Bildirim
Terör yuvası Hacettepe
Samsung Galaxy S25 Ultra, Yapay Zeka(AI) Telefon, 12GB RAM, 512GB Hafıza, Titanyum Siyah, Android Akıllı Telefon, 200MP Kamera, S Pen, Uzun Pil Ömrü (Samsung Türkiye Garantili) : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DT6WQHHR
7 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Biz Türkler olarak organize olmuyoruz,bunun nedeni ise Türkiye de egemen güç olmamız.Devlet müdahele etsin diye bekliyoruz,ki etmeli.Ama devlette de bu irade yok,pkk ile kol kola girmiş.Biz bu görüntüleri daha çok görürüz. -
Şunları kaldırın desen faşist oluyorsun. Polisler de anca izlesin, güçleri anca normal vatandaşa yetiyor. -
Bunu bir akp'liyle tartıştım adam bana "Seni uyardım" yazdı.quote:
Orijinalden alıntı: Gök Gürültüsü
Biz Türkler olarak organize olmuyoruz,bunun nedeni ise Türkiye de egemen güç olmamız.Devlet müdahele etsin diye bekliyoruz,ki etmeli.Ama devlette de bu irade yok,pkk ile kol kola girmiş.Biz bu görüntüleri daha çok görürüz. -
quote:
Orijinalden alıntı: sezar312
Bunu bir akp'liyle tartıştım adam bana "Seni uyardım" yazdı.
Ümmetçilerle boşuna tartışma,onlar İslam kardeşliği yalanına inanmış bir kere. -
önderimiz dedikleri herif yakalaninca tc emretsin herseyi yaparim diyen katilin teki..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Commander41©
önderimiz dedikleri herif yakalaninca tc emretsin herseyi yaparim diyen katilin teki..ekşi sözlükistanbul üniversitesi'nde pkk kutlamasıhttps://eksisozluk.com/istanbul-universitesinde-pkk-kutlamasi--4729395
Üniversitelere yayıldılar iyice dağ paçavraları.
-
Türkler maalesef günümüzde örgütlenmiyor. Bir sürü kişi uzaktan seyretti. Herkes bir olup tepkisini ortaya koysa kim ne yapabilir? 3-5 teröriste sadece birkaç kişi sesini çıkardı, onlara da kuduz gibi saldırdılar. Kahrolsun kürt faşizmi!
Ege odtü ve İstanbul üniversiteleri içinde aynı durum var noluyo lan
herkes tepkisini koysa cesaret edemezler ama artık umudum kalmadı ülke uyuyorquote:
Orijinalden alıntı: icarelesswhisper
Türkler maalesef günümüzde örgütlenmiyor. Bir sürü kişi uzaktan seyretti. Herkes bir olup tepkisini ortaya koysa kim ne yapabilir? 3-5 teröriste sadece birkaç kişi sesini çıkardı, onlara da kuduz gibi saldırdılar. Kahrolsun kürt faşizmi! -
Adam daha siyasete atılacak ne bu panik arkadaşlar. Akp 'nin en büyük icraatı adamlar doğuda nasıl oy alıyor zannediyorsunuz. Zengin kürtlerin hepsi Akp'li. Batıda da durum böyle.quote:
Orijinalden alıntı: Guest-61C3BA498
Ege odtü ve İstanbul üniversiteleri içinde aynı durum var noluyo lan -
OHA!quote:
Orijinalden alıntı: kırılanhayaller
Adam daha siyasete atılacak ne bu panik arkadaşlar. Akp 'nin en büyük icraatı adamlar doğuda nasıl oy alıyor zannediyorsunuz. Zengin kürtlerin hepsi Akp'li. Batıda da durum böyle.
Alıntıları Göster -
Örgütlenememek ne demek? En son örgütlendiğimizde olanları gördük. Bu tiplemelerin amacı zaten bizim damarımıza basmak. Bu saatten sonra zaten bir şey de yapamayız. Anlaşmalar yapıldı. Kararlar verildi.quote:
Orijinalden alıntı: kırılanhayaller
Adam daha siyasete atılacak ne bu panik arkadaşlar. Akp 'nin en büyük icraatı adamlar doğuda nasıl oy alıyor zannediyorsunuz. Zengin kürtlerin hepsi Akp'li. Batıda da durum böyle.
Alıntıları Göster
-
Ben umutsuzluğa düşmüyorum. Her zaman vatan hainleri vardır. Uç beş teröriste böldürmem Türkiyemi! Umutsuz olan varsa Atamızın gençliğe hitabesini açıp okusun. Kolay değil, öyle hemen pes etmek olmaz.
İTÜ YTÜ ODTÜ İÜ ve Hacettepe.Bunlar göz önünde olanlar.Diğer üniversitelerde ne oldu kim bilir.Allah bunu yapanların da buna destek olanlarında bunları şımartanlarında belasını versin. -
Aslında, TBMM'nin kuruluşundaki gibi, Ankara ve İstanbul'u tanımayıp sine-i millet'e dönen vekillerle yeni bir örgütlenmeye gitmek lâzım da işte. Hepsi lâfta kalıyor.
Yalnız şu an çok tekinsiz, bıçak sırtı bir durumdayız; farkındasınız değil mi? Düşman şah damarımız kadar yakın bize. -
Hesap günü gelecek. Allah nasip ederse her bir itten hesap sorulacak. Bunlara yol verenlerden de.quote:
Orijinalden alıntı: sonofrhye
Aslında, TBMM'nin kuruluşundaki gibi, Ankara ve İstanbul'u tanımayıp sine-i millet'e dönen vekillerle yeni bir örgütlenmeye gitmek lâzım da işte. Hepsi lâfta kalıyor.
Yalnız şu an çok tekinsiz, bıçak sırtı bir durumdayız; farkındasınız değil mi? Düşman şah damarımız kadar yakın bize.
Şehitlerimizin kemiklerini sızlatan kendini bilmezler ne yaparsanız yapın, güzel günleri göreceğiz.
İt ürür, kervan yürür. -
quote:
Orijinalden alıntı: Bab-ı Esrar
quote:
Orijinalden alıntı: sezar312
Bunu bir akp'liyle tartıştım adam bana "Seni uyardım" yazdı.
Ümmetçilerle boşuna tartışma,onlar İslam kardeşliği yalanına inanmış bir kere.
+sonsuz. Yıllarda türk milletini uyuttular kardeşlik diye aralarında iyileride vardır yarın o iyilerin başına en küçük zarar geldiğinde apo aşkı filizlenir sana karşı döner. Bunları istisnasız tehcir edilmeli ıraka zorunlu göç yani. Bi 50-100 yıl faşit derler bize sonra kafamız rahat olur gelecek nesil bu maymun ve eşek karışımı neidüğü belli olmayan eşekle ilişkiye girecek kadar düşmüş insan bile denemeyen yaratığımsı ucubelerden kurtulmuş olurlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dBZerodealer- -- 20 Mart 2015; 22:34:13 >
-
-
Yiyorsa Gazi Üniversitesi'nde yapsınlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- sezen aksu pkk
- gerçek atatürk
- semerşah hangi cemaatin
- israil asgari ücret
- muhalif gazeteler hangileri
- disney plus üyelik iptali
- tf 2000
- pasaport yenileme ücreti 2025
- togg kampanya
- sıfır araba fiyatları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X