Şimdi Ara

TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (1881. sayfa)

6 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 19 Misafir (9 Mobil) - 15 Masaüstü10 Mobil
5 sn
38.588
Cevap
1.001
Favori
2.521.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
86 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 18791880188118821883
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hayırlı olsun hocam :) en kısa zamanda aracınıza kavuşursunuz umarım. Ben de bugün sipariş vermeyi düşünüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • furu11 F kullanıcısına yanıt
    Sizin için de hayırlısı olsun inşallah. Bakalım öyle böyle derken doğru tercih yaptığımı düşünüyorum. ☺️

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Wall connector fiyatı alacağım yarın servisten. Daha önce fiyat alan var mı ? İnternette fiyatları yüksek sanki servis daha ucuza veriyormuş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • PPF kullanan arkadaşlar yorumlarını yazabilir mi? Çok kararsız kalınıyor. Maliyet bir yandan, orijinal parçaların sökümü, kalibrasyonu, yıkatması,2 yıl 10 yıl ömür vs. vs. olumlu, olumsuz yorum yapabilir misiniz?

• 21.500 tl demişlerdi 1 hafta önce

• ukarinca U kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam

• Yok işte. Bu aşamada yani kontroller/dinamiklerde rejeneratif frenleme seviyesini ayarlama yok bende. Belli bir tarihten sonra kaldırdılar veya benim bulamadığım başka bir yere aldılar demek ki.

• Benim pek uygun olmayacak wallconector ya, ev prizi ile şarj deneyeceğim ilk etapta. 21.500 iyi bu arada.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • burki_rock kullanıcısına yanıt
    Sadece 21500 ile bitmiyor hocam onun haricinde 10 bin ekstra tutuyor parçalar işçilik vs. 30 civarı biter kurulum. Benim yerim müsait kısmetse wall connector düşünüyorum. Trifaze var zaten

Hocam benim sitenin altyapısı uygun değilmiş, almadım wall connector, direk fişe takıp şarz ediyorum günlük %25 şarz harcadığım için akşam takıyorum 5 6 saatte doluyor, çok da önemli değil wall connector.

• compactdisc kullanıcısına yanıt

Cok basit aslinda mantik, sayet gidip bayiden parasini verip hemen alamiyorsaniz yani arz talepten dusukse o urunun fiyati yukselir. Maalesef ulkemizde reis gercegi var, bir geceyarisi operasyonu ile OTV ler yukselse su anda kaporasini verip 1866 ye alacagi arac olacak 2300/2500 civari bir fiyat. Riske girmeyip 100 bin fazla verip aliyor bazilari. Yanlis gormediyse 1930 a SR var sari sayfalarda. Araci alirken de sizin son odemenizle araci almaniz arasinda 15-20 gunluk bir zaman dilimi var. Zaten faizi de dusunursek aracin maliyeti 1900 lerin ustune cikiyor. Alinir o fiyata beklemek istemiyorsaniz tabi,

Evden şarj için cihaz baktınız mı?

• wwtr W kullanıcısına yanıt

Ben yaptırdım,

Yer seçimini araştırıp seçtim,

Seçim yaparken fiyat olarak makul uygulama olarak yeterli kaliteli iş yapar yer seçtim.(Bu konuda yapılan işi az çok kendi sektörümden biliyordum)

Yapılırken de işin başında durdum.

Yapılana kadar gerek olup olmadığını düşünüp durdum.Yaptırdiktan sonra pişmanlığım olmadı memnunun.

Yapılan işçilik ve çalışan arkadaşların diyaloğu beni memnun etti.

Kalibrasyon 3 gündür sorun yaşamadım.Orta direği dahi yaptırdım.Sorun okursa söker geçerim.

Gövdede bir sorun yaşanmadı.Sokulen plastik aksam kolay söküldü takıldı.Parca sökmeye mesafeliydim.Soken takan işi bilince sorun olmuyor.

Malzeme konusu araştır araştır aynı...Hepsi ppf TPU.Benim düşünceme göre 5 yıllık garantisi olan ürün yeterli...Yapan yer de işçiliğinin arkasında duruyorsa sorun olmuyor.

Yıkama henüz yapmadım ancak kapı içerisine doğru kıvırma yapıldığı için sorun olacağını sanmıyorum.

Kenardan kenara kesilmiş bir Mercedes gelmisti.Sahibi ilk yapılan uygulamayı beğenmemiş (başka bir yerde yaptırmış) kenardan kenara bir kesim ile uygulama yapılmış o araçta atma olmadıysa sorun olacağını sanmıyorum.

• wwtr W kullanıcısına yanıt

Merhabalar ben bu PPF mevzusunu önceki sıfır aracıma yaptırdım Stek markaydı, taş geldi ppf yırttı ve boyayı kazıdı bunla ilgili üretici firmayla görüşme yaptım bana saçma sapan yok taş çapraz gelmiş sivri gelmiş arabaların arkasından yakın gitmeyin gibi saçma sapan şeyler söylediler ve değişim yapmadılar. Uygulattığım bayi yakın tanıdığımdı ondan dolayı kendisi ücretsiz olarak kendinden değişim sağladı. Bana biraz saçma gelmeye başladı o süreçten sonra bu ppf mevzusu.

Hayırlı uğurlu olsun şimdiden. Ben yeni kasayı bekleme konusunda kararsızım. Tesla'dan Avrupa ve Türkiye için resmi açıklama gelmediği için bir kaç youtuber videosu izlemek zorunda kaldım. biri haziran sonunda biri 2025 sonu 2026 başında gelebileceğini söyledi. iyice kafamı karıştırdılar. Açıkçası ben de hemen gelmesini ihtimal dahilinde görmüyorum, ciddi talep olacak ve üretim bantları öncelikle o taleplere yetişmeye çalışacak düşüncesindeyim. Sonuçta TR'ye özel bir SR yapmak zorunda kalacaklar yine...

10 yıllık golf 7 aracımı satıp mevcut kasaya geçecektim. Beni 1 sene daha rahat idare edebilecek bir araba sonuçta. Bekleyip yeni kasaya geçme düşüncesi beni çok cezbetmeye başladı. Yeni kasa geldiğinde bugünkü SR değerinde çıkarsa (yani çıktığı tarihte bugünün 1.860.000'i) , izlediğim youtuber'lar %10-15 değer kaybı ile yenisine geçme ihtimalinden bahsediyorlar. Şubat ortasına kadar resmi açıklama gelir biz de yolumuza bakarız artık. Keşke VIN atanmadan kapora iadeli iptal seçeneği mevcut olsaydı. Ya da tesla diğer ülkelerdeki gibi aracın binde beşi kadar kapora isteseydi. TR şartları işte...

• monolithic M kullanıcısına yanıt

Bende şuan siz gibi golf 7,5'dan geçiş yapmak için şuan ki kasanın siparişini verdim bende çok kararsız kaldım, elimizdeki kasa eskiyeceği için bir çok kişiyle görüşme yaptım. Tesla ekibi de şuanda ne olacağını bilmiyor TR için yeni kasa gelebilir bu yıl sonu ama Türkiye vergi dilimine özel SR gelir mi o belirsiz diyorlar eğer ki gelirse bile şuan ki fiyatta kalır mı o apayrı bir konu diyorlar. Şuan ki durumda ileride eğer fiyat artacak durumu olursa ve o fiyatı karşılayabilirseniz tabi bekleyin yanıtı geliyor ama ben karşılayamam şuan ki kasaya göre param var derseniz alın diyorlar. TOGG fiyatını bence bekleyin, belki devlet matrah değiştirebilir belki farklı senaryo dönebilir bence bu işin gidişatını TOGG belirleyecek gibi duruyor o dilim için.

• spentime kullanıcısına yanıt

ben de geçen hafta kaporasını verip sipariş geçtim. neredeyse aynı durumdayız. ben %51 kapora yakma eğilimindeyim ama sonuna kadar bekleyeceğim, illa ki tatmin edici veya kesin karar vermemizi sağlayacak bir açıklama gelecektir. sizin önümüzdeki süreçte ne yapacağınızı merak edeceğim için takipte olacağım. :)

• x-rayted kullanıcısına yanıt

LR ve P lerde var ayar

• monolithic M kullanıcısına yanıt

Ben bir kaç tanıdığım vasıtası ile Berlin fabrikasında çalışan bir kaç arkadaşın mail adresini buldum ve onlara mail attım Berlin bant durumunun ne olacağı ne zaman yeni kasaya geçeceği alakalı ek olarak bazı Youtuber tabir ettiğimiz arkadaşlar şase de değişti belirli yönden diyorlar eğer şase değiştiyse Berlin fabrikası bant üzerinde yine bir değişiklik yapılması gerekiyor. Şuan ki durumda çok fazla bilgi kirliliği var ama sonucun netliğini bence TOGG ortaya koyacak tesla da onun arkasından gidecek. Şuanda Tesla'nın o dilimde en büyük rakibi TOGG, TOGG'un ise Tesla  Güncelleme gelirse mutlaka buradan tekrar bilgi sağlayacağım. Ama kaporayı yakma eğiliminiz varsa Kredi olayı ile yakın bir kaç kişiden bu yanıtı aldım ben kredi deneyin çıkmazsa geri alırsınız demişlerdi, ne kadar doğru bilmiyorum.

• spentime kullanıcısına yanıt
    İptal edenlerin sırası bize geçer mi

• 
Sayfa: önceki 18791880188118821883
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.