Şimdi Ara

TEYP BAGLANTISI RESETLIYOR !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADASLAR KONTAGI ACIP KAPATTIGIMDA KAYDETTIGIM KANALLAR VE TEYP IN SAAT AYARI SIFIRLANIYOR BUNU NEDEN YAPAR ?? VE TEYP CIKISLARINDA KIRMIZI KABLO ILE SARI KABLOYU BIRBIRINE BAGLAYIP AKUYE BAGLADIM..ZATEN BIRBIRINE BAGLAMADAN CALISMIYOR..FAKAT BUNA RAGMEN KONTAK AC KAPA YAPTIGIMDA HERSEY SIFIRLANIYOR... ? LUTFEN YARDIM !!

• arkadasım bu montaj konusunda bilgim yok. bende sony aldım ve montajını önce opel servisindeki elektrikçiye yaptırttım. senın sorununun aynısıyla karsılastım.butun ayarlar sıfırlanıyodu.saat tarih,radyo hafıza,ekolayzır vs...sonra şikayetımle beraber bi tesisatçıya gittim. adam nedeninin yanlış montaj oldugun soyledı ve 2 dakkada hallettı.
  • Dostum bi Kirmizi kablo var bi sari kablo var bi siyah kablo var bi att adinda kablo var bi AMp max. cart curt kablo var digerleride ses kablosu

Baglanti seklim

SARI KIRMIZI BIRBIRINE BAGLADIM ----> akuye
    siyah ----> saseye bagladim
    Amp max ----> Amfiye bagladim teyp acildiginda amfide aciliyo

BU SEKILDE DEGILMI DOSTUM SENINKIDE ???
  • kontağı açıp kapadığında resetleniyorsa zaten kontağa bağlantı yapılmıştır ve yanlış yapılmıştır doğal olarak resetlenir her defasında,teypten aküye kadar giden kabloya ek yapılıp kontağa ayrı bir kablomu gidiyor? yoksa direk akünün artısına mı gidiyor?tahminimce aracın önceki sahibinin yaptığı bağlantıda bir yanlışlık var,eğer dediğin gibi resetleniyorsa bir tane daha kablo gelmesi lazım teybin oraya doğru o kablo teybe gelmemiş kontağa bağlanmış..
    yaptığın bağlantı doğru şimdilik ama kontağa giden bir kablo var işte onu bulacaksın..
  • SPL BIRAZ DAHA ACIKLARSAN SEVINIRIM
  • quote:

Orjinalden alıntı: bguzelsoyy

SPL BIRAZ DAHA ACIKLARSAN SEVINIRIM

hocam bu işi elektrikten biraz anlayan birisi rahatlıkla yapabilir.bir elektrikçi ye git bir sigara parası ver tamamdır.Bence işi bilene yaptır sonra başın ağrır.Ne demişler ekmeği ekmekçiye ver bir ekmekde üstüne ver
  • quote:

Orjinalden alıntı: DaRkFoX [tHu]

quote:

Orjinalden alıntı: bguzelsoyy

SPL BIRAZ DAHA ACIKLARSAN SEVINIRIM

hocam bu işi elektrikten biraz anlayan birisi rahatlıkla yapabilir.bir elektrikçi ye git bir sigara parası ver tamamdır.Bence işi bilene yaptır sonra başın ağrır.Ne demişler ekmeği ekmekçiye ver bir ekmekde üstüne ver

doğru demiş ben şimdi burda anlatayım sana istediğin kadar ama sonra ufak bir yanlış anlama ile yapacağın yanlış bir bağlantı sonucunda meydana gelebilecek zararlardan sorumlu olmak istemem ve görmediğim bir şey için de fazla yorum yapmayı doğru bulmuyorum,vereceğin en fazla 10 ytl dir..bu kadar kafa yormana değmez

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    UYDU SIFRELEME SISTEMLERI
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yapmam gereken sari ile kirmizi kabloyu baglayip araya bi sigorta koyup akuden baglanti almakla sorunum cözulur mu ? Böylece kantakla teyp gucunun alakasi kalmamis olur ??
  • sigortayla filan alakası yok,senin aracın da acc tetiklemesi var,yani teybin oraya 2 tane kablo gelmesi lazım biri sürekli güç verecek diğeride anahtarlanan güç kablosu,aracında acc olmasa yaptığın bağlantı doğruydu ama şimdi senin görmediğin bir kablo daha var o kabloyla artı kablosu ayrı ayrı teybin sarı ve kırmızısına bağlanacak sarı ve kırmızı birleştirilmeyecek çünkü birleştirsende kontağı kapayınca kesiyor gücü..
    bir de 2. cümlende ne demek istedin?kontakla teyp arasında bir bağlantı varmı senin gördüğün?varsa önceki dediklerimi unut yok et o kabloyu
  • peki kirmizi o kabloyla mi baglanacak yoksa sari mi o kablo ile baglanicak ? Veya önemi var mi hangi kablonun hangi kablo ile baglanicak olmasinin ? Bahsettigim kablo Guc kablosu yani ? Direk Akuden beslesem teyp i olmuyo ya ??
  • aynı problem bende de var ama bir fark var, benim arabanın kontağı kapattıktan sonra bi süre teyp açık kalıyor,
    kalan enerjiyle mi yoksa
    arabanın eco mode a geçmesine kadar geçen sürede verdiği enerjiyle mi çalışıyor

bilmiyorum???
    araba 206
  • teybinin markasını yazarsan yardımcı olabiliriz genelde 2 değil 3 kablo olur mesela pionerlerde biri sürekli gelen elktriğe biri kontaktan gelene biridi parklardan(gösterge iç ışıkları) gelene bağlanır.toprak bellidir zaten.parklardan gelene bağlantı yaparsan teybi açmasan bile parkları açınca sadece teybin ışıkları yanar ön göğüsteki ışık uyumu için.elektrikçilerin(sadece ampül değiştirebilenler) çoğu bilmez bunu hepsini birleştirip elektriğe verirler.biraz elektrik bilgin yoksa teybe zarar verirsin ver 3 -5 kuruş yaptır.
    elektriği aküden aldığın halde sıfırlıyosa küçük bi ihtimal belki kontak şaseyide kapatıyor olabilir(hiç duymadım ama.)şaseyide kaportadan albi dene.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barakudaaa -- 24 Aralık 2006; 15:29:19 >
  • SORUN CÖZULDU ARKADASLAR : SARI KABLO MEMORY KABLOSU AKUYE BAGLIYORUZ..KIRMIZI KABLOYUDA DIREK KONTAGA..OLAY BU KADAR..
  • nihayet,iyi geçmiş olsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.