Selamlar, Kasım 2023 celbi ile askere gittim ve 28 Nisan'da izinle terhis oldum. Resmi terhis tarihim ise 9 Mayıs'tı. Askerdeyken bazı arkadaşların e devletinde "XX gününüz kaldı" şeklinde ibare çıkarken ben ve birkaç kişide "... tarihinde birliğinize teslim olmanız gerekmektedir" yazıyordu. Terhis olduktan beridir bakıyorum ve hala aynı ibare var. Durum belgemi sorguladığımda hala "9 Kasım 2023 te silahaltına alınmış ve 9 Mayıs 2024'te terhise tabiidir" yazıyor. Bu kendiliğinden düzelir mi şubeye gitmeme gerek var mı? Bunlar sisteme otomatik işlenmiyor mu ben anlamadım sonuçta asker kimliğim var, bana usta birliğinde yer atanmış, devletten maaş almışım nasıl oluyor da askerliğim görünmüyor ki? Edit: 1.5 ay sonra sisteme düştü. Terhis olduktan sonra şahsi dosyamız askerlik şubemize gönderiliyormuş, o dosyalar askerlik yerimizden memlekete ne zaman gönderilirse o zaman işleniyormuş. Şu an belgemde "kimliği yazılı hükümlü askerlik hizmetini yerine getirmiştir" diyor. Sorun halloldu < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brhmlpy -- 26 Haziran 2024; 17:10:7 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim