arkadaşlar merhaba bende peugeot partner 2.0 var ona sony cdx-gt616 teyp, ön kapılara sony xs-ht170sn coponent, 1 adet sony xs-l124p5b 12inçlik sub arkalara 2 adet pioneer ts-a6972e hoparlör ayrıca teybi, hoparlörü, componentları besleyecek sony xm-4s 4çıkışlı amfi ve sadece subı besleyecek sony xm-1s tek çıkışlı amfi almak istiyorum tesisat nasıl uyumsuzluk varmı? memnun kalabilirmiyim birde bu ilk tesisatım olcak şu an aracın orjinalleriyle idare ediyorum fikirlerinizi paylaşısanız memnun kalırım saygılarımla.
almşken hepsini sony al memnun kalrsın emin ol..nedense sony kendi amfisi ve hoparlörlryle faln daha iyi performans verio bnce hoparlörleride sony almalsn
seffa ustam önelikle cevabın ve tavsiyen için için çok teşekkür ederim benim kafama bir konu daha takıldı mu amfileri yukarda bahsettiğim gibi kullanırsam takacaklarımı desteklermi? sony xm-4s amfinin özellikleri; 500W Max Power 4 Channels: 50W x 4 into 4 Ohms 3 Channels: 95W x 2 + 205 x 1 into 4 Ohms Perfect for pick-up trucks & compact vehicles 80Hz High pass filter switch 80Hz Low pass filter switch 40Hz EQ Boost Line & Speaker level inputs CEA-2006 Power Compliant xm-1s amfinin özellikleri (buna sadece subı takacam); 900W Max Power 290W RMS into 4 ohms 40Hz Low Boost Switch 15Hz Subsonic Filter Perfect for pick-up trucks & compact vehicles Active Thermal Control Line Level Thru-put Line & Speaker level inputs CEA-2006 Power Compliant
quote:
Orjinalden alıntı: seffa
almşken hepsini sony al memnun kalrsın emin ol..nedense sony kendi amfisi ve hoparlörlryle faln daha iyi performans verio bnce hoparlörleride sony almalsn
sony nin komple sisteminden istediğin verimi alamazsın
arkaya düşündüğün ovaller gereksiz..
arkadaşlar acil cevabınızı bekliyorum yukarıda bahsettiğim sisteme kapasitör gerekirmi sistem 500 rms ise kapasitör ister diyorlar benim sub ve complar 440 rms ovalleri bilmiorum sierra 1.0lık kapasitöre 200 ytl istediler fiyatı nasıl yardımlarınız için şimdiden teşekkürler..