Şimdi Ara

termal macun yok @4 ghz 81.C stok fanla.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler termal macun sürersem düşermi sıcaklık E7200 işlemci var 3.755 v vererek çıktım yola ..@3.66GHZ sorunsuz ama beni kesmez 4GHZ çıkabilirmiyim ??? stock fan var Q6600"ün onu taktım normal e7200den biraz daha büyük.. macun yok yanlızca

• 71 i geçmemeye çalış voltajlı halde ve o sıcaklıkta kullanırsan işlemcinin ömrü çok kısalır termal macunu güzel bir şekilde sürersen en az 7-8 derece düşürür tabi kalitesine göre daha çokda düşürebilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: CoreIIDuo

beyler termal macun sürersem düşermi sıcaklık E7200 işlemci var 3.755 v vererek çıktım yola ..@3.66GHZ sorunsuz ama beni kesmez 4GHZ çıkabilirmiyim ??? stock fan var Q6600"ün onu taktım normal e7200den biraz daha büyük.. macun yok yanlızca

? Anlayamadım kaç V ? Herhalde yazım yanlışı yaptınız. Ama macun sürerseniz sıcaklıklara etki edecektir tabiki.
  • 3.75ghz'e voltaj vererek diyor
  • dostum macunsuz ve stok fanla olacak iş degil o. hem 3.66 ile 4 ghz arasında ne fark göreceksinde kesmez diyorsun beni işlemciye eziyet çektirme boşunahttp://www.firebal.net/asp/listgroup.asp?group=TERMAL%20GREASE burdan bütçene oyanlardan bi tanesini al ince bir tabaka halinde sür
  • 4 Ghz ile 3.66 Ghz arasındaki fark 1 fps dir.
    winrar da 1 saniye daha önce biter işin.
    masaüstünde farkı hissedemezsin.
    Boşuna işlemcini ve tüm sistemini kastığınla kalırsın.
  • Beyler Cooler Master Bi Tane Sipariş Verdim 7TL Tüp

Bide Bende HD4770 Ekran Kartı Vardı Ona Akasa Bi Fan Takayım Dedim Stock Olan Bellekleri Kapamıyordu Bende Söktüm onu ama akasa uymadı :(
    HD4770 biraz kısa gibi geldi güç girişine geliyor üstüne ..

stock fanı geri taktım ama ondada macun yok oldu. gittim bi arkadaştan macun temizleyici istedim .

böyle bir görüntüyle karşılaştım

ekran kartına ve işlemciyede sürsemmi ???

termal macun yok  @4 ghz 81.C stok fanla.
     termal macun yok  @4 ghz 81.C stok fanla.

• ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahafiec -- 18 Temmuz 2010; 11:02:55 >
  • hocam şu beyaz macunları tamamiyle temizle ve sadece ati yazan küçük parlak plakanın üstüne termal macunun gelince sür. hem akasa yı alırken bakmadın mı HD 4770 uyumlulugu varmı yokmu die
  • Stok fanın altında termal macun vardir.
  • daha önce Quad işlemci vardı onu sattım E7200 aldım o onun üzerinde kaldı @mert ayan
    yoksa intel koyuyor zaten az bişi ama oda dandik gibi çimento gibi yapısı var.

pazartesi geliyor. Şu anda işlemciyi 3.80GHZ 400Mhz Bus Hızlı Kullanıyorum Boşta 40-44.C - Orthos 100.C Çıkartıyor.
    Macun 10-12 .C Düşürürse Yükte 82.C Boşta 32.C Falan Olur. gene o halde sıcak.

________

Arkadaşımda İntel E5200 var benim fanımdan ufak @4ghz boşta 20.C Yükte 60.C
  • bosuna o/c yapma hem işlemcinin hemde anakartının omrunu asırı derecede kısaltırsın
  • Az daha sabrederseniz islemci ve anakartinizi yakabilirsiniz,oc yapacak olan insan macunu+ ozel sogutucusunu hazirlar sonra oc yapar,sen bisey almadan oc yaptim demek icin yapmisin arkadasim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kudretx -- 24 Ocak 2010; 16:52:11 >
  • boştayken ve yükteykenki sıcaklık farkı baya çokmuş sana tavsiyem ısı borulu ve yukarı üfleyen bir soğutucu alman thermaltake silent kullanıyorum
    q6600 3.0ghzda stok fanla boşta 55c yükte 75c ye kadar çıkıyodu tt silentla boşta 40c yükte 58c soğutucu okadarda pahalı değil ikinci elden 25tlye almıştım
  • macun sürmeni öneririm 5 derece civarı düşer
  • termal macunsuz oc yapmak da iyi cesaret ha. herhalde sistemi gözden çıkardın...
  • Arkadaş aşmış olayı . Millet ln2 ile oc yapar,arkadaş biraz daha kasarsa tamamen fansız oc yapacak
    Aman hocam ya. Macunsuz bırakın oc yi, sistemi bile kullanmak sağlıklı değil. Isı iletimi dengesiz oluyor. İşlemcinin belki de bir tarafı ısınıyor bir tarafı daha serin kalıyor diyesim de geliyor hani
  • Öyle iyi sogutucularla, su sogutmayla, ln2 ile kolay Arkadaş zor olanı yapmaya çalışıyor termal macunsuz stok fan
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugur_yavuz

4 Ghz ile 3.66 Ghz arasındaki fark 1 fps dir.
    winrar da 1 saniye daha önce biter işin.
    masaüstünde farkı hissedemezsin.
    Boşuna işlemcini ve tüm sistemini kastığınla kalırsın.

o kadarda düşük deildir yaw..
  • doğru söylüyo hissetmez bile örneğin local dik c yi açarken 0.2 saniyede açılıyosa 0.190 filan olur
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.