışsın
kocaelide hangisi :) ya ben makineyide çok seviyorum inşaatıda. hani sevmeden yapacağım işler değiller. ben ikisinide yapmaya hazır olduğum için bunları yazdım :)
sizce hangisi gelir millet bi yorumlasak :)
up up up up
sıralama baya saçma olmuş, puanına yazık edersin bu şekilde
6-kocaeli iö makine 63400 olur gibi ama altına gitmiş 61000 lik yeri koymuşsun
D.e. makine gelecek. Şimdiden geçmiş olsun.
quote:
Orijinalden alıntı: ekmek arası sakız
D.e. makine gelecek. Şimdiden geçmiş olsun.
neden geçmiş olsun? birde iölerin puanı yükselecek diye yaptm onu. kocaeliyi daha çok istiyorum çünkü
quote:
Orijinalden alıntı: sulo944
kocaelide hangisi :) ya ben makineyide çok seviyorum inşaatıda. hani sevmeden yapacağım işler değiller. ben ikisinide yapmaya hazır olduğum için bunları yazdım :)
GArip bir adamsın, ne zaman sevdin bu dalları anlamadım. Neyse hayırlısı olsun diyelim.
inşaat hastalığı var bende :D git amele ol deme :D makineleride seviyorum araştırdım biraz makine daha zormuş ama olsun :) ben neden geçmş olsun dedğini anlamadım arkadaşn :D
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme