Şimdi Ara

Termal macun yenileme sonrasi acilmama ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ddr5 4x 16gb 6000mhz ram var 7600x islemci. Nzxt t20 ve nzxt kraken x53 var elimde sogutucu t120 takiliydi (rgb sevmedigim icin) havalardan dolayi zorlamim kraken x53 u takim dedim. Bastim ve fanlar calisti ancak anakarttaki turuncu ram isigi yaniyo kaliyo oyle…

Daha oncede boyle sikintilar yasadim 4x ram ve amd biktirmisti . Son 1 senedir falan sikinti kalmadi bios guncellemesi bile yapmamistim tekrar ayni sikintilari yasamim diye. Tekrardan basa sardim sanirim.

Lutfen yardim :(

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Hocam cmos varsa biosu sıfırlayın yoksa pili çıkarmaca sonra tek ramle sadece güç kablosunu takarak pcyi açın kasaya sadece psungüç kablosu bağlı olacak 15 20 sn sonra ekran kablosunu takabilirsiniz bios almadan hiç bir şey yapamazsınız tüm bağlantıları kontrol edin bios aldıktan sonra ramleri eklersiniz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Aklıma, soğutucu vidalarını fazla sıkmanız geliyor. Pinler anakartta olunca fazla kasılan anakartın işlemci ile teması kısmen kesiliyor. Vidalarını gevşetin muhtemelen düzelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a-f-h -- 18 Ağustos 2024; 22:33:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Suan tek ram ile acabiliyorum pc yi. Masaustunde falan normal kullanim yapabiliyorum biosuda guncelledim 4x rame gecince acilmiyor . Az kaldi aticsm cope ps5 e gecicem :)

• Hatta suan 2x ram ilede masaustune kadar geldim

• Ama 4x baglayinca acilmiyor

• 4x ram her daim problem kaynağı. Her 4x ramle 6000 MHz'de açılmayabilir, xmp/expo kapatıp deneyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yağ sogutucu ariza
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Oluyodu 5-6 aydir oturmustu 2 senenin sonunda. Simdi tekrardan gitti. Gercekten konsolun gozunu seveyim. Amd birde cikmis yeni seride 4x ram kullanabiliceksiniz diye aciklama yapmis komedi :)

• atahanyy kullanıcısına yanıt

İşlemcinin ram kontrolcü pinleri tam oturmuyor çünkü. Soğutucuyu düzgün sıkın, işlemciyi çıkar/tak yapın.

• 4 slot ram kullanmak yıllardır böyle problemlere yol açıyor. Ramlerin yerini değiştirmeyi, manuel voltaj ve frekans vermeyi deneyin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.