Şimdi Ara

teyp elektiriği gitti yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
6.623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • herkese meraba 97 polo 6n aracımda sony usb bağlantılı teyp mevcuttu geçenlerde teyp çalılırken usb ile telefon bağladım ve teyp kapandı ve suan güç gelmiyor sorun nedir acaba

• Yapay Zekanın Yanıtı

Teybinize Elektrik Gelmiyorsa Yardım

Teybinize elektrik gelmediğinde, bu durum çeşitli sebeplerden kaynaklanabilir. Sorunu tespit etmek ve gidermek için aşağıdaki adımları izleyin:

• Sigortayı Kontrol Edin: Teybinizin elektrik sistemine bir sigorta üzerinden bağlanması muhtemeldir. Sigortanın atıp atmadığını kontrol edin. Atmışsa, teybin sigortasını uygun bir yedekle değiştirin.

• Güç Kaynağını İnceleyin: Teybinizin gücün nereden aldığını belirleyin (örneğin, araç aküsü veya ev prizi). Güç kaynağının düzgün çalışıp çalışmadığını kontrol edin. Kablolarda herhangi bir hasar veya gevşek bağlantı olup olmadığını arayın.

• Topraklama Kablosunu Kontrol Edin: Teybin topraklama kablosunun sağlam bir şekilde takılı olduğundan emin olun. Topraklama kablosu, elektrik çarpmasını önlemeye yardımcı olur.

• Kabloları Kontrol Edin: Teybe giden tüm kabloları gevşeklik veya hasar açısından kontrol edin. Gerekirse kabloları sıkın veya değiştirin.

• Bağlantıları Kontrol Edin: Teybin araç stereo sistemine düzgün şekilde bağlı olduğundan emin olun. Tüm bağlantıların sıkı ve sağlam olduğundan emin olun.

• Anahtarları Kontrol Edin: Bazı arabalarda, teybin çalışması için bir anahtar gerekir. Anahtarların doğru konumda olduğundan emin olun.

• Arızalı Teyp: Yukarıdaki tüm adımları denemenize rağmen teybinize hala elektrik gelmiyorsa, arızalı bir teyp olabilir. Bu durumda, kalifiye bir tamirciye başvurmanız gerekebilir.

Yukarıdaki adımları izleyerek, teybinize neden elektrik gelmediğini tespit edebilir ve sorunu çözebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Güç aldığı sigorta atmıştır.
  • Prokizya kullanıcısına yanıt
    çakmak ile birlikteydi sanırım sigortası cakmakta calışmıyordu değiştirdim çakmak düzeldi fakat teyp aynı
  • Teypin arka panelinde kendine ait sigorta varsa o da atmış olabilir.Sigorta panelinin kapağında hangi sigortaların nereye bağlı olduğu yazar belki çakmaklık ile teyp sigortası ayrıdır.

Elektrik bilginiz varsa önce teybi söküp teybe gelen güç kablolarını kontrol edin ölçü aleti ile + ve - geliyorsa teybi direkt olarak aküye bağlayın sağlamlık testi yapın.
  • Aynı duruma mercedesde şahit oldum.
    Eğerki Teyp ile beraber klima v.s de gitmişse sigortalarına baktır. sigortalardan birinin gitmiş olması muhtemel olabilir.
    gerçi bende ikisi ortak sigortadan alıyordu. sende farklı da olabilir bilmiyorum. ama sen en iyisi sigortaya bir baktır. Yukarıda da arkadaşın dediği gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WuLKaS -- 1 Temmuz 2017; 18:12:1 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.