Şimdi Ara

Tercih Listem ( Görüş ve önerilerinizi alabilirim )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Y-MF-3 - 489,208 - 0020368
    Y-MF-4 - 496,469 - 0018118

1.Atatürk Üniv Diş hekimliği (Erzurum)
    2.Anadolu Üniv Eczacılık(Eskişehir)
    3.Mersin Üniv Eczacılık (Mersin)
    4.inönü Üniv Eczacılık (Malatya )
    5.Atatürk Üniv Eczacılık ( Erzurum )
    6.İtü Bilgisayar müh.(İstanbul)
    7.Yıldız Teknik Bilgisayar müh ( İstanbul)
    8.Ege Elektrk elektronik müh (İzmir)
    9.Ege Bilgisayar müh (İzmir)
    10.Dokuz eylül Elektrk elektronik müh (İzmir)
    11.Dokuz Eylül Bilgisayar müh (İzmir)
    12.Gazi Elektrik elektronik müh (Ankara )
    13.Anadolu Üniv Bilgisayar müh. (Eskişehir)

Sizce hangisi ihtimal dahilinde ? Güzel bir tercih listesi oluşturmuşmuyum ? saygılarımla .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muhendisolmakistiyorum -- 27 Temmuz 2010; 17:04:03 >

• Ege ee i zorlarsın ege bilgisayar garanti.Sana sıralamaları söyliycektim gittim sordum hocalar biz kesin bişey bilmiyoruz dediler.Robotta geçen senenin sıralamalarına göre almış zaten her yerde yazıyor 2009 sıralamaları.
  • Hmm teşekkür ederim abicim . , zaten Yıldız teknik bilgisayar , Ege elektrk elektronk veya eczaclklardan birinin gelmesi benim için büyük süpriz olacak :)
  • Evet arkadaşlar daha fazla yardımcı olacak ve görüşlerini söylicek birileri varmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muhendisolmakistiyorum -- 27 Temmuz 2010; 17:04:24 >
  • Evet yorumları bekliyorum...
  • BENDE MÜHENDİS OLDUM ARKADAŞIM,ÜSTÜNE ÜSTLÜK YÜKSEK LİSANSIMI YAPTIM.7 AYDIR İŞ BULAMIYORUM MAALESEF.BULDUKLARIMDA BİN LİRANIN BİRAZ ÜSTÜ ÜCRET VERİYORLAR.MORALİNİ BOZMAK GİBİ OLMASIN AMA İŞ GARANTİLİ Bİ YER YAZSAN DAHA İYİ OLUR.
  • Eskişehir ya da İzmir'i ilk sıraya yazmanı öneririm. Şehir faktörünü de ön planda tut.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • benm mf3 puanım 483 23 binlerdeyim. ya eczacılığın gelmesini çok istiyorum klavuza göre geliyor ama ne kadar doğru bilmiyorum o klavuz.pek çook rehberlikçiyle konuştum az miktarda abartı var diyorlar ama geçen senye göre 10 bin 6 bin oynama olması en başlarda kiş mesleklerde rüya gibi geliyor bana biraz. mf4ümde 473 29 binlerde sıralamam hangi mühendisiliği sorduysam hepsini kötülediler. bilgigayarın önü kapandı dendi. artık 2 yıllık programları bitirnler bile çok ii yerde denildi.elektrk elektronk makina bi bayana uygun değil dendi.endstri bi ara revaştaydı ama artık onunda pek bi geleceği yok diye söylendi mimarlık düşlünüyordum.ilerleme yapamazsın gelişmesi olmuyor denldi ve bi inşaata bağlı kalmak zorundasın filan söylendi herkes bişe söylüyor bi bilgisi olan var mı bu bölümler hakkında.aslında eczacılık olmasını çok isityorum ama çok zor bi ihtimal sanırım. beslenme ve diyetetikde düşünüyorum ama ne kadar ii yada ne kadar kötü gelecekte ne olur ne olmaz tam bilmiyorum. obezite çağuın hastalığı diyorlar ama ne bilim kesin olarak trakya geliyor ama bi trakyada beslenme okumak yerine eskişehrde mimarlık daha cazip geliyor.bölüm ve meslekeler hakkında bi fikri olan varsa paylaşırsa sevinirim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.