TOGG çalışanları da aksine Kasım ve Aralıkta teslim alanlara sürekli zam gelecek bunlar son fırsatlar diyerek millete söylemiş durmuşlar. Geçen gün Togg çalışanını gördüm onunla muhabbet ettim T10F nisanda geliyor testlerini yaptık bir kaç ufak detay kalmıştı demişti yüksek ihtimal fabrikanın bakımı bence T10F bandı ile alakalı. Ek olarak şu konuda var Aralıkta sipariş verenlerin yarısını iptal etmişler zam olmayacak olsa neden iptal etsinler ki? Tesla'da ve TOGG da olduğu gibi sözleşmesinde her han tek taraflı olarak sözleşmeyi fesh etme hakları vardı. Eğer iptal etmeselerdi o kullanıcılara aynı fiyattan ve aynı kampanyadan vermek zorunda kalacaklardı. |
TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (1883. sayfa)
-
-
Yapamazlar gümrük birliği anlaşmasına aykırı olur, yapabilseler şimdiye çoktan yaparlardı %10 ile Tesla satan Şimşek tırnaklarını kemiriyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
393 ile başlar, kullanım süresi ve km.ye göre zamanla azalır.
Pil yıpranması dedikleri olay neticesinde menzil kaybı yaşanıyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sayaçta 3 fazlı yazıyorsa trifaze olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canlee89 -- 12 Ocak 2025; 16:32:13 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hiç anlamıyorum işte saç nerede? 😅
İptali ondan vermediler, kredi limitleri doldu bankaların. Aynı zamanda fabrika yetiştiremedi ve t10f adımının atılma zamanı geldi. Zam gelecek der hocam, markete git mesela orada çalışan da der, teknoloji marketteki adam da der, satıcı ağzı bu malum. Togg 2m desin satışları yarı yarıya kesilir
Fiyat olarak öyle diyip kredi kampanyası yok ya da var ama miktarı 200-300 derlerse Aralık ayının onda biri bile kadar sipariş alamazlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yok tabii ki ya kredi kampanyası diyerek sattılar hep ve benim de o tarafta aklımı çelen bir miktar o oluyordu aslında faizi o rakama yüklediklerini bile bile.
Togg kredi kampanyasını bitirip yada azaltıp araç fiyatını aşağı çekebilir. Buda teslanın önüne geçmesini sağlayabilir ki zaten satışlarda en çok satan elektrikli araç.
Ben de herkesin düşüncesinin aksine buna benzer bir hamle bekliyorum. 200-400k sıfır faizli kredi diyip aracı 1.7 seviyesine çekecekler. Zam yapmadı diyor insanlar da neye göre zam yapacak? Kurlar ortada, satışları iyi, bu durumda neden zam yapsın ayağına sıkmak için mi? Zam yaparsa satılacak düşüncesi oluşacak bence medyada da.
Togg zam yapmayabilir ama diğer firmalar zorlayacaktır zam yapmaya. Ülkedeki çoğu sektör ve zenginler malum partinin elinde onlar taşmı yesin yani. Her zaman ki gibi tekel sistemlerine devam edecekler. Halkın düşünülmediği son 5 yılda apaçık ortada artık. Ben matrah böyle bırakıp yüzde 10 pek araç kalmayacağını düşünüyorum. Ama bu 3 ay sonra olur bilinmez. Dolar arttımı zaten direk yükselecek.
-
İçten yanmalılarda 2.5 yıldır matrah artmıyor. Matrah artışı bekleyen arkadaşların bilgisine.
Uzun süredir aynı fiyatta, bu enflasyon ortamında Aralıkta son fırsatlar diyip ocakta fiyat düşeceklerini sanmıyorum. Fiyat aynı kalıp krediyi düşürürler gibi geliyor bana
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Neden gelsinki elektriğe teşvik olmalı zaten çağ dışı motorlara değil.
Katılıyorum. Umarım öyle olur.
gün AC şarj ile %16 kalan bataryayı şarj ettim.Toplam 5:45 saatlik şarj ile am dolu hale geldi. 327 TL lik bir ödeme çıktı.
İlk AC şarj deneyimimdi. Artık şehir için kullanımlarım için DC şarj zorunluluğu hissetmeyeceğim.Eğer evden şarj imkanım olsaydı şahane olurmuş.
Akşam şarja bağlasam uyumadan batarya dolmuş olacak....Ya da yatarken bağlasam sabah dolu batarya ile devam....
-
Hocam hayırlı olsun , balkonunuzdaki prizden araca kadar ne kadar kablo mesafesi var ölçtünüz mü , blue adaptör vs nasıl bir altyapı ile yapacaksınız , planlarınız gerçeğe dönünce yazarsanız sevinirim , benzer durumdayım 1.kat balkondan sallamayı düşünüyorum ev alırsam.
-
Her kalemine %43 tek seferde zam yapan yönetim neden matrah arttırmıyor
Az çakal değiller
Bence adam geceleri uyumuyor (hâlâ nasıl %10 ötv ile araç alabiliyor bazıları)
Sağol bilgilendirme için
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X