Şimdi Ara

TESLA MODEL Y SR HAKKINDA... (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.632
Cevap
312
Favori
376.700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ücretli çekici servisini kitlemek denir buna. Bence servisten almak daha mantıklı. Çekici ile bırakıp giderler, doğru dürüst arabanın sağını solunu bile kontrol edemezsiniz. Ücretli olduktan sonra bende istediğim çekiciyi tutar götürürüm evime.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence yerinde almak daha iyi.

Çekici opsiyon gidemeyecek varsa iyi.

Bu arada metropolde verirlerse aynı gün teslim alacak arkadaşlarla güzel bir asya yemeği yiyebiliriz. Teslanın olduğu katta güzel bir asya restaurantı var :)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ücretli çekici eğer araç gümrük işlemleri ve tescil işlemleri olduktan sonra direk müşteriye gidiyorsa örneğin Limandan yola çıkıp kapıya kadar getiriliyorsa hem zamandan tasarruf hem de Tesla Türkiye açısından personelden tasarruf olabilir. Sonuçta bir gün içinde müşteriye teslim edilecek araç sayısı belliyse teslimatlar dolaylı olarak uzayabilir. Gümrük sahasından direk müşterinin evine getirilmesi by pass gibi olmuş olur. Normal şartlarda diğer firmalarda araç bayiinin deposuna geliyor oradan da bayii mağazasına geliyor. Diğer forumlarda aracım geldi ödmesini de yaptım ama hala gümrük sahasında bekletiliyor diye çok şikayetler okudum. Bence ödeme yaptıktan sonra MT ile konuşmak gerekir teslimat süreci kısalıyormu diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zevkurt -- 17 Mayıs 2024; 13:58:34 >
  • zevkurt Z kullanıcısına yanıt
    Mantıklı, zamanı değerli insanlar için de bir opsiyon. Eğer fiyatları çok absürt olmazsa tercih eden çok olur. Hele daha aracın ve şarj sisteminin yabancısı iken uzun yok yapmak istemeyenler de tercih edecektir.

• siparişimizi verdik haydi hayırlısı temmuz başında da gelir ise tadından yenmez :)

• kanmet kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun.

• Burada en sansli olanlar Midnight Chery, Deep Blue Metallic ve Quicksilver alanlar olacak bence. :) Bakalim ilk teslimatlarda bu renklerden ne kadar olacak? Benim en buyuk merakim bu. Gecen sene sadece bu renklerden dolayi baya bir beklemistik. Bu sefer gercekten cok merak ediyorum. Hayirlisiyla su vinlar artik bir atansada rahatlasak.

• Herkese merhaba. Ben de 9 Mayıs tarihinde siparişini verip hepimiz gibi heyecanla vın atamalarını bekleyenlerdenim. İzmir’de ikamet ettiğim için danışmana çekici hizmetinin İzmir Limandan mı yoksa İstanbul’dan mı olacağı bilgisini sordum. Mantık İzmir liman diyor ama belli de olmaz. Hayırlısı diyelim

• kanmet kullanıcısına yanıt

Teşekkürler kardeşim

• Araclarin Pdi girmesi gerek. Bu islemleri gumruk sahasinda yapabileceklerini dusunmuyorum. Pdi servisi nerede verilecekse islem bittikten sonra arac gonderilecektir.

• berkolo88 kullanıcısına yanıt

Bunu bilmiyordum. Eğer öyleyse araçlar İstanbul’dan dağıtılacak demektir. Bir ümitti ama erken bitti 😊

• bayrakemre B kullanıcısına yanıt

Araclar atanmaya baslasin hepsi belli olacaktir. Hayirlisi…  

Geçen sene farklı renklerden aynı dönem teslimat olmuş muydu?

• fatihkolor F kullanıcısına yanıt

Temmuz-Agustos donemi cok cok az. Ama iste simdi kosullar farkli. Dedigim gibi su vinlar atansa zamanla her sey belli olur. Acikcasi artik beyaz veya siyah istemiyorum. Siyah hic istemiyorum. Bakimi cok yorucuydu. Komple ppf yaptigim halde bile…

Sizin renk ne iç dış, tabi öncelikle kazasız belasız bir kullanım dilerim

Beyaz istemediğim halde fiyat artıp iyice %10 dilim bıçak sırtı olmasın diye seçimimi beyazdan yana kullandım. Bir de tek seferde beyaz gelir diye düşünmüştüm ama ben epey geç kalmışım sipariş vermekte. :) Kısmet artık

• Arkadaşlar bu arada mavi adaptör ile şarj yapacaklar için elektrik konusunda bilgili bir abimizden uyarı geldi.

şöyle ki tek faz üzerinden mavi adaptör ile yaklaşık maximum 32 amper güç çekilecek.

Bu bazı eski ve sağlıksız, doğru yapılmamış elektrik sistemlerinde aşırı ısınma ve hatta ilerleyen boyutlarda yangına yol açabilirmiş.

ayrıca aynı anda evde çalıştırılacak yüksek amper çeken diğer cihazlarla birlikte çalıştırıldığında hem güç kaybı Hem de riskin büyümesine sebep olabilirmiş.

ben bu sebeple evimin de müsait olması nedeniyle sanki wallbox a kayar gibi oldum.

Henüz tam karar vermedim.

Evimde Trifaz elektrik olması ve sadece basit bir sigortalı, kaçak akım röleli yatırım ile 3 fazdan toplam 11 kW güç almak hem elektrik sistemim hem de diğer cihazlarım için daha sağlıklı olacak gibi…

• fatihkolor F kullanıcısına yanıt

220v, tek faz 32 A düşünüyorum blue adaptor ile.

• vahittelli V kullanıcısına yanıt

Selamlar,

Deep Blue Metallic ici siyah. Hepimize hayirli olsun. 19 Nisan Sabah 7:46 siparisim.  

• KnN.LmS kullanıcısına yanıt

7kw .. Bazı evlerde 3 faz var son yönetmeliklere göre sizin panoda tek faz mı var?

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.