Şimdi Ara

TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (1880. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
14 Misafir (1 Mobil) - 13 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37.989
Cevap
981
Favori
2.485.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
82 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
29. Sırada  bugün en iyi #8
Sayfa: önceki 18781879188018811882
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bu dediğiniz pek mümkün değil hocam, önceki mesajımda belirttim TR için çok ayrı bir evrak süreci oluyormuş motorla ilgili yazılımla kıstık hadi satalım bizim motorumuz bu şekilde olmuyormuş. Bürokrasi süreci oluyormuş işin içerisinde.

• spentime kullanıcısına yanıt
    Hepimiz için hayırlı olsun inşallah 🙏🏻
    Benim bu mevcut model için içim rahat artık. Yenisi de ilerde bakarız hehe

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • burki_rock kullanıcısına yanıt

Tabi ki, isteyen bekleyebilir tercihler herkese göre değişebilir risk algıları da değişir, ihtiyaç durumları da değişir. Sonuçta imkanlar ileride el verir yenisine geçilir bakılır başka model üretir o alınır. :) Her şeyin varken sağlığın yoksa, her şeyin varken zamanın yoksa, her şeyin varken sevdiklerin yoksa, o her şey kocaman hiçbir şeydir :)

• Güneşi 7 kata kadar daha iyi yansıtıyormuş yeni camlar.

Çok iyi dedin valla. Sağlık ve sevdikler iyi olsun da gerisi bir şekilde çabalayınca geliyor. Eeee bu zaman nasıl geçecek? 😅

Bürokratik işlemlerin en azından bir kısmını önceden hallederler diye düşünüyorum. Ama her halükarda 4. çeyrekten önce geleceğini sanmam.

En heyecanlı kısım bu işte beklemek :D Uygulamasını indirerek ruhsat kimlik bilgileri adımını da tamamlamayı unutmayın hocam temsilciniz zaten size pazertesi sabah ulaşır yüksek ihtimal oda bunu belirtecek.

• Hobar kullanıcısına yanıt

Berlin de üretim başlar ve banttan arabalar düştüğünde başlar gibi duruyor. Dediğiniz gibi 4. çeyrek ve 2026 başı gibi TR'de görürüz gibi yeni kasayı. Benim bu işte en çok merak ettiğim konu TOGG fiyatı ne olacak, bence bu işin belirsizliğinin büyük kısmını TOGG çözecek gibi duruyor  

Yaptım bile 😅

Heyecanlı kısım valla.
    İlk aracım Fiesta’da da böyle beklemiştim, diğer iki aracımda beklemedim, o sebeple o ilk araçtaki heyecan var.

Bakalım nasıl olacak.

Sarj konusunda çözümünüz nasıl olacak hocam sizin o konuda bir düşünceniz var mı? Benim kapalı garajım olduğu için kendime özel bir sistem kurdurmayı düşünüyorum. Bu 1 haftalık süreçte edindiğim tecrübe ile DC sarj konusunda baya cepten yakıyor   bizim burada 1.85 olunca fiyat evden sarj etmek çok avantajlı duruyor.

Balkondan sallıycam şarjı, alt katta evim haha. Şöyle sağlam bir kablo lazım ama. Üzerinden araç geçse dahi sıkıntı olmayacak cinsten. Evime çok yakın E-şarj var, Zes e sıcak olmasam da Zes ve Watt da çok yakınımda var. Ev şarjı işi 5000 kW muhabbetiyle üzebilir gibi geliyor. O sebeple arada evde arada dışarda şarj planlıyorum. Herhalde 1 full evde 2 full dışarda yapsam beni kurtarır gibi 1 ay.

WAT ile sarj ettim erka çarşıda 10 TL civarı, Zes ve E-sarj'ında o fiyatlardan geri yanı yok bizim bu bölgede en ucuz Trugo oluyor 9,60 ile, ek olarak şehrimiz zaten küçük 5-10 km mesafeler olduğu için dur kalk çok oluyor şehir içinde TOGG ile baya bi dolandım veriler nasıl çıkacak diye şu şartlarda TOGG 15-16 kw indirdim ısıtma açık şekilde, çünkü bölgemiz çok dur kalk trafike sahip ve bayır yokuş az ondan dolayı ortalama 270-300 görür rahatlıkla sr şehir içi kış vakti. Yaz vakti dahada artacağını düşünüyorum.

Ben de aynı düşüncedeyim. Zaten Eskişehir en sık gittiğimiz yer. Orası da farklı değil. Trugo sera avm de var. Oraya gittiğimde de direkt takarım ya hiç kasmam. Benzine bugün İstanbul git gel 2000 verdik. Kıyaslanamaz ya elektrik ile. Wat nasıldı hız vs olarak?

Oradaki cihaz 120 kw sahip 80-87 basıyor, trugo sera da 180 ondada 147-150 kw gördüm. En güzeli Trugo

Siz büyük ihtimalle zaten güncellenmiş süspansiyonlu aracı continentaller ile alacaksınız,

Asil sıkıntı hankooklar, değişim yapanların şikayetleri aniden bitiyor,

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @Lion2334 merhaba, 7sinde uludağ geldim sr benim de, crossclimate 2 var 4 mevsim lastik. yağış yoktu, yollar rahattı ama özellikle bol karlı buzlu otoparklarda lastiği denemek için sürdüm çok rahattı, kış lastiğiyle daha da rahat olur. zincir yoktu ama ne olur ne olmaz diye kar çorabı bagajda duruyodu, belki öyle yapabilirsiniz.

@amadeus99 hocam bu arada telegram grubunda lastik çok hızlı gidiyor satmayı düşünüyorsanız sahibinden yerine orayı deneyebilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qmerdesign -- 12 Ocak 2025; 10:52:59 >
  • amadeus99 A kullanıcısına yanıt
    İnşallah öyle olsun. Buna rağmen dediğim gibi yazıda da kötü değildi yani…

• qmerdesign kullanıcısına yanıt

Yok hocam uğraşamam ben onunla, 2 sene falan kullanılır yeni lastiğe geçerim, benim kullandığım yollar zaten düzgün olduğu için sıkıntı yaşamıyorum, teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 12 Ocak 2025; 10:12:23 >
  • amadeus99 A kullanıcısına yanıt
    Yeni araçla gelen continental lastiğin tam lastik model adı nedir? Kendimiz dışarıdan satın alabiliyor muyuz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Premium contact 7 diye biliyorum ama emin değilim hocam,

• 
Sayfa: önceki 18781879188018811882
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.