Merhaba arkadaşlar; 2007 model Peugeot 207 arabama teyp alacağım 300 TL ye kadar tavsiyeleriniz nelerdir? Bluetooth özelliği olması tercihim, birde sallama markaları pek düşünmüyorum (sunny kamasonic falan) Teyibi herhangi bir setin üzerine almıyorum arabanın orjinal kolonları ile kullanacağım. Şimdiden teşekkürler .
pıoneer 7350
Pioneer 6150-BT olabilir 350 tl civarı olması lazım bluetooh illada olsun demezseniz 8350 tavsiye ederim gerçekden güzel teyptir.
arkadaşlar bende ford fiesta var 2006 model dabıl ekran typ düşünüyorum markalarda fiyatlar benim bütceme göre yüksek kamasonic var birde bütün özelliklere sahip ama ne derecede sağşlıklı calışır onu bilmiyorum fikri olan arkadaş varsa paylaşırsa sevinirim...
Geçen bir montajcı şunu demişti "fakettim ki, pioneer'ın düşük modellerinde ki ses kaliteleri yüksek modellerindekine göre daha iyi. Sonuçta elektronik alet. teferruat arttıkça aletin kafası karışıyor."
Bunu belki benim 7150'ye bakarak söyledi. İddialaşmadan uzakalaştım. Sizler nedersiniz?
Üst modellerde ne teferruat varmış ki teybin kafasını karıştıracak? Adamlar 1 yıl boyunca yeni model üstünde uğraşıp da çıkarıyor, daha dün piyasaya giren bir marka değil ki Piyasanın en eskilerinden Bazı markalar daha piyasada yokken Pioneer CD çalar üretiyordu, 20 yıl önce belki de daha fazla
klasik istersen pioneerin keh serisine göz at derim (: özellikle 8600 ve 9700
Acaip bir alet bu tavsiye ediyorum.Müzik dinlemiyosun yaşıyosun adeta :D