< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
TESLA MODEL Y SR HAKKINDA... (213. sayfa)
-
-
haber mi düştü yeni, değerleme oranı belli ama CB insiyatifiyle bu oranın düşürülebileceği biliniyor.
Bence kısmi de olsa bir tık aşağı indireceklerdir CB kararnamesiyle
-
banka uygulamasindan mtv odemeye calisin ocak ayinda gorursunuz
-
Kasım 19’a kadar Aralık teslim diye sipariş veren yüzlerce kişi mağdur edildi. Cuma günü arayıp siparişlerin Şubat 2025'e kaldığını söylediler.
Nasıl iş yapıyorlar anlamak mümkün değil! Süreç boyunca defalarca sorduk, her seferinde güvence verdiler. Ama şimdi yıl sonu fırsatlarının hepsi kaçtı ve arabasız kaldık.
Keşke ID.4 alsaymışım...
Şimdi bakalım yeni yılda araç kaçtan satılacak. Üstelik 2025’te efs de kaldırılacakmış!
-
Çok can sıkıcı.
Biz daha yeni sipariş verdik. Ben de yeni sordum Tesla'ya. Sorun yok Şubat 2025'te teslim olur dediler.
-
Çokda güvenmeyin hocam, bir B planınız olsun...
Bir de yeni yılda fiyat ne olacak o da muamma...
-
Bu hafta içinde fiyatı sabitleyeceğim. Ama arabayı sattık.
Endişem, şimdi öyle bir şey yok ama ÖTV artış durumu.
-
Fiyat sabitlemeyi kabul ettikten ne kadar süre sonra havale/eft bilgilerini iletiyorlar?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kabul ediyorum dedikten 1 gün sonra mail geliyor. Onaylamak içim 1-2 günün var. Onayladıktan yarım gün 1 gün sonra şuraya yatır diye mail geliyor ve 5 iş günü süre veriyor.
Bana 23 üçüne kadar haber ver 25 e kadar yatır dediler. Tedbiren
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Benim sipariş 21 Aralık, bugün arayıp sabitleme teklif ettiler, kabul ettim ama bilgiler gelmeyince danışmak istedim.
Ayrıntılı cevabınız için teşekkür ederim, sanıyorum süreci sizinle beraber takip edeceğiz malum tarihler çok yakın, hepimize hayırlı uğurlu olsun.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben efs yapmadan mecbur devam edeceğim, çünkü şubat ayınada güvenmiyorum, ayrıca juniper lansmanı da yapılır onuda görmek istiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekremskoda -- 23 Aralık 2024; 12:39:45 > -
Efs ne demek hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Erken ödeme yapıp, ücretin tamamını fiyatı sabitlemek, gelen zamlardan etkilenmemek. Tabi KDV ve ÖTV artışlarını kapsamıyor bu işlem. Teslanın yaptığı zamlardan etkilenmiyoruz.
2025 ten itibaren devlet arabayı teslim etmeden sadece 7 gün öncesinden paranın tamamını alabilirsiniz diye yeni bir kural koymuş. O yüzden bu işlem 2025 te yokmuş.
-
Arkadaşlar herkese iyi akşamlar kırsalda yaşıyorum ve arabamı hemen satmak istemiyor. Size sormak istediğim almak istesem kapora versen şubat gözüküyor teslimat büyük ihtimalle mart olur sizce zam nekadar gelir olurda 2500 giderse alamam şuan fiyat sınırda benim için birde 250 açığım var bu anlaşmalı krediye araç gelincemi başvurmak gerekiyor sonuçta krediyi bana direk vermezler araç kredisi olduğu için özellike araç fiyatı konusunda tahminleriniz benim için önemli teşekkürler şimdiden iyi akşamlar
Çok zor sorular. Büyük ihtimal 2200 gibi olur.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben ekimde sipariş verdim. Aralıkta aldım. Yeni modelde ufak tefek birçok değişiklik yapılacak. Ama genel olarak şu anki model 3 ü baz alacak diyebiliriz. Ama ortadan kalkan sinyal ve vites kolu yeni bir şeye adapte olmaya pek zorlanmayan bana bile fazla açıkçası. Bir şekilde alışılır ama.
Asıl sorun ise ötv ve matrahların durumu. Her an her şey olabildiği yerde ötv nin yeni model gelene kadar %10 da kalıp kalmayacağı bilmek mümkün değil.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ona da el atmadan yapamamışlar yani.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Zaten bu iyi niyet yüzünden hala başımızda bazıları. Bir sene içinde çifte tarife vergi ödediğimizi hatırlamıyor. Dünya üzerinde örneği yoktur.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X