Şimdi Ara

Termal macunu sürdürttüm ama....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • termal macunu bir pcciye hallettirdim ama adam pcnin resmen içine etti gibime geldi.macunu sürdü ve pc açma düğmesine tıklandığında açılmıyor.bana yarın sabah açılır dedi macunun kuruması lazım dedi.sizce hurafe mi gerçeklik payı var mı ?

• 1-Fanı tam oturtamamıştır 2 - o macun 2 gün değil 2 yılda kurumaz 3- güvendiğin bir elemanmıydı parçalırını kontrol et derim
  • yok güvendiğim eleman yanımdaytken yaptı zaten pc açış düğmesine basınca açılmıyor normal mi bu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: LoqicaLLy

yok güvendiğim eleman yanımdaytken yaptı zaten pc açış düğmesine basınca açılmıyor normal mi bu?

elbette normal değil eğer pc hiç açılmıyor power düğmesinin kablosu yanlışlıkla çıkmış olabilir

eğer açılıpta hemen 5-10 sn içinde kapanıyorsa dediğim gibi işlemci fanını kontrol et kasadan anakarta giden kablolarıda kontrol et
  • hiç açılmıyor.yarın gidip başına kakayım da düzgünce yapsın en iyisi
  • Yuh be.ne adamlar varmis.baştan savmanın böylesini görmedim.ne bu yoğurt mu mayaliyoruz.Adam resmen ...
  • kaş yapim derken göz cıkarmış
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Termal Macun Tavsiyesi
    6 yıl önce açıldı
    Termal macun uygulama - Yeni
    geçen hafta açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: suleymangonca

Yuh be.ne adamlar varmis.baştan savmanın böylesini görmedim.ne bu yoğurt mu mayaliyoruz.Adam resmen ...

ben pc toplattığım zaman ekran kartıın ekstra verdikleri gelmedi. başka bir ekran kartının kullanım klavuzu geldi..
    x-fire xtreme ses kartı ile bir ethernet kartı ile geliyordu ( ayrıca genişletme yuvasına takılan usb ).... ulaşmadı bana. ve kullanım kavuzları bende...
    kasayı siz seçin dedim. çok kötü bir psu + çok kötü bir kasa geldi....
  • quote:

Orijinalden alıntı: suleymangonca

Yuh be.ne adamlar varmis.baştan savmanın böylesini görmedim.ne bu yoğurt mu mayaliyoruz.Adam resmen ...

+1
    anakart yanmış olabilir ya da power baglantılarını sökmüş olabilir bilgisayarı en kısa zamanda teknik servise götürün.
    hatta daha sonra o şirkete gitmeyin, belliki sizi kazıklamaya çalışıyorlar.
  • Ayda bir kasayı temizlememek için belli belirsiz adamlara vermeyin şu kasaları
  • işlemci fanını oturtmadysa aynen 5 sn de siyah ekrangelir tak kapanır pc artı bu hata sonucu kondöktörler de şişme yapabilir vay tana demek macun donacakmış ha
  • arkadaşlar alışveriş sitesi olarakwww.duyanlir.com sitesini öneriyormusunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: balikbalik
    arkadaşlar alışveriş sitesi olarakwww.duyanlir.com sitesini öneriyormusunuz ?

Ben ilk senden duydum:)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.