Şimdi Ara

TERCİH LİSTEM BİR GÖZ ATIN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tercihi yaptım beyler. listemdeki yalnızca tutma imkanı olan yerleri yazıyorum sıralamam 56k sizce hangisi olur

1-Dokuz eylül iö inşaat 45800
    2-uludağ makine 46200
    3- dokuz eylül iö makine 48500
    4-kocaeli makine 51600
    5-kocaeli iö inşaat 53600
    6-kocaeli iö makine 63400
    7-ondokuz mayıs inşaat 61900
    8-ondokuz mayıs iö inşaat 80000

• Kocaeline gidersin...
  • MAkine ile inşaat tamamen farklı şeyler. Bence ilk önce ne yapmak istediğine karar ver. Ortaya karışık bir şey yapmışsın
  • kocaelide hangisi :) ya ben makineyide çok seviyorum inşaatıda. hani sevmeden yapacağım işler değiller. ben ikisinide yapmaya hazır olduğum için bunları yazdım :)
  • sizce hangisi gelir millet bi yorumlasak :)
  • up up up up
  • sıralama baya saçma olmuş, puanına yazık edersin bu şekilde

6-kocaeli iö makine 63400 olur gibi ama altına gitmiş 61000 lik yeri koymuşsun
  • D.e. makine gelecek.
    Şimdiden geçmiş olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekmek arası sakız

D.e. makine gelecek.
    Şimdiden geçmiş olsun.

neden geçmiş olsun? birde iölerin puanı yükselecek diye yaptm onu. kocaeliyi daha çok istiyorum çünkü
  • quote:

Orijinalden alıntı: sulo944

kocaelide hangisi :) ya ben makineyide çok seviyorum inşaatıda. hani sevmeden yapacağım işler değiller. ben ikisinide yapmaya hazır olduğum için bunları yazdım :)

GArip bir adamsın, ne zaman sevdin bu dalları anlamadım. Neyse hayırlısı olsun diyelim.
  • inşaat hastalığı var bende :D git amele ol deme :D makineleride seviyorum araştırdım biraz makine daha zormuş ama olsun :) ben neden geçmş olsun dedğini anlamadım arkadaşn :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.