Şimdi Ara

TERCİH LİSTEM SSLİ LÜTFEN DEĞERLENDİRİN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    mf3 17.200
     TERCİH LİSTEM SSLİ LÜTFEN DEĞERLENDİRİN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dr.dree -- 17 Temmuz 2014; 15:37:38 >

• UP
  • Şantiye hayırlı olsun :) 4 gelir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Secxdx

Şantiye hayırlı olsun :) 4 gelir

haha sağol :) tutmama ihtimali var mı sence?
  • dr.dree D kullanıcısına yanıt
    %99.999..
    Gelmezse o senin şansızlık :D
  • quote:

%99.999..
    Gelmezse o senin şansızlık :D

iyi hadi bakalım :) sen ne yaptın tercihleri?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dr.dree D kullanıcısına yanıt
    Yav bilimiyorum.Tercihleri yaptım da akşam değişebilir belki
    Elektrik yazacağım da İnşaat ta olabilir. İnşaat şantiye olmasa kafamı karıştırmayacak işte
    Aileye sorsan İnşaat-mimar ol diyor da :D
  • quote:

Yav bilimiyorum.Tercihleri yaptım da akşam değişebilir belki
    Elektrik yazacağım da İnşaat ta olabilir. İnşaat şantiye olmasa kafamı karıştırmayacak işte
    Aileye sorsan İnşaat-mimar ol diyor da :D

sırayı söyle sen
  • Çok yanlış olmuş bence neden dersen kafanda kesin bişey olmadığı belli hem tıp hem mühendislik var tercih listende ileride pişman olma ihtimalin var ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 06_EMRE

Çok yanlış olmuş bence neden dersen kafanda kesin bişey olmadığı belli hem tıp hem mühendislik var tercih listende ileride pişman olma ihtimalin var ?

Hocam bir şey sorucam. Şimdi ben ilk sıralara 30 k lık bölümleri yazdım onsan sonra aşağılara doğru 35 40 klı yazdım ondan sonra en altlara doğru yine 30 k yazdım yani isteğime göre sıraladım yani böyle sıralama yaptığım için bir sorun çıkar mı illa en başa yüksek klarımı yazıcaz.?
  • quote:

Orijinalden alıntı: vascancelos

quote:

Çok yanlış olmuş bence neden dersen kafanda kesin bişey olmadığı belli hem tıp hem mühendislik var tercih listende ileride pişman olma ihtimalin var ?

Hocam bir şey sorucam. Şimdi ben ilk sıralara 30 k lık bölümleri yazdım onsan sonra aşağılara doğru 35 40 klı yazdım ondan sonra en altlara doğru yine 30 k yazdım yani isteğime göre sıraladım yani böyle sıralama yaptığım için bir sorun çıkar mı illa en başa yüksek klarımı yazıcaz.?

hangi bölümü isitiyorsan onun yükseklerde olmasına dikkat et.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: vascancelos

quote:

hangi bölümü isitiyorsan onun yükseklerde olmasına dikkat et.

saolasın :)

• quote:

yok öyle değil. mesela ben öncelikle ilk 4 deki müh. istiyorum. eğer onlar olmazsa tıp şansımı deneyecem bunda babamın payı da var :) eğer tıp da olmazsa ki büyük ihtimal olmayacak o zaman da ikinci tip mühendislikler giriyor. sence neresi olur?
  • Bence İTÜ
  • quote:

Bence İTÜ

itü inşaat mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.