Şimdi Ara

teybimin ışıkları yanmıyor,nasıl halledebilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
14.264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaslar, 2007 model coralla var bende.arada bir teybin ışıkları gidiyo gelıyo.bazen ana ekran gıdıyo ,müzik açma tuşu numaralar falan yanıyo.bezen hepsi gidiyo.garantisi bittiği için servise götürüp yığınla para vermek ıstemıyorum.kendımın halledebılcegi bir sorun mu?nasıl yaparım?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Teyp Işıklarının Çalışmamasının Nedenleri ve Çözümleri

Teybinizin ışıkları yanmıyorsa, birkaç olası neden ve bunları çözme yöntemleri aşağıda verilmiştir:

1. Güç Kaynağı Sorunları:

• Oto teyp ekran ışığı yanmıyorsa, teybin güç kaynağı kablosunun gevşek veya hasarlı olup olmadığını kontrol edin.
    • Teybin sigortasının atmış olma ihtimalini göz önünde bulundurun ve gerekirse değiştirin.

2. Ekran Sorunları:

• Android teyp tuş ışıkları yanmıyorsa, ekranın arızalı olma ihtimali vardır. Bir elektronik tamircisine göstermeyi deneyin.
    • Pioneer teyp ekran ışığı yanmıyorsa, ekranın arka aydınlatması bozulmuş olabilir. Bu durumda da profesyonel bir onarım gerekebilir.

3. Tuş Sorunları:

• Double teyp tuş ışıkları yanmıyorsa, tuşların kirli veya hasarlı olması mümkündür. Tuşları dikkatlice temizleyin ve herhangi bir hasar olup olmadığını kontrol edin.
    • Ford Courier teyp ışığı yanmıyorsa, ilgili tuşun temas noktalarında sorun olabilir. Bu sorunu gidermek için teybi söküp tuşları temizleyebilirsiniz.

4. Ayarlar:

Bazı teyplerde, ekran ışığının parlaklığını veya tuş ışıklarını ayarlamanıza izin veren ayarlar bulunur. Teybinizdeki bu ayarları kontrol edin ve gerekirse düzeltin.

Yukarıdaki adımları uyguladıktan sonra teybinizin ışıkları hala yanmıyorsa, daha kapsamlı bir arıza olabilir. Bu durumda profesyonel bir elektronik tamircisine başvurmanız önerilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • oto teyp arızasısına bakan iyi bir tamirciye git o bir baksın anakartta entegre arızası varsa devreyi nerden nasıl bulur yapar artık bilemem ama tamirci çözüm bulabilir kolay gelsin
  • teşekkurler,bugun arabaya bınınce tekrar düzgun çalısmaya basladı.garip bir durum :)
  • Selam. Benim şuan verso elegant var, bu aracın teybi ve ışıklarıda gidip geliyordu takı 15 gün öncesine kadar bir gitti birdaha gelmedi servise power kartı için 299 Tl ödeyince geldi. piyasada yapamıyorlar. Ayrıca bu aracımdan önce 2001 model toyota special vardı onun ışıklarını ben değiştiriyordum piyasada çıkma teyip lambarından bulabilirsin hatta bende bir kaçtane mevcut istersen gönderebilirim ama dediğim gibi her aracın lambası oluyor led şeklinde fakat biraz farklı bir lamba. inşallah arızan lambadır yoksa servisin eline düşersen Allah yardımcın olsun.
  • haa unutmadan teybin bağlantı soket ve lehimlerini bir kontrol et oksitlenmiş olabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.