Hocam her malın bir alıcısı vardır doğru fiyat ile. Örnek veriyorum Mercedes’in aynı yıl model makyajlı olmayan kasasını 200 300 bin aşağısına almak isteyen çıkmıyor mu? Ben alıp 1 kaç yıl kullanıp sonra gücüm yeterse o anki piyasa fiyatına satıp model 3 veya yeni kasa y alırım diye düşünüyorum. Zaten bu araçlarda araçdan çok yazılım önemli. Yazılım altyapısı donanım da bildiğim kadarıyla y, yeni y ve 3’de ortak. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (1878. sayfa)
-
-
Bu aracın İos'a benzemesinin ve benzetilmesinin sebebi de bu yeni sürümü çıksa bile yazılım her türlü araçlarda destekleniyor, bu konuyu atlamamak gerekli. İnsanların şuan ki düşüncesi bu yeni kasa çıkıyor eskiler çöp kimseye satılmayacak öldük bittik.
-
Porsche macandan güzel olmuş 7 milyonluk araçdan sınırsız param olsada şahsen gidip bunu alırım göze hemen hoş gelmemesi bilerek yapılmış tasarım oyunu olabilir tasarım eskimesin diye BMW tasaramları gibi robocop gelecekten geliyor….Kadran olmaması kokpit çok boş geliyordu şimdi öbür arabalara bakınca gereksiz göz yoruyor
YOUCARyoutubeThe 2025 Tesla Model Y is here, and it’s more innovative than ever. This electric SUV showcases a bold, futuristic design paired with advanced engineering to deliver unparalleled performance. With enhanced aerodynamics, cutting-edge battery technology, and Tesla’s legendary efficiency, the Model Y offers an exceptional range of up to 719 km per charge. The sleek redesign includes refreshed lighting elements and a reimagined interior featuring a minimalist dashboard, upgraded materials, and a rear passenger touchscreen for ultimate convenience. The Model Y continues to dominate the EV market with its blend of luxury, innovation, and sustainability. Tesla has equipped the 2025 Model Y with state-of-the-art safety features and the latest updates to Autopilot, ensuring a secure and effortless driving experience. From its class-leading acceleration to its spacious, tech-forward cabin, the Model Y sets a new benchmark for electric SUVs. Whether you’re commuting in the city or embarking on a long road trip, this electric powerhouse offers versatility and style. The 2025 Tesla Model Y isn’t just a car—it’s a statement, driving the future of sustainable mobility. Don’t miss out on this game-changing electric SUV. Do you like it? Comment, like, dislike, share! – Follow us: https://www.youtube.com/channel/UCW2OUlFrrWiZvSsZRwOYmNg ✅ Source: Teslahttps://www.youtube.com/watch?si=w_v0uV569g024b3b&v=nvmBh85SZH8&feature=youtu.be
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Önceki kasa Japon Amerika iç mekanları vasatlığındaydı bu araçta iç mekan olarak hem minimalist hemde alman kalitesi olmuş minimalist tasarıma gözüm alıştı heralde Juniper alırım öbürüne gerek yok para vermeye param olsada. mesala model 3 mü Taycan mı desen taycan Porsche onda dnsı var o ayrı dünya
Doğrudur işte sattım aracımı şuan ikinci el olması gereken fiyat olsa aşığadan alırım yenisi çıktımıda zarar etmeden satardım yüzde 10 dan Juniper gelirse mantıklı değil bekleyip riske almak karlı.Yeni kasası gelicek BMW de liste fiyatının 500 aşasına sattım bunda öyle bişey yok ama Juniper yüzde 10 gelirse olabilir.
Eski kasada beyaz çirkindi juniper ile bu durum kalkmış
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hayır aynısı gelecektir
Zes'i protesto etmek için evime 600 metre uzaklıktaki Migros'ta bulunan miggo(7,5 TL) AC şarjı kullanılmaya başladım. Ac istasyonda kendinden kablo olması büyük nimetmiş. Kablo ve soket inanılmaz hafif, kablo serme toplama eziyeti de yok. Umarım ki bütün ac istasyonlar bu şekle döner.
Kadın ve yaşlı kullanıcılar için neredeyse 5kg gelen dc şarj başlığını yerleştirmek zor olduğunu düşünüyorum. Hele kablo serme toplama eziyetmiş onu anladım.
Mevcut model y üretimde olduğu sürece yeni kasayı Türkiye'ye özgü donanım-fiyat regülasyonu yapacaklarına ihtimal vermiyorum.
Eğer ki eski kasa Üretimden kalkarsa AB pazar talebine göre Türkiye için birşeyler yaparlar diye düşünüyorum.
Ötv matrahının takılsa bile mtv avantajı ile her türlü tercih edilebilir benim açımfan
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bende uzun yolda zorunda kalmazsam asla kullanmayacağım, tepki göstermezsek durum vahim,
Tesla şu işe düzgün girse keşke. Zes ayrıca özellikle şehir içinde söylediğine göre en düşük kw'yi veren firma,
Volti spiral kablosu var alırsanız bu sorundan kurtulursunuz.
Tepki gösterdik sildik uygulamayı
Seferberlik başlasın herkes uygulamayı silsin görün bakın eskisinden bile ucuza verecekler...
Vestel'in Allahı Peygamberi yok ki
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu belirsizlik ortamı çok kötü. Ne olacağı belli olsa ona göre bir yol çizsek. Gözümüz kulağımız berlindeki fabrikadan gelecek haberlerde.
Vergi matrahının güncellenmeme gibi bir şansı yok. 200-300 yukarı çıkarırlar yakın zamanda. İşin içinde togg var çünkü.
Ne haberi gelecek Berlin’den hocam ?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Berlinden gol haberi :)
tesla'nın juniper sr'yi yüzde 10'da tutmak için ekstra uğraşacağını sanmıyorum. Asya ülkelerinde yeni model zamlı satışa sunuldu. onun haricinde araç en erken haziran ayında belki daha geç gelecek. o zamana kadar dolar da çok büyük ihtimal yükselecek. yani ben yüzde 10 ötv diliminde bu aracı satıyorum demek zam yapmayı geçtim bugünkü kârdan bile daha az kazanmak anlamına geliyor.
mevcut matrah devam ederse yüzde 40'tan getirir. belki de sr getirmez. 2024 yılında toplamda 11 bin adet satan bir pazar Türkiye. Dünya çapında ise 1 milyon adetleri görüyor model y. pastanın çok küçük payı bizim burası. bu sebeple ben yüksek fiyatla getiriyorum, alan alır düşüncesinde olacağını düşünüyorum. ha matrah değişirse çok daha rahat bir fiyatlandırma yapıp istediği gibi piyasaya sokar
Test ettiniz mi hocam ? Ben kullandım süspansiyon biraz sert geldi ama zaten onu biliyorum. Birde rejen orta seviyede kullandım. Fren ihtiyacı neredeyse olmadı. Yalnız fren pedalı aşırı sert sanki hava yapmışta tutmayacak hissi vardı. Hepsinde mi öyle test aracında mı sorun var anlayamadım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Rejeneratif frenleme nin seviye ayarı mı var?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X