Bildirim
TERCİH LİSTEM SSLİ LÜTFEN DEĞERLENDİRİN
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
UP -
-
Şantiye hayırlı olsun :) 4 gelir -
quote:
Orijinalden alıntı: Secxdx
Şantiye hayırlı olsun :) 4 gelir
haha sağol :) tutmama ihtimali var mı sence? -
%99.999..
Gelmezse o senin şansızlık :D -
quote:
%99.999..
Gelmezse o senin şansızlık :D
iyi hadi bakalım :) sen ne yaptın tercihleri? -
Yav bilimiyorum.Tercihleri yaptım da akşam değişebilir belki
Elektrik yazacağım da İnşaat ta olabilir. İnşaat şantiye olmasa kafamı karıştırmayacak işte
Aileye sorsan İnşaat-mimar ol diyor da :D -
quote:
Yav bilimiyorum.Tercihleri yaptım da akşam değişebilir belki
Elektrik yazacağım da İnşaat ta olabilir. İnşaat şantiye olmasa kafamı karıştırmayacak işte
Aileye sorsan İnşaat-mimar ol diyor da :D
sırayı söyle sen -
Çok yanlış olmuş bence neden dersen kafanda kesin bişey olmadığı belli hem tıp hem mühendislik var tercih listende ileride pişman olma ihtimalin var ? -
quote:
Orijinalden alıntı: 06_EMRE
Çok yanlış olmuş bence neden dersen kafanda kesin bişey olmadığı belli hem tıp hem mühendislik var tercih listende ileride pişman olma ihtimalin var ?
Hocam bir şey sorucam. Şimdi ben ilk sıralara 30 k lık bölümleri yazdım onsan sonra aşağılara doğru 35 40 klı yazdım ondan sonra en altlara doğru yine 30 k yazdım yani isteğime göre sıraladım yani böyle sıralama yaptığım için bir sorun çıkar mı illa en başa yüksek klarımı yazıcaz.? -
quote:
Orijinalden alıntı: vascancelos
quote:
Çok yanlış olmuş bence neden dersen kafanda kesin bişey olmadığı belli hem tıp hem mühendislik var tercih listende ileride pişman olma ihtimalin var ?
Hocam bir şey sorucam. Şimdi ben ilk sıralara 30 k lık bölümleri yazdım onsan sonra aşağılara doğru 35 40 klı yazdım ondan sonra en altlara doğru yine 30 k yazdım yani isteğime göre sıraladım yani böyle sıralama yaptığım için bir sorun çıkar mı illa en başa yüksek klarımı yazıcaz.?
hangi bölümü isitiyorsan onun yükseklerde olmasına dikkat et. -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: vascancelos
quote:
Hocam bir şey sorucam. Şimdi ben ilk sıralara 30 k lık bölümleri yazdım onsan sonra aşağılara doğru 35 40 klı yazdım ondan sonra en altlara doğru yine 30 k yazdım yani isteğime göre sıraladım yani böyle sıralama yaptığım için bir sorun çıkar mı illa en başa yüksek klarımı yazıcaz.?
hangi bölümü isitiyorsan onun yükseklerde olmasına dikkat et.
saolasın :)
-
quote:
yok öyle değil. mesela ben öncelikle ilk 4 deki müh. istiyorum. eğer onlar olmazsa tıp şansımı deneyecem bunda babamın payı da var :) eğer tıp da olmazsa ki büyük ihtimal olmayacak o zaman da ikinci tip mühendislikler giriyor. sence neresi olur? -
Bence İTÜ -
quote:
Bence İTÜ
itü inşaat mı?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X