Şimdi Ara

Termal Macun Temizleme Kiti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
3.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar istanbul'da elden nereden bulabilirim ArctiClean marka olması gerekli Lütfen bana başka önerilerde bulunmayın.

• Ben yıllardır termal macun kullanmadım,bu kadar önemli bir şey mi ne kayıbım var şu an
  • Bulamazsanız aseton ya da alkol ile de çıktığını okumuştum.

İlla arcticlean istiyorsanız

http://www.sanalmarketim.com/arctic-cooling-arctic-silver-arcticlean-termal-macun-temizleme-kiti/p_29306/

http://www.ereyon.com.tr/store/ProductDetails.aspx?productid=731490

http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=3638

Buralardan temin edebilirsiniz.İnventus u tavsiye ederim

• 2ml şeye dünya para vermeyin.

Alkol ile yapın, ben o şekil yapıyorum. Eczaneden saf alkol alın.

Bir şurup şişesi kadar olanı 7-8 lira olması lazım.
  • Zarar falan vermez, ürün dediğin İşlemci yüzeyi değil mi :)

Hiç birşey olmaz merak etme.
  • Bunun kitidemi çıkmış ya, resmen para tuzağı, kolonya biraz pamukla en sert macun bile çıkıyor tertemiz oluyor.
  • Her zaman kolonya pamuk ile çıkardım bir problemini yaşamadım gerek yok boşa para harcamaya
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Termal Macun Tavsiyesi
    6 yıl önce açıldı
    Termal macun uygulama - Yeni
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Dediğim gibi, 7-8 Liraya bir şurup şişesi saf alkol alın, ölene kadar bile bitmez :)
  • ıslak mendil alayına gidiyor
  • oranı olabildiğince yüksek alkol ya da izopropil alkol öneririm. aslı olayın mikron boyutundanki temizliğin olduğunu unutmayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aysat

oranı olabildiğince yüksek alkol ya da izopropil alkol öneririm. aslı olayın mikron boyutundanki temizliğin olduğunu unutmayın

Çok abartmayalım, dna temizliğimi yapıyoruz sanki, mikron boyutta kalan macun 20 derece fark mı ettirecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: donanımcı123

quote:

oranı olabildiğince yüksek alkol ya da izopropil alkol öneririm. aslı olayın mikron boyutundanki temizliğin olduğunu unutmayın

Çok abartmayalım, dna temizliğimi yapıyoruz sanki, mikron boyutta kalan macun 20 derece fark mı ettirecek.

max. performans istiyorsan alkolle temizlemen gerek
  • quote:

quote:

quote:

Yıllardır elimden her model işlemci geçti, her zaman kolonya pamuk kullanırım, bahsettiğiniz yüksek alkol ve fiber temizleme bezlerinide kullandım macun iyice temizlendikten sonra arada hiçbir fark görmedim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Yıllardır elimden her model işlemci geçti, her zaman kolonya pamuk kullanırım, bahsettiğiniz yüksek alkol ve fiber temizleme bezlerinide kullandım macun iyice temizlendikten sonra arada hiçbir fark görmedim.

kolonyanın da alkol (etanol ) oranı gayet yüksektir.bir fark görmemeniz normal

• Alkol perhidrol gibi kimyasal ürünleri eczaneden almayın çünkü içinde 20ml gibi komik rakamlarda ve 5-6 tl gibi de yüksek bir fiyatla satılıyorlar.Bunun yerine kozmetik ürün satan yerlere gidin orada genelde 500ml 1000ml gibi hacimlerde ve hemde çok daha ucuza işinizi halletmiş olursunuz.Fakat bence direk kolonya ile girişin derim ben dışarı çıkıp almaya gerek yok.
  • Eczanede şurup şişesi kadar olanı 10 liray geçmez, temas etmesi birşey yapmaz.
  • ben geçen depodan getirttim izopropil alkol en iyi o temizler 1ltsi 10tl gelişi vardı genelde eczanelerde etil alkol olur ama istersen izopropil alkolde getirtirler
  • Bu termal macunun yararı var mı harbiden ? Benim işlemci 70-80 dereceye kadar ısınıyor kullansam mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emirhan Terzi

Bu termal macunun yararı var mı harbiden ? Benim işlemci 70-80 dereceye kadar ısınıyor kullansam mı?

benim macunlu 75 e çıkıyor :)
    ( tabi ben kuru kuru demizledim fazla uğraşmamıştım 1 hafta oldu takalı. soğutucuda iş yok birazda çok iyi yapsam belki 5 derece farkederdi )
    termal macun çok ince bir tabaka sürdüm ( Temas %85 ti ama boşta çalışma ısısı 65-70 deydi bi yüklendim 80-90 a çıktı kapadım bi kat daha sürdüm şimdilik kabul edilebilir düzeyde.)
    ayrıca macun tam yükte 70-80 oluyorsa macun vardır ama artık ömrü dolmuştur belki %20 etkiliyordur. ama macunsuz ürün takmaz kimse
    (30grsi 4 tl olan macunlarda var bilgisayarcılar bunlardan kullanıyor- kötü yanı yalıtkan değil sanırım )
    70-80 yüksek bir değer kesinlikle macun yenilemelisin kolonya yeterli olur alkole gerek yok belki 1-2 derece fark ettirir

• Al bir 35'lik, pamuğun ucuna damlat biraz temizle, hem işlemcin çakır keyif olsun, kalanıyla da sen :D :D :D (Not: Bu işlemi ramazan sonrasına tavsiye ederim)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.