Kasım ortalarında sipariş vermiş ama teslimatım Şubat'a atıldı diyenler vardı forumda yanlış hatırlamıyorsam. Bazı avrupa ülkelerinde Mart vs yazıyordu teslimatlarda geçen hafta, bugün baktığımda birçok teslim tarihi 31 aralık öncesi teslim olarak yazıyor |
TESLA MODEL Y SR HAKKINDA... (215. sayfa)
-
-
Bir de avrupadaki güzel kampanyalar var. 31 aralık a kadar aracı al 1 yıl ücretsiz süper şarj verelim diyorlar ne güzel.
Bizde talep çok nasılsa diye güzel kredi kampanyası da yok süper şarj da yok
-
Christmas geçti. Bize hala chrsitmas güncellemesi gelmedi.
Son 2-3 ayda SR aracını teslim alıp güncelleme alan var mı ?
Artık endişelenmeye başlıyorum
-
O kampanyaların düzenlendiği ülkelerin ekonomisi ve beşeri yapısı da önemli.
Senin ülkende Nas deniyor faiz çakılıyor sonra hiçbir şey olmamış gibi %50 ye fırlatılıyor 2025 te ne olacağı belirsiz. Neticede Tesla bir şirket hayır kurumu değil.
Senin ülkende insanlar burnundan soluyor ve bencil bir yapıda klasik orta doğulu. Az sayıda süpercharger şarj istasyonu var ve her markanın kullanımına açık, ücretsiz şarj olsa yıkarlar orayı 29 Ekim deki kuyrukları da gördük sosyal medyadan :)
Kısacası ekonomi stabil, halk medeni ve düşünceli olmadığı sürece bu tarz kampanyaların yapılmaması daha hayırlı
-
Harbi abi ya nerede kaldı, Apple Watch aldım sırf bu sebeple 1.taksitini ödedim güncelleme hala ortada yok
-
53 ve 75 kWh Lfp bataryadan, 1.2m ve 1.8m(%10 ötv üst limiti) fiyatlarından söz ediliyordu. Diğer özellikler konusunda Juniper'den ne farkı olur bilinmez ama 75kWh batarya ile 2.5kWh kapasite artışı ile 60kWh lik batarya ile geleceği söylenen Juniper SR satışları çok etkilenir. Bir diğer söylenti ise 93 kWh lik batarya ihtimali olan Juniper Performans serisi.. 53bin TL MTV si olmasa (şöyle 20bin felan olsa max) %60 ÖTV ye kıyar Performans alırdım.
-
Yazılımda standart ve gelişmiş olarak 2 seçenek var. Hangisindeyse diğer seçeneğe getirmek belki işe yarayabilir. -
Gelişmişe aldım , wifi ile alakalıdır diye modeme de bağladım ama yok hocam gelmedi hala, sürüm güncel diyor Eylül teslim gerçi bende sabırsız olabilirim bekliyoruz bakalım
-
Yok yok gelmedi güncelleme..
-
Artık bekleyeceksiniz OTAyı. Sıralama kendi kafalarına göre demek ki. -
Kalbim temizmis 😜Christmasin bitmesine dakikalar kala 2024.44.25.4 ve 2024.45.32 güncellemeleri geldi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x-rayted -- 25 Aralık 2024; 22:30:54 > -
Evet bende 44.25.4 ten sonra 1 tane daha yayınladılar diye duydum. Ama bulamamıştım. Abd de bunun ile birlikte 1 aylık FSD deneme sürümü vermişler. Olsada bizde denesek. -
Arkadaşlar, bir galerici arkadaşımla konuştum, ÖTV artışı beklemediklerini söyledi. Hatta, "ÖTV artışı olsa Tesla'yı galeriye yığarım!" dedi. 😊 Yine de tedbiri elden bırakmayıp 03.01.2025 itibarıyla sipariş geçmeyi planlıyorum. Bana kalırsa, bir ÖTV düzenlemesi olacaksa, o tarihlerde gerçekleşir diye düşünüyorum.
Bu arada, Togg teslimatlarının Şubat’a kaydığı ve fiyatın sabit kalacağı söylenmiş. Bu durum, ÖTV düzenlemesi olmayacağı anlamına geliyor olabilir. Artık almaya çok yaklaştım, hadi hayırlısı bakalım.
Siz değerli arkadaşlarımın da bu konuda fikirlerinizi almak isterim. Düşüncelerinizi bekliyorum! 😊
-
2024.45.32 güncellemesi 5,5 GB tuttu
-
Banada gelmiş sabah gördüm. Direkt ekrandan pil ısıtma ve rejeni en dusuge getir ayarı gelsin bunları kullanırken halledebiliyorsunda gaz ayarı naviden istasyon seç yok sıcaklığı yükselt, ne gerek var. Ayarlara koy gitsin,
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 26 Aralık 2024; 11:32:5 > -
Ya bunlar hiç inandırıcı değil, o kadar araba üretiliyor güya bir tane sızmış resmi bile yok...
-
bu biraz firma stratejisidir, sızdırmalar da sızdırılmasının engellenmesi de.
Çin'de yeni üretilecek araçlar 3-6 ay önceden bakanlık onayı alıyormuş ve bu onay sürecinde ne varsa resimler de dahil bakanlık tarafından yayınlanıyormuş ama tesla için bunu yapmadılarını söylemişlerdi dolubatarya kanalında.
apple ve samsung sonraki cihazlarla ilgili bilgilerin paylaşılması ve sızdırılması mevzusu da benzer
-
Patron coştu!! Bugün bir de harita güncellemesi geldi.
Toplam 9 GB internet çekti. Harita güncellemesinin yarısında durdurdum. çünkü kotam dolmak üzere.
Tesla güncellemelerin kaç GB olduğunu baştan belirtse daha iyi olurmuş.
-
Sormayın ya Ötv bir yandan Mtv diğer yandan .. %60 ÖTV 53K MTV .. Şaka gibi rakamlar.. Parası olan zaten gidiyor Porshe EQE ... Matrahı yüksek araçlar alıyor geçiyor... Matrahı düşük araçlar için ÖTV yi %20-30 a , MTV yi 20K yapsalar , %10 ÖTVli araç almak zorunda olanların bir kısmından bu sayede daha yüksek vergi geliri sağlarlar.. Ama nerdeeee...
-
Bugün ben de arabayı teslim aldım. Şansımıza sağ ayna motoru bozuk geldi. Ayarlanmıyor. Servis kaydı açıldı, tutanak tutuldu. Mobil servis gelip halledecek. El ile ayarladık.
Direksiyon çok sert geldi. İnanılmaz sert hemde.
Onun dısinda harika bir araç herkese tavsiye ederim. İyi gunlerde kullanmak dilegiyle.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X