Şimdi Ara

TESLA MODEL Y SR HAKKINDA... (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.034
Cevap
339
Favori
415.718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Elektrikli araçlara sadece yakıt tüketiminde avantajlı diyerek niyetlenen aslında hiç bulaşmasın. Teknoloji satın alıyoruz , sağladığı imkanlarla konfor satın alıyoruz vs vs. Tek perspektiften bakılarak elektrikli araç alınmaz yorumuna benim katılmam mümkün değil.

• kanmet kullanıcısına yanıt
    Sırf markası tesla diye olumsuzluklarıyla koşulsuz alıyoruz gerçekten de. Ac’de 11kw olayı büyük fiyasko.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • alemci83 A kullanıcısına yanıt

Hocam elektrik yeterince tasarruflu değil diye buradaki tesla siparişi verenler dizel manuel clio mu alacağını düşünüyorsunuz??

TESLA MODEL Y SR HAKKINDA... TESLA MODEL Y SR HAKKINDA... 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ESER14 kullanıcısına yanıt

TESLA MODEL Y SR HAKKINDA... 

• ESER14 kullanıcısına yanıt
    Ben yıllardır dizele binerim iyidir hoştur da o devirde kapandı artık
    Yeni nesil sessiz araçlara binenler dizele binmez benzinli otomatik alır yine dizele binmez yakında elktirikli satışları dizel satışlarını geçer Nisan ayı satışları nerdeyse yakındı zaten

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar herkese, Ben de sipariş verenlerdenim. Şöyle sizlere birkaç sorum olacak:

1 - Tesla wallbox almak istiyorum. kapalı otopark var. Yeni bir bina yaklaşık 2 yıllık. Tabi izindi bilmem neydi bu işleri geçiyorum şimdilik. Otoparkta internet çekmiyor. Bir şekilde telefonun paylaşımı ile internete bağladım aleti ve kurdum diyelim. Sonrasında her şarjda internet gerekli mi?

2 - Elektrik odasından aracımın olduğu alana(herkesin yeri belli) yaklaşık 15 metre var. Buradan ev prizi gibi normal kablo çektirsem sizce mantıklı mı, sanırım 30 saatte şarj olacak. (Günlük 30 - 40 km kullanıyorum.) Yoksa tesla duvar şarjını yapıştırıp geçeyim kafam rahat mı olsun?

3 - Tesla duvar şarjını zam gelmeden almak mantıklı mı? Bu şekilde yapan var mı, geçen sene alanlardan mesela?

• DC istasyonlarda kendi kablosu var o kullanılıyor. AC istasyonlarda genelde kablo görmüyorum. Onlara herkes kendi kablosunu mu takıp kullanıyor? Model Y den çıkıyor mu bu kablo? Yada yaninda gelen kablolar nedir ne icin kullanılıyor?
    Teşekkürler

• rahcak R kullanıcısına yanıt

Gunaydin,

Evet. Arac icinden cikan kabloyla sarj islemini yapacaksiniz. TESLA MODEL Y SR HAKKINDA... 

• Teslimatlari çekici ile yapacaklarına dair güncelleme yaptılar. Takvim yaklaşıyor sanırım..

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Selamlar,
    Diger basliktan simdilik gonderildik arac gelince tekrar dahil oluruz
    Ben de basta kararsiz kaldığım icin Mayis ilk hafta siparis vermistim umarim Ağustos a kalmaz. Fiyat artma riski artiyor oyle bir durumda alamayacagim.
    Ancak Tesla olmazsa farkli bir ev modele bakarim bu saatten sonra benzil dizel donmeyi dusunmuyorum. 30 senelik soforum 8-9 arac aldik su anda 3 arac var evde, Tesla gelirse toplu sekilde hepsini elden cikaracagim esime de ufak bir ev bakmayi düşünüyorum.
    Tabi biz fiyat articak diye endiseleniyoruz, Abd de %1 ile veriyorlar ve indirimlerle 30 kusur bin usd ye geliyor, inanilmaz bir oran bedava gibi oluyor bu enflasyonda, orda bile 4 diyorlar ama tuketici enflasyonu daha yuksek, biz burada kredi alamiyoruz cok yuksek oranlar.

• augustt kullanıcısına yanıt
    Artmaz hocam fiyat bence . Döviz hareketli değil yaz sonuna kadar stabil olacak gibi özel bir durum olmazsa .Merkez müdahele alım yapmasaydı 30 lardaydı.

• neoplan08 N kullanıcısına yanıt
    Selam nerde var böyle bir bilgi?

• Tesla Owners Türkiye X hesabından paylaşılmış.

• TESLA MODEL Y SR HAKKINDA...

Sanırım teslimat noktası yerine ücretli çekici hizmetiyle istediğin adrese yani evinizin önüne bile arabayı getirecekler…

• Bana da bir mail gelmiş. Fakat ücretli olacagi yaziyor. Şehir disindan gelecekler belki tercih edebilir…
    İmkani olan gidip yerinden almayi tercih edecektir diye düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rahcak -- 17 Mayıs 2024; 13:5:8 >
  • Bana mail geldi…saat 12.35

• Bende aldım aynı maili 12:58

• Selamlar,

Cok iyi oldu. Hic olmazsa direk eve teslimat yapilabilecek. Sadece aracta eksik vs bir sorun olmasi durumunda teslimattaki danismanlar olmayacagindan biraz problem olabilir. Bunun disinda guzel bir secenek olmus. Hepimize hayirli olsun. Bana da simdi mail geldi. TESLA MODEL Y SR HAKKINDA... 

• Ben Edirne’deyim. Onlara bırakmam aracımı gider alırım 😊 Ama gelemeyecekler için iyi olur. Bu şekilde tüketiciye kolaylık sağlaması Teslaya artı yazar 👌

• 2 gün sonra bir ay oluyor. Artık hareketlenelim…haberler çoğalsın… final yaklaşsın.

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.