Şimdi Ara

TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (1887. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: B.YEKE , Marabna , Lucis , gladiator947
4 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 15 Misafir (6 Mobil) - 11 Masaüstü8 Mobil
5 sn
37.963
Cevap
980
Favori
2.482.676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
82 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
4. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 18851886188718881889
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Juniperle ilgili olumsuz haberler okudum bugün. Sr ların 2026 da geleceğini söyleyenler var. 1 yıla kim öle kim kala.
    3.5 milyona 50 bin mtv li long range filan getirmeyi planlıyorlarsa hiç getirmesinler bence.
    Önümüzdeki günlerde olay daha netleşecektir. Her kafadan bir ses çıkıyor şu anda.

Bekleyelim bakalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hirikus -- 13 Ocak 2025; 19:47:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hirikus H kullanıcısına yanıt
    Yarın Almanya fabrikada üretime başlıyormuş. O kadar geç kalacağını düşünmüyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • burki_rock kullanıcısına yanıt
    Evet ben de görüştüm. Teslimattan 7 gün once kesilebiliyormus en erken.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • mbkaynar M kullanıcısına yanıt
    LR ilk teslimatlar bizim gibi Almanya'dan teslimat yapilan Tayvan'da Haziran ayında olacakmış. SR için de sene sonu normal bence.

• mbkaynar M kullanıcısına yanıt

Yarın üretime başlanacaksa teknik detayların ve üretim planlamasının belli olması gerekmiyormu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hirikus -- 13 Ocak 2025; 20:24:14 >
  • hirikus H kullanıcısına yanıt

Kapora falan yakmayin. Iptal etmek icin son asamada krediyle odeme basvurusu yapin. Kredi islemleri sirasinda sorun olursa otomatikman iptal edilecektir. Seve seve odemek zorunda kalirlar o zaman kaporayi.

• compactdisc kullanıcısına yanıt

Malesef duyumlar bu yönde. Youtuberlardada bu görüş hakim. Kötü oldu bu

• ogulsev O kullanıcısına yanıt

Yok ben başvuru yapmadım hocam. Juniperi bekliyorum. Teşekkürler yorumunuz için faydalanan bir arkadaş olabilir.

• Space-Dye Vest S kullanıcısına yanıt
    Sadece lr açacaklarsa satışa boşa iş olur. 3-5 tane anca satar ayda. Ben sr’nin aynı anda açılacağını düşünüyorum.

• mertshop kullanıcısına yanıt

Evde Tek faz kablo max 19A taşır. Buda 4kWh yapar.

• quote:

Orijinalden alıntı: berkolo88

Randevumu 2 gün önce uygulama üzerinden aldım. Hem kronik suspansiyon sesi hem de arka bölümden gelen trim sesleri için. Randevu Saat 12:00 olmasına rağmen erkenden aldılar. Test sürüşüne çıktık. Gerekli yapılacak aksiyonlar anlatıldı. Sonrasında kısa bir sürede hallettiler. İşçiliklerinden çok memnun kaldım. Sanki yeni bir araca biner gibiyim. Ayrıca bir yıkama kodu hediye edildi. İstanbul için bence yine servis tarafı çok iyi gidiyor. Umarım diğer şehirlerimizde de aynı şekilde devam ediyordur. Herkese sevgiler,

Alıntıları Göster

Ne yapıldığını yazarsan anlayabiliriz seni, neyi tamir nasıl ettiler...

• Sitede oturuyorum, daireme ait otopark yeri yok. Siteden çoğunluk izni almadan, kapalı otoparkta bulunan elektrik panosundaki kendi sayacımdan monofaze olacak şekilde bağlantı kurabilir miyim yasal olarak? Yoksa bunun için de izin almam gerekir mi?

Elektrik faturamdan baktığım kadarıyla;

Sözleşme bağlantı gücü 6.71 kw

Kurulu güç 11,18

e sahibim. Bu durumda monofaze olarak 6.71 ile şarj edebilir miyim?

• thebaboli kullanıcısına yanıt
    Benim site yönetimi müsaade etmedi. Ciddi tartıştık ama sonuç alamadım.

• thebaboli kullanıcısına yanıt
    Kendinize ait yeriniz yok ise, site sakinlerinin %50 sinden(%80 de olabilir, yönetmeliğe bakmayalı baya zaman oldu.) izin almanız gerekiyor.

Monofaze 4kw a kadar sağlıklı olacaktır. Fazlası daire ile birlikte kullanıldığında sıkıntı yaratabilir.

• vs-fb kullanıcısına yanıt

Kendimize ait yer varsa çoğunluğun izni gerekli mi?

• vs-fb kullanıcısına yanıt

Yanlış bilmiyorsam mevzuat kendi yeriniz varsa ve orada elektrik bulunuyorsa izne gerek yok, kendi yeriniz yoksa kendinize ait şarj istasyonu için yüzde 50 diye biliyorum. Lakin monofaze veya trifaze ayrımı var mı burada onu bilmiyorum.

• Merhaba,

Model Y almayı düşünüyorum ve araştırmaktayım, size birkaç sorum olacak;

Hız sabitleme "mevcut hız" olarak seçili olmasına rağmen biryerlerden (levha ya da navigasyon datası) hız limiti algılayıp set edilen hızı düşürüp yavaşladığı doğru mu? Bu sık sık olan birşey mi?

3 şeritli bir yolda hız sabitleme açık orta şeritte giderken sol şeritte daha yavaş giden bir araç varsa devam edip geçiyor mu yoksa soldaki araca göre hızını mı yavaşlatıyor? Yani hız sabitleme aktif iken hiçbir şekilde sağdan geçmiyor mu?

Manyetik alandan dolayı başağrısı şikayetiniz oluyor mu özellikle uzun yolculuklarda.

Klimayı iç hava sirkülasyon moduna aldığınızda belli bir süre sonra kendiliğinden dış hava moduna geçiyor mu? (bunu malesef birçok yeni araç yapıyor, olmadık zamanda dış havayı açıyor ve içerisi egzoz dumanı doluyor)

Elektrikli bel desteği yeni vag araçlardaki gibi pnömatik ve araç çalışmazken sönen tiplerden mi yoksa ayarladığınız şekilde kalan elektro mekanik tip mi?

Direksiyon sertliği ayarlanabiliyor mu? düşük hız ve manevralarda yeterince hafif mi?

Teşekkürler.

• 2025 in ilk ayı dolmak üzere tesla hala 2024 kodlu güncelleme yolluyor.

4,5 GB çekti hala bitiremedi.

Minör düzeltmeler

2024.45.32.1

• serbag S kullanıcısına yanıt

Kendinize ait işaretli yeriniz var ise kat maliklerinin çoğunluğunun iznine gerek yoktur. Yetkili bir elektrik mühendisi tarafından çizilen tadilat projesiyle gerekli altyapıyı kurulabilir. Burada önemli bir nokta var, bina yönetiminden hattın nereden gideceği konusunda onay almanız gerekiyor.

• serbag S kullanıcısına yanıt
    İzin konusunda sıkıntınız olmaz sadece gerekli teknik özelliklere sahip olup olmadığını site yada bina yönetimi kontrol eder.

• 
Sayfa: önceki 18851886188718881889
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.