Şimdi Ara

Terör yuvası Hacettepe

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Teröristler bebek katili ş.sizin posterini ve paçavralarını astı Hacettepe'nin orta yerine. Güvenlik hiç müdahale etmedi. Sadece bu kuduzların saldırılarını engellemeye çalıştı o kadar!
     Terör yuvası Hacettepe

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Biz Türkler olarak organize olmuyoruz,bunun nedeni ise Türkiye de egemen güç olmamız.Devlet müdahele etsin diye bekliyoruz,ki etmeli.Ama devlette de bu irade yok,pkk ile kol kola girmiş.Biz bu görüntüleri daha çok görürüz.
  • Şunları kaldırın desen faşist oluyorsun. Polisler de anca izlesin, güçleri anca normal vatandaşa yetiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gök Gürültüsü

Biz Türkler olarak organize olmuyoruz,bunun nedeni ise Türkiye de egemen güç olmamız.Devlet müdahele etsin diye bekliyoruz,ki etmeli.Ama devlette de bu irade yok,pkk ile kol kola girmiş.Biz bu görüntüleri daha çok görürüz.
    Bunu bir akp'liyle tartıştım adam bana "Seni uyardım" yazdı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sezar312

Ümmetçilerle boşuna tartışma,onlar İslam kardeşliği yalanına inanmış bir kere.
  • önderimiz dedikleri herif yakalaninca tc emretsin herseyi yaparim diyen katilin teki..

• quote:

Orijinalden alıntı: Commander41©

önderimiz dedikleri herif yakalaninca tc emretsin herseyi yaparim diyen katilin teki..
    ekşi sözlük
    istanbul üniversitesi'nde pkk kutlaması
    https://eksisozluk.com/istanbul-universitesinde-pkk-kutlamasi--4729395

Üniversitelere yayıldılar iyice dağ paçavraları.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Türkler maalesef günümüzde örgütlenmiyor. Bir sürü kişi uzaktan seyretti. Herkes bir olup tepkisini ortaya koysa kim ne yapabilir? 3-5 teröriste sadece birkaç kişi sesini çıkardı, onlara da kuduz gibi saldırdılar. Kahrolsun kürt faşizmi!

• Ege odtü ve İstanbul üniversiteleri içinde aynı durum var noluyo lan

• quote:

Orijinalden alıntı: icarelesswhisper

Türkler maalesef günümüzde örgütlenmiyor. Bir sürü kişi uzaktan seyretti. Herkes bir olup tepkisini ortaya koysa kim ne yapabilir? 3-5 teröriste sadece birkaç kişi sesini çıkardı, onlara da kuduz gibi saldırdılar. Kahrolsun kürt faşizmi!
    herkes tepkisini koysa cesaret edemezler ama artık umudum kalmadı ülke uyuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-61C3BA498

Ege odtü ve İstanbul üniversiteleri içinde aynı durum var noluyo lan
    Adam daha siyasete atılacak ne bu panik arkadaşlar. Akp 'nin en büyük icraatı adamlar doğuda nasıl oy alıyor zannediyorsunuz. Zengin kürtlerin hepsi Akp'li. Batıda da durum böyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kırılanhayaller

Adam daha siyasete atılacak ne bu panik arkadaşlar. Akp 'nin en büyük icraatı adamlar doğuda nasıl oy alıyor zannediyorsunuz. Zengin kürtlerin hepsi Akp'li. Batıda da durum böyle.

Alıntıları Göster
    OHA!
  • quote:

Orijinalden alıntı: kırılanhayaller

Alıntıları Göster
    Örgütlenememek ne demek? En son örgütlendiğimizde olanları gördük. Bu tiplemelerin amacı zaten bizim damarımıza basmak. Bu saatten sonra zaten bir şey de yapamayız. Anlaşmalar yapıldı. Kararlar verildi.

• Ben umutsuzluğa düşmüyorum. Her zaman vatan hainleri vardır. Uç beş teröriste böldürmem Türkiyemi! Umutsuz olan varsa Atamızın gençliğe hitabesini açıp okusun. Kolay değil, öyle hemen pes etmek olmaz.

• İTÜ YTÜ ODTÜ İÜ ve Hacettepe.Bunlar göz önünde olanlar.Diğer üniversitelerde ne oldu kim bilir.Allah bunu yapanların da buna destek olanlarında bunları şımartanlarında belasını versin.
  • icarelesswhisper kullanıcısına yanıt
    Aslında, TBMM'nin kuruluşundaki gibi, Ankara ve İstanbul'u tanımayıp sine-i millet'e dönen vekillerle yeni bir örgütlenmeye gitmek lâzım da işte. Hepsi lâfta kalıyor.

Yalnız şu an çok tekinsiz, bıçak sırtı bir durumdayız; farkındasınız değil mi? Düşman şah damarımız kadar yakın bize.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonofrhye

Aslında, TBMM'nin kuruluşundaki gibi, Ankara ve İstanbul'u tanımayıp sine-i millet'e dönen vekillerle yeni bir örgütlenmeye gitmek lâzım da işte. Hepsi lâfta kalıyor.

Yalnız şu an çok tekinsiz, bıçak sırtı bir durumdayız; farkındasınız değil mi? Düşman şah damarımız kadar yakın bize.
    Hesap günü gelecek. Allah nasip ederse her bir itten hesap sorulacak. Bunlara yol verenlerden de.

Şehitlerimizin kemiklerini sızlatan kendini bilmezler ne yaparsanız yapın, güzel günleri göreceğiz.

İt ürür, kervan yürür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bab-ı Esrar

quote:

+sonsuz. Yıllarda türk milletini uyuttular kardeşlik diye aralarında iyileride vardır yarın o iyilerin başına en küçük zarar geldiğinde apo aşkı filizlenir sana karşı döner. Bunları istisnasız tehcir edilmeli ıraka zorunlu göç yani. Bi 50-100 yıl faşit derler bize sonra kafamız rahat olur gelecek nesil bu maymun ve eşek karışımı neidüğü belli olmayan eşekle ilişkiye girecek kadar düşmüş insan bile denemeyen yaratığımsı ucubelerden kurtulmuş olurlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dBZerodealer- -- 20 Mart 2015; 22:34:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: dBZerodealer-

quote:

Orijinalden alıntı: Bab-ı Esrar

quote:

+sonsuz. Yıllarda türk milletini uyuttular kardeşlik diye aralarında iyileride vardır yarın o iyilerin başına en küçük zarar geldiğinde apo aşkı filizlenir sana karşı döner. Bunları istisnasız tehcir edilmeli ıraka zorunlu göç yani. Bi 50-100 yıl faşit derler bize sonra kafamız rahat olur gelecek nesil bu maymun ve eşek karışımı neidüğü belli olmayan eşekle ilişkiye girecek kadar düşmüş insan bile denemeyen yaratığımsı ucubelerden kurtulmuş olurlar

Alıntıları Göster
    Ekleme: Tarafsız arkadaşlar için paylaşıyorum bunları. Ona buna siz şunu desteklediniz bunu desteklediniz derler ama bakınız gezide foyaları net şekilde görünüyor resimlerde de görüldüğü üzre bdpliler ile kol kolalar.

Filmin kamera arkası görüntüleri

Terör yuvası Hacettepe

Terör yuvası Hacettepe

Terör yuvası Hacettepe

Terör yuvası Hacettepe

Terör yuvası Hacettepe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AtaOsmanlı -- 20 Mart 2015; 23:46:17 >

• Yiyorsa Gazi Üniversitesi'nde yapsınlar.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.