Şimdi Ara

TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023 (1831. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: berkolo88 , CCCP_34 , emocan21 , Kozsar , Kozsar
5 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 23 Misafir (7 Mobil) - 20 Masaüstü8 Mobil
5 sn
37.063
Cevap
957
Favori
2.440.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
82 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
6. Sırada  bugün en iyi #5
Sayfa: önceki 18291830183118321833
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar selamlar. Aranızda finansman (YKB Kredisi )kullanarak aracı alan var mı? Anlaşmalı YKB kredisi ile alırken de erken fiyat sabitleme yapılabilir mi onu merak ettim. Yani kredi tutarı hariç kalan yatırılarak efs yapılabilir mi?

• x-rayted kullanıcısına yanıt

Yep aynen, kendinden geçersen aracı sağa falanda çekiyor sanırım,

• amadeus99 A kullanıcısına yanıt

bunu görmemiş duymamıştım, güzel bir özellik eğer böyle çalışıyorsa, bunla alakalı döküman ya da video vs var mı acaba?

• PoNextorN kullanıcısına yanıt
  • erlck E kullanıcısına yanıt

takip ben de merak ediyorum bu konuyu

takip.

Benim de merak ettiğim bir konu, yeni de bir uygulama.

• amadeus99 A kullanıcısına yanıt

Ben 1.5 senedir o kamerayı kapalı tutuyorum ve hiçbir uyarı vermedi?

Basit otopilottayken dahi herhangi bir uyarı vermedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BTMWTMP -- 23 Aralık 2024; 16:51:9 >

Ben kullandım,

EFS yapmadım ancak süreç EFS mantığı ile ilerledi.EFS yapmazsanız sadece final fiyat teklifi gelene kadar beliyorsunuz..EFS yaparsanız süreçler erken başlıyor.

Benimde kredi kullanan(ticari) birisi var ise ödediği banka masraflarını sormak istiyorum.Aramızda kredi kullanarak araç alan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onr4249 -- 23 Aralık 2024; 17:5:11 >
  • emocan21 kullanıcısına yanıt

Yazılım, elektronik, vs. vs. vs.... bunların hepsi orta ve uzun vadede çözülebilir meseleler.

Ancak,

Malum son belli. TOGG'un ihracat konusunda hiçbir stratejisi yok. Varsa da işlemiyor.

Dünya devi, bu işi 50,60,70 yıldır yapan şirketler rekabet edemedikleri pazarlardan çıkmak zorunda kalıyorlar. 1.4 nüfusuyla dünyanın en büyük otomotiv pazarına sahip ve 40 yıldır gelişe gelişe üretim konusunda artık dünyanın en verimli ülkelerinden biri haline gelmiş Çin'de dahi BYD, Nio, XPeng, Geely, Cherry gibi üreticilerle rekabet edemeyip dükkanı kapatan onlarca üretici varken (ve bu havlu atanların her birinin yıllık satış adetleri Togg'un kat be kat üstünde) Togg'un Türkiye'de devlet zoruyla finansman yükünü vatandaşın sırtına bindirirek sattığı 5-10-50 bin araçla hayatta kalması mümkün değil.

5 sene sonra Togg diye bir şirket kalmayacak. Alanlara geçmiş olsun.

• BTMWTMP B kullanıcısına yanıt

Hakim olduğum bir konu değil hocam büyük ihtimalle tercih size bırakılmış, kapatırsan durmaz,

• İstanbuldan teslim alıp gelirken uykusuzdum. Yolda bir süre o mesaj geldi. Şarj sırasında az dinlenince bir daha uyarı gelmedi..

• dec_chaos D kullanıcısına yanıt

Redditte okuduğum kadarıyla, esneme ve sık göz kırpma varsa uykun olduğunu anliyormus.

Bizim volvoda da var ancak volvodaki sık ve abartılı direksiyon düzeltmesi yaparsan uykun olduğunu anlıyor.

Yöntemleri farklıymış.

• quote:

Orijinalden alıntı: onr4249

Ben kullandım,

EFS yapmadım ancak süreç EFS mantığı ile ilerledi.EFS yapmazsanız sadece final fiyat teklifi gelene kadar beliyorsunuz..EFS yaparsanız süreçler erken başlıyor.

Benimde kredi kullanan(ticari) birisi var ise ödediği banka masraflarını sormak istiyorum.Aramızda kredi kullanarak araç alan var mı?

arkadas kuveytturkten ticari krediyle aldi. 36 ay, bi taksit 94.932,68 TL

masraf olarak

20.589,44 -> nakdi finansman kullandirim ucreti

5.072,81 -> yenileme tahsis komisyonu

• qmerdesign kullanıcısına yanıt

Tamamına kredi kullanmış olsa gerek,

YKB de Kredi Tahsis Ücreti + Rehin Tesis Ücreti + Taşıt Kredisi kullandırım Ücreti + EFT Ücrei alındı.(Toplam 14 Bin tl)

• Maşallah bu aracın ikinci eli sıfırından pahalı. Millet keyfine satılığa koyuyor herhalde. İkinci eli çok mantıksız.
  • MKAV M kullanıcısına yanıt
    Tesla alıp üzerine kâr edip togg alınabilir ama tersi mümkün değil...

Doğru tercih yapmanın gururunu yaşıyoruz ama geçenki togg deneyimi sonrası tesla satıp togg alma fikrim hiçbir zaman olmayacak
  • QRX kullanıcısına yanıt

Zaman nakittir diyen için mantıklı aslında , malum 2 3 ay teslimat süresi var bu süre zarfında ötv artar mı falan diye stresse girmekten iyi :)

• onr4249 kullanıcısına yanıt

aynen onu yazmamisim, 1.782.635,20 TL finansman tutarı (model y sr, sadece siyah renk ekletilmiş)

Evet, ben kullandım ve EFS yaptım. Kalan tutarı siz yatırıyorsunuz. Sistem gereği yapı kredj çektiğıniz tutarı otomatik Tesla’ya gönderiyor. Şubeye gitmeden, telefonla arayıp hallediyorlar hemen.
  • BTMWTMP B kullanıcısına yanıt
    Benimde görüşüm öyle. Siyasilerin seçim propagandasından başka birşey olmallıydı. Bu kafayla bu noktalara gelmesinin tek nedeni faizini bizim ödediğimiz kredi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edanis -- 24 Aralık 2024; 8:37:44 >
  • 
Sayfa: önceki 18291830183118321833
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.