umarım, gönlümdeki yer maraş, her sene 1k düşmesi de umut verici
pautakP
kullanıcısına yanıt
Neden hocam ben araştırdığım gün vazgeçmiştim Şuan da hataya bakıyorum onu da beğenmezsem düzce
navi markelofN
kullanıcısına yanıt
18 bin gibi bir sıralama yapınca maalesef kötünün iyisini seçmek zorunda kalıyoruz. sanıyorum ki tercih listemde en iyi eğitim alabileceğim yer tokat ancak ben gaziantepte yaşıyorum ve ailem onlara yakın olmamı çok istiyor. hatay da gelirse elbette çok mutlu olurum ama maalesef 1 kişi bile düşmemiş geçen sene, yine de öne yazdım bakalım.
pautakP
kullanıcısına yanıt
Maraşın gelme ihtimali var
navi markelofN
kullanıcısına yanıt
yani yerleşebileceğim yerler arasında tokat :)
pautakP
kullanıcısına yanıt
Tercihlerimi birebir aynı hocam sadece benim Sivas tan ç ve elazığ var Sıralamam 17.6k Hatay mkü gelir diye düşünüyorum size de maraş ksü hayırlı olsun Bu arada Hatay 17.0k değil 17.1k
navi markelofN
kullanıcısına yanıt
Maraştan neden vazgeçtiniz
kitapyazanyazarK
kullanıcısına yanıt
aynen evet 17.1 karıştırmışım sanırım, umarım sen hatayda ben maraşta olurum :)
yukarı
Maraş hayırlı olsun hocam Sonuç sayfasını açıp bakma bile 31 ağustosta KSÜ AVŞAR kampüsüne git kaydını ol Yaşar pastanesinden güzel bir dondurmanı yemeyi ihmal etme
Maraş gelir gibi maraş şehir olarak güzel hocam dayım orda benim gezmeye gittim bir kaç sefer üni yi bilmiyorum ama
vortigon58
kullanıcısına yanıt
inşallah
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme