Şimdi Ara

testte hızım iyi fakat download da çok berbat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar 4 yıldır evde internetim var max 2 mbit alabiliyodum. ve bu bana yetiyodu çok fazla download yapmam film veya dizi izlerdim
    fakat şu son 1 ayda testlerde gene aynı 1.5 - 2 mbit arası çıkıyor ama net aşırı yawaş 5 mb lik şarkıyı 8 dk da indiriyorum download hızı en fazla 0.50 - 0.60 oluyor. ve videolarda çok geç doluyor fakat test ettirdiğimde eski değerleri alıyorum. ttneti aradım konustum. arıza kaydı aldılar şimdi 2.5 - 3 mbit arası çıkıyor testler. ama 2 ay önceki 1.5 mbitten daha düşük download yapıyorum. bilgisayardaki ayarlardan fln mı bi düşüklük oluyor yardımcı olursanız çok sevinirim

• arkadaslar yardımlarınızı bekliyorm
  • modem arayüzüne girip değerleri buraya yazın
  • modem arayüzü derken? pek bi bilgim yok. modem komşuda nasıl girilebileceğini anlatırsanız gidip bakarım.
  • Modem komşuda ise ortak kullanıyorsunuzdur. Bu durumda komşunuz kullanırken sizde de bir yavaşlama olması normal. Komşunuzla anlaşıp kullanmadığınız bir anda iyi bir download sitesinden deneme yapmalısınız.
    Modemin arayüzü tarayıcınıza IP adresi ya da modemin vereceği bir .lan uzantılı web adresi ile ulaşabileceğiniz kontrol panelidir. Markasını biliyorsanız, nette aratın ve giriş adreslerini bulup tarayıcınızdan girin. Kullanıcı adı ve parola da isteyecektir tabi, onları da bilmiyorsanız komşunuzdan alırsınız.
  • idm ile pardusu cekerken aldıgın hız ile modem arayüzünde ki dsl hat değerlerinin ss lerini alda bi bakalım
  • araç çubuğuna 192.168.1.1 yaz ordan kullanıcı adını ve şifreni gir işte
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ping normal ama inanılmaz lag var
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.