Şimdi Ara

TESLA MODEL Y SR HAKKINDA... (217. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: lideramca
1 Kayıtlı Üye ve 3 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
4.490
Cevap
305
Favori
363.706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 215216217218219
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ya şehir içinde zaten şarja gitmiyorum genelde, avm'ye sağa sola gittiğimde sarj edip geçiyorum, ama pili ısıtıp 45 alınca oehh diyorsun, madem öyle yazma kardeşim 120'lik diye.

Neyse yağmurlar durdu bu hafta eve Marine priz taktırıp geçerim,

• karagozgilh K kullanıcısına yanıt

Peki yazılım güncellemesi geldi mi? 2024 harita güncellemesi hemen yazılım güncellemesinin arkasından geldi bana. Dediğim gibi toplam 15 GB falan tuttu

• x-rayted kullanıcısına yanıt

Yazılım güncellemesi bugün geldi 2024.45.32

• amadeus99 A kullanıcısına yanıt

şehir içi şarj istasyonları maksimum hızla şarj etmeyebilir. Bunun bir çok nedeni olabilir. İlk olarak lokasyon ve beslendiği trafo önemli. Trafonun gücüne göre çevredeki işyerleri ile birlikte çektiği akım düşebilir. Diğer önemli neden ise akım için kullanılan kablo. Kablonun 400-500 amperlik olması gerekir ki 400 voltluk gerilimle 160-200 kW lık yükleme yapabilsin. Bu kabloların ömrü yaklaşık 5000 defalık şarj olup maliyeti oldukça yüksektir. Lokasyon olarak kullanımı az ise kablo 200 amperlik tercih edilebilmektefir. Başkaca nedenler de olabilir.

Bu premium bağlantının kotası var mı? Varsa nereden görüyoruz? Dün aldım aracı yolda gelirken indirmiş mi ne yapmış sabah güncelleniyor diye app bildirim attı. Bitmesin kotalar ilk günden yav. Akşam wifiye bağlı bıraktım. Oyunları güncelliyordu.
  • PaladinRudjack kullanıcısına yanıt

Premium bağlantı ile harita ve yazılım güncellemesi yapmıyor. Bunları sadece wifi ile yapıyor. Sizin wifi den güncellemiştir.

Premium bağlantı uzaktan araç kameralarına erişim için günlük 15 dk limiti var. Onun dışında spotify YT music haritalar vs için limit yok.

• Spotify ve YouTube için ayrı bir hesap mı açmak gerekiyor?

Profil nasıl atanıyor?Ben arabaya binince "profil" yazıyor.

Bunun ile ilgili yazılım geleceğini vs söyledi teslimattaki arkadaş.Bu sorunu yaşayan başka biri var mı?
  • onr4249 kullanıcısına yanıt
    Profil yazısına tıklayın. Profil Ekle deyin. Profile isim verin. Koltuk ayarı, ayna ayarı vb yapın. Kaydet dediğiniz de o profile kayıt gerçekleşir.
  • Hiç mi görsel sızmadı diye konuşulmuştu şu aşağıdaki shorts içerisinde 2 tane minik sızıntı görseli var.

Biri arka kısımdan biri de içeriden

Vehiclesuggestyoutube
    Excitement is building around the latest rumors and leaks surrounding the Tesla Model Y Juniper. The latest buzz suggests that this refreshed version will come equipped with a powerful 95 kWh battery, likely reserved for the Long Range and Performance versions. If true, this would represent a significant upgrade, boasting more than a 26% increase compared to the current largest battery of 75 kWh. A recently leaked photo offers a closer look at the interior of the Model Y Juniper, revealing several exciting updates: 1. The uncovered photos reveal two significant updates: a taillight bar and an interior featuring ambient lighting. 2. The dashboard shape appears to be identical to the Model 3, maintaining Tesla’s signature minimalist and clean design. 3. The inclusion of ventilated seats adds a layer of comfort, especially during long drives and in warmer climates. Know more about it: https://www.vehiclesuggest.com/pics-of-tesla-model-y-juniper-taillight-bar-and-ambient-lighting/
    https://www.youtube.com/shorts/z4P7UJmX-eI
    Premium bağlantı ile sadece kritik güncellemeleri yapıyorlar. Ön bagajın açık kalması ile alakalı bir düzeltme içeren güncellemeyi dogrudan gsm üzerinden yapmıştı. Büyük ihtimal premiumuda şart koşmazlar bu konuda.
  • Selamlar.
    Premium bağlantıda sorun yaşıyorum. Sık sık bağlantı kopuyor. Aracı teslim alalı henüz birkaç gün oldu. Benzer sorun yaşayan varmı acaba? Nasıl giderilebilir? Bilgi verebilirseniz sevinirim.
  • ercntr E kullanıcısına yanıt

Müzik dinlerken falan mı hocam? Telefonun çektiği yerlerde kopuyorsa mobil servis gelir halleder, kapalı garajda falan normal.

• Bu arada hankook o kadarda kötü değil dedim halt etmişim, cuma günü continentalli sr'ye bindim arada bayaa fark var her açıdan, fırsatını bulan değiştirsin,

Direkt lastikçiye sordum benim hankooklarla değişime 0 tl indirim önerdi oeeh dedim , biraz kullanıp değiştireceğim artık,
  • Bağlantı maalesef heryerde kopuyor. Dışarda araçla giderken, park halinde vs. Telefonda internet var, ancak araçtaki sim kartta sorun var sanırım.
    İlk teslim aldığım gün iyiydi. Sonra bir daha dikiş tutmadı. Servise başvurmam gerekecek muhtemelen.

Son dönem teslimatlarda lastikler genelde continental galiba.
  • khanstern kullanıcısına yanıt

Ben çok iyi fiyata 45mm Cellular Watch 9 denk getirdim, Cellular tarafını aktif etmedim henüz. Gerekliliği sorgulanır, arabaya yanaşınca kapıları açamıyorum, saatin ekranından açma butonuyla açılıyor. Çok gerekli değilse bence saate para vermemek gerekir.

30 saniyede Apple Watch’umu Tesla araba anahtarına dönüştürüyorum videosunda işlemin nasıl yapıldığını özetledim.

(Öncesinde telefonumda Tesla uygulaması kurulu olduğundan direkt saate geldi, sadece arabaya gidip anahtar olarak tanıtmam gerekti.)

Kubilay'ın Garajıyoutube
    Marka Geçiyor “Reklam”
    https://www.youtube.com/shorts/WrhB852wsJ8?feature=share

• Arkadaşlar ev 1. Katta ve arabayı balkonun hemen dibine bırakıyorum. Balkonda hat üzerinde başka yük olmayan bir prizden 2kw ile şarj etme düşüncem var. Mobile connector şuko aparatı ile. Bu konuda ne önerirsiniz?
  • Merhaba,

Telefonla girişte sorun yaşıyorum,

Araca yaklaştığım zaman kilitler otomatik açılmıyor, NFC yi aktif edip orta direğe tutunca bazen kilitliyor gibi yapıyor ve açılmıyor bazen de direkt açılıyor....

Hanımın telefon ile denedim onda sıfır sorun ile uzaklaşınca kilitliyor yaklaşınca açıyor.

Sizce ben hangi ayarı eksik yapmış olabilirim?(Android kullanıcısıyım)

Telefon huawei mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: amadeus99

Telefon huawei mi?

İki telefonda Xioami aynı model.

Yani gbox falan kullanılmıyor direkt playstoreden indiriliyor tesla app anladığım kadarıyla,

O zaman uygulamayı silip tekrar kurun, ne kadar izin varsa verin ve ayarlarda daima arka planda çalışsını seçin,

• 
Sayfa: önceki 215216217218219
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.